• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Bloğu...

Youtubeda daha çok şansı artırabilir ama ona hiç bulaşmam sanırım blog üzerinden olursa olur hayırlısı.

Önce blog başla sonra belki videoya geçersin. Bu arada aklında olsun eğer video çekecek olursan 5-6 dk yi asma.

Yemek.çöm var. Facebook da yemek videoları oluyor hizli hızlı gösteriyor öyle bir şey yapabilirsin.

Bir de blogun için facebook a reklam ver. Önceleri oradan bol ziyaretçi olur.

Şimdiden basarilar

Önce blog başla sonra belki videoya geçersin. Bu arada aklında olsun eğer video çekecek olursan 5-6 dk yi asma.

Yemek.çöm var. Facebook da yemek videoları oluyor hizli hızlı gösteriyor öyle bir şey yapabilirsin.

Bir de blogun için facebook a reklam ver. Önceleri oradan bol ziyaretçi olur.

Şimdiden basarilar
Çok teşekkür ederim

O değil de izlerken şunu farkettim, iyi kazanmaktan bahsederken 20 bin falan diyor, kötü kazanmaktan bahsederken 2000 4000 falan diyor. Onun kötü kazancı benim için çok iyi :)
Aynen ya bencede 2000-4000 çok iyi hemde ev konforunda mükemmel yani

Her gün yeni ve farklı tarifler vermeniz gerekir. Hepsi gramı gramına garanti olmali, bu da sizin önceden bir kac deneme yapmanız gerektiği anlamına gelir.
Herkesin bildiği tariflerin dışına çıkmalı, çok şık masalar sofralar kurmalisiniz. Her cesitin ayrı bir maliyeti var, o masaların, o sunum tabaklarinin bir sermayesi var. Az emekli bir iş değil yani. Amaan elime ne geçerse kar diyerek başlanacak bir iş hiç değil. Yapanlar kilolarca kuruyemiş, çikolata vs harcıyor o tariflere. Inanın maliyeti çok yüksek

Her gün yeni ve farklı tarifler vermeniz gerekir. Hepsi gramı gramına garanti olmali, bu da sizin önceden bir kac deneme yapmanız gerektiği anlamına gelir.
Herkesin bildiği tariflerin dışına çıkmalı, çok şık masalar sofralar kurmalisiniz. Her cesitin ayrı bir maliyeti var, o masaların, o sunum tabaklarinin bir sermayesi var. Az emekli bir iş değil yani. Amaan elime ne geçerse kar diyerek başlanacak bir iş hiç değil. Yapanlar kilolarca kuruyemiş, çikolata vs harcıyor o tariflere. Inanın maliyeti çok yüksek
Çok şık sofra ne alaka tek çeşit yemek için.Ben Cahide sultanla yarışmayacağım ki...Hangi yemek tarifleri çok şık sofralardayken sunulmuş herkes bir sunumun tarifini koyuyor.Bahsettiğiniz şeye hiç rastlamadım bu kadar abartmayın.

Çok şık sofra ne alaka tek çeşit yemek için.Ben Cahide sultanla yarışmayacağım ki...Hangi yemek tarifleri çok şık sofralardayken sunulmuş herkes bir sunumun tarifini koyuyor.Bahsettiğiniz şeye hiç rastlamadım bu kadar abartmayın.
Gerçekten hiç bir yemek bloguna baktınız mı? Kevserinmutfağı'na girip sunumlarına bakabilirsiniz, her tarifte farklı eşyalar
Bu kadar aşırı rekabet içinde çok müthiş çok yaratıcı yemekleriniz varsa sunumu basit tutarsınız

Gerçekten hiç bir yemek bloguna baktınız mı? Kevserinmutfağı'na girip sunumlarına bakabilirsiniz, her tarifte farklı eşyalar
Bu kadar aşırı rekabet içinde çok müthiş çok yaratıcı yemekleriniz varsa sunumu basit tutarsınız
Herhangi bir tarif için google baktığımda çok müthiş bir sunuma rastlamadım hiç hele o mükellef sofralara hiç rastlamadım bunu yapan vardır mutlaka ama benim "en iyisi ben olacağım" gibi bir hedefim yok ki tariflerime güveniyorum ve düşündüğüm içeriğin beğenileceğini düşünüyorum çok klasik yemeklerde olur hiç bilinmeyenlerde mesela mantı biz yaparız çok beğenilir gerçekten yediğim en iyisi bu denilir ki çok basit bir püf noktası bunu öyle yapan.

Cahide sultanin tarzi cok farkli, hic bir zaman süslü şık bir sofra goremezsiniz.
Ama yapmak istediğiniz şeyi keske biraz aratirsaniz. Instagramda bi Sumeyye omere, bi maideasana, bi saliha sultana baksaniz. Daha aklima gelmeyen niceleri. Bir tarife yarim kilo cikolata, bir paket nutella, yarim kilo findik fistik badem koyuyorlar. Her seferinde bambaska masa ortuleri, bambaska yemek takimlariyla servis yapiyorlar. Haberiniz olsun da, ona göre yapın :D

Yapabilirsin neden olmasin..her gun bos vaktin varsa tabii ugrasmak istiyosan.. eskisen bi kac site vardi.. artik herkes asci herkes manken.. bu yuzden zorlasiyo durum :)

