Yemek Bloğu...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Herhangi bir konu hakkında blog açan var mı?Tutulursa iyi gelirler elde edilebiliyormuş.Yemek konusunda da gelir elde edilir diye düşünüyorum.Sonuçta birsürü alana hitap ediyor.Yiyecek saklama konusundan,organik meyve sebzeye, pişirme araçlarından sunuma kadar.Hergün belirli bir saatte bir tarif yayınlamak dikkat çeker diye düşünüyorum.İzlediğim bir youtube videosu heveslendirdi beni ne dersiniz?

bu tip bloglar sanıyorum reklamlardan kazanıyor. yani çok tık almanız lazım nihayetinde. tutar mı tutmaz mı bilemeyiz.

Çok kazanmanız için reklam lazım, google'da öne çıkmanız lazım ve bunları iyi araştırmanız lazım. Hepsinin arkasında epey uğraş var.

bu tip bloglar sanıyorum reklamlardan kazanıyor. yani çok tık almanız lazım nihayetinde. tutar mı tutmaz mı bilemeyiz.
Evet sayfa kenarlarındaki yerlere reklam alınıyormuş onuda biliyorum ama tutulursa sponsor olarak saydığım alanlar teklifler olabilir belki.

Milyarlarda gözüm yok yani üç beş ne olursa hiç olmamasından iyidir sevdiğim bir alan şükür beceride var.
Çok kazanmanız için reklam lazım, google'da öne çıkmanız lazım ve bunları iyi araştırmanız lazım. Hepsinin arkasında epey uğraş var.

Her yer bu sitelerden kaynıyor. Tutacağını sanmam aşırı çabalamanız lazım aşırı.
Aslında çok kasmam sanırım.Evet bu sitelerden var ama her tarif yok püf noktalarıyla yemeğin tutması ilgiyi artırır beğeni çok daha tutulmaya sebep olur diye düşünüyorum.

Yap kız. Yemek ve makyaj videoları YouTube da para kırıyor. Sen burada sanmam diyenleri dinleme tutacağına inansa kendi yapar. Şimdiden başarılar.
Youtubeda daha çok şansı artırabilir ama ona hiç bulaşmam sanırım blog üzerinden olursa olur hayırlısı.

Öyle bir niyetiniz varsa görselliğe ayrıca özen göstermeniz lazım. Değişik sunum araç gereçleri, tabaklar vs... lazım. Her gün değişik dekorlarla değişik tarifler uygulamak lazım. Yani bu işten para kazanmadan önce para harcayacaksınız.

Aynen bu tarafıda var tabi bunuda düşündüm.

Milyarlarda gözüm yok yani üç beş ne olursa hiç olmamasından iyidir sevdiğim bir alan şükür beceride var.
Milyarlardan bahsetmiyorum zaten, blogtan para kazanmak youtube'tan çok daha zor.
Dediğim gibi öne çıkma teknikleri vs var. Bir de insanlar izlemeyi daha çok sever.
Ama çok ciddi emek vericem dersen başka.
Bir de sen kadınların çalışmasına karşı değil miydin ki

Benim bahsettiğim çalışma çok başka bir şekil ama neyi kasdettiğim belli konu başka yere çekilip değişmesin lütfen.

bahsettiğiniz videoyu ben de izledim ve evet çok heveslendirici gerçekten. orada da söylendiği gibi sponsorlarla ve reklamlarla gelir elde edebilirsiniz. önemli olan hevesinizin sönmemesi çünkü cidden uğraşmak gerek. üzerinde durup emek harcamalısınız. git gide istediğiniz gibi işe dönüşecektir diye düşünüyorum devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…