Neden cesaret edemedinizYemek yarışmasından haberim var. Takip ediyorum arada girip okuyorum.oylama başladığında sürekli girip bakıyorum kim birinci olacak diye
Bir kaç defa katılmak istedim ama cesaret edemedim
Evet sen sıkı takipçisin biliyorum katılma fikrim varsa hiç kaçırmaYemek yarışmasından haberim var. Takip ediyorum arada girip okuyorum.oylama başladığında sürekli girip bakıyorum kim birinci olacak diye
Bir kaç defa katılmak istedim ama cesaret edemedim
Sunumlar şahane sunumlarıma güvenmediğimdenNeden cesaret edemediniz
Cesaret edemedim bir türlüEvet sen sıkı takipçisin biliyorum katılma fikrim varsa hiç kaçırma
Aslında hepimiz başlarda sunumda zorlandık zamanla kendimizi geliştirdik.Sunumlar şahane sunumlarıma güvenmediğimden
Teşekkür ederizBu ikinci katılışım. Oylarken tariflerde kullanılan malzeme, yapılışa, emeğe de bakıyorum. Sunum biraz daha geri planda benim için. Kararsız kaldıklarımda ise sunum ve muhtemel lezzete göre oy veriyorum. Benzer tarifleri beğendiysem aralarından birini seçip diğer tariflere de şans veriyorum. Kargacık burgacık
Bende tam tersi tarife asla bakmamBu ikinci katılışım. Oylarken tariflerde kullanılan malzeme, yapılışa, emeğe de bakıyorum. Sunum biraz daha geri planda benim için. Kararsız kaldıklarımda ise sunum ve muhtemel lezzete göre oy veriyorum. Benzer tarifleri beğendiysem aralarından birini seçip diğer tariflere de şans veriyorum. Kargacık burgacık
Bende seni çağırmıştım.Bende tam tersi tarife asla bakmamönceliğim tadını bildiklerim ve sunumu oluyor.
Hep okuyucu oldumAslında hepimiz başlarda sunumda zorlandık zamanla kendimizi geliştirdik.
Ben beğenilerinizden takipçi olduğunuzu biliyorum.O zaman öncelikle sohbete dahil olmakla başlayabilirsiniz
Bundan sonra bekliyoruzHep okuyucu oldumpat diye araya girmek istemedim teşekkürler arada sohbete katılırım inşallah
Bence geliin ben de ilk defa katıldım çok keyifli bir heyecandıHep okuyucu oldumpat diye araya girmek istemedim teşekkürler arada sohbete katılırım inşallah
Sağ ol canımYeni konun hayırlı olsunn ablacım
Tabi ki her zaman beklerizHarika bir konu olmuş bu nevos hanım, yarışmalara katılmaya karar verdim