Cahide sultanin tarzi cok farkli, hic bir zaman süslü şık bir sofra goremezsiniz.
Ama yapmak istediğiniz şeyi keske biraz aratirsaniz. Instagramda bi Sumeyye omere, bi maideasana, bi saliha sultana baksaniz. Daha aklima gelmeyen niceleri. Bir tarife yarim kilo cikolata, bir paket nutella, yarim kilo findik fistik badem koyuyorlar. Her seferinde bambaska masa ortuleri, bambaska yemek takimlariyla servis yapiyorlar. Haberiniz olsun da, ona göre yapın :KK70:
Benim büyük hedeflerim yok instagramda birçok sayfayı takip ediyorum amacım gösteri değil gerçekten doğru tarif ve leziz yemek kısacası samimiyet tutarsa tutar tutmazsa dert değil.

bence başlangıçta biraz çevre işi.

buraya da konu açmıştım babamla ilgili,babam kendisine bir blog oluşturmaya karar verdi ve şuan yapım aşamasında gümbür gümbür geliyor :)

bir sohbet esnasında bir arkadaşına bahsetmiş,o arkadaşı laf arasında derste 500 kişilik bir amfide anlatmış. geçen gün babamın arkadaşını gördüm bana "e hadi ama şu adamın blog işini hallet yahu bak 500 kişi bekliyoruz" dedi şaka yaptı.

babamın instagram fenomeni olan bir öğrencisi de yine "hocam hadi ama açın da hemen instagramda paylaşayım" demiş. adam açmadan fan clup kurdu haberi yok :KK70:

sizin de böyle etrafınızda sesinizi duyurmanıza yardımcı olacak bağlantılar varsa bence zor bir iş değil. başta pek getirisi olmaz ama tam bilmemekle birlikte bu yönlendirme bulunduran sayfaların çok fazla gelir elde ettiğini duymuştum.

yani eğer sesinizi kolayca duyurma şansınız varsa bence hiç durmayın,değilse de önce iyi bir hazırlık ve sonrasında açın bir sürü insan yapıyor siz de yapabilirsiniz.

çok fazla rakibiniz olacak. sizin diğerlerinden farklı, öne çıkacak birşeyiniz olmalı. o kadar denenmiş, yorumlanmış varken sizi seçmemiz için birşey sunmalısınız bize. bende sıkı bir yemek blog/kanal takipçisiyim. türkiyeden takip ettiğim çok az mesela. hep yabancıları takip ediyorum. onların tarifler daha pratik şekilde anlatılmış oluyor. çok uzun videolarda, anlatımlarda sıkılıyorum ben.

bence başlangıçta biraz çevre işi.

buraya da konu açmıştım babamla ilgili,babam kendisine bir blog oluşturmaya karar verdi ve şuan yapım aşamasında gümbür gümbür geliyor :)

bir sohbet esnasında bir arkadaşına bahsetmiş,o arkadaşı laf arasında derste 500 kişilik bir amfide anlatmış. geçen gün babamın arkadaşını gördüm bana "e hadi ama şu adamın blog işini hallet yahu bak 500 kişi bekliyoruz" dedi şaka yaptı.

babamın instagram fenomeni olan bir öğrencisi de yine "hocam hadi ama açın da hemen instagramda paylaşayım" demiş. adam açmadan fan clup kurdu haberi yok :KK70:

sizin de böyle etrafınızda sesinizi duyurmanıza yardımcı olacak bağlantılar varsa bence zor bir iş değil. başta pek getirisi olmaz ama tam bilmemekle birlikte bu yönlendirme bulunduran sayfaların çok fazla gelir elde ettiğini duymuştum.

yani eğer sesinizi kolayca duyurma şansınız varsa bence hiç durmayın,değilse de önce iyi bir hazırlık ve sonrasında açın bir sürü insan yapıyor siz de yapabilirsiniz.
Açıkçası tanınmak istemem bu sebepten çevremde bahsetmeyi düşünmüyorum eşim hariç:)insanlar gerçekten faydalansın ve iyi tarifleri bilsin istiyorum.Bazen bir yemek olur biryerde yer hiç unutamazsınız tadını hedefim böyle birşeyi yakalamak umarım faydalı olur deneyen insanların beğenisi bile beni çok mutlu eder çoğu kişi tatlıyı seviyor diye haftanın beş günü tatlı yapmam sanırım.

çok fazla rakibiniz olacak. sizin diğerlerinden farklı, öne çıkacak birşeyiniz olmalı. o kadar denenmiş, yorumlanmış varken sizi seçmemiz için birşey sunmalısınız bize. bende sıkı bir yemek blog/kanal takipçisiyim. türkiyeden takip ettiğim çok az mesela. hep yabancıları takip ediyorum. onların tarifler daha pratik şekilde anlatılmış oluyor. çok uzun videolarda, anlatımlarda sıkılıyorum ben.
Hergün belirli bir saatte bir tarif yayınlamak düşüncelerimden biri tabi çok daha farklı fikirlerimde var başka bir yorumda yazdığım gibi tatlı seviliyor diye haftanın beş günü tatlı yapmam belli bir düzen ve çeşit şeklinde olur.

Morsever sen kadınların calısmasına karşıydın hani ? Ne oldu da fikrin değişti :KK25:
Evde çalışmakta ne var konuyu neden farklı yerlere çekiyorsunuz illa moderatörlere mi haber verelim polemik oluşturmayın konu belli görüşünüz varsa buyrun yoksa cevap verme zahmetinde bulunmayın güle güle.

Evde çalışmakta ne var konuyu neden farklı yerlere çekiyorsunuz illa moderatörlere mi haber verelim polemik oluşturmayın konu belli görüşünüz varsa buyrun yoksa cevap verme zahmetinde bulunmayın güle güle.
Polemik değil ben sadece çok merak ediyorