- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evet sayfa kenarlarındaki yerlere reklam alınıyormuş onuda biliyorum ama tutulursa sponsor olarak saydığım alanlar teklifler olabilir belki.bu tip bloglar sanıyorum reklamlardan kazanıyor. yani çok tık almanız lazım nihayetinde. tutar mı tutmaz mı bilemeyiz.
Çok kazanmanız için reklam lazım, google'da öne çıkmanız lazım ve bunları iyi araştırmanız lazım. Hepsinin arkasında epey uğraş var.
Aslında çok kasmam sanırım.Evet bu sitelerden var ama her tarif yok püf noktalarıyla yemeğin tutması ilgiyi artırır beğeni çok daha tutulmaya sebep olur diye düşünüyorum.Her yer bu sitelerden kaynıyor. Tutacağını sanmam aşırı çabalamanız lazım aşırı.
Azimle s.çan duvarı delersende bu hırs varken herşeyi yaparsın morsever :)[/QUOT
Çokta hırslı değilimdir ama...
Youtubeda daha çok şansı artırabilir ama ona hiç bulaşmam sanırım blog üzerinden olursa olur hayırlısı.Yap kız. Yemek ve makyaj videoları YouTube da para kırıyor. Sen burada sanmam diyenleri dinleme tutacağına inansa kendi yapar. Şimdiden başarılar.
Hahhahahah aynen resmen kafamda ampul yandı böyle bir düşüncem yokken:))Görkemin videosunu mu izledin kiz
Aynen bu tarafıda var tabi bunuda düşündüm.Öyle bir niyetiniz varsa görselliğe ayrıca özen göstermeniz lazım. Değişik sunum araç gereçleri, tabaklar vs... lazım. Her gün değişik dekorlarla değişik tarifler uygulamak lazım. Yani bu işten para kazanmadan önce para harcayacaksınız.
Milyarlardan bahsetmiyorum zaten, blogtan para kazanmak youtube'tan çok daha zor.Milyarlarda gözüm yok yani üç beş ne olursa hiç olmamasından iyidir sevdiğim bir alan şükür beceride var.
Benim bahsettiğim çalışma çok başka bir şekil ama neyi kasdettiğim belli konu başka yere çekilip değişmesin lütfen.Milyarlardan bahsetmiyorum zaten, blogtan para kazanmak youtube'tan çok daha zor.
Dediğim gibi öne çıkma teknikleri vs var. Bir de insanlar izlemeyi daha çok sever.
Ama çok ciddi emek vericem dersen başka.
Bir de sen kadınların çalışmasına karşı değil miydin ki
Herhangi bir konu hakkında blog açan var mı?Tutulursa iyi gelirler elde edilebiliyormuş.Yemek konusunda da gelir elde edilir diye düşünüyorum.Sonuçta birsürü alana hitap ediyor.Yiyecek saklama konusundan,organik meyve sebzeye, pişirme araçlarından sunuma kadar.Hergün belirli bir saatte bir tarif yayınlamak dikkat çeker diye düşünüyorum.İzlediğim bir youtube videosu heveslendirdi beni ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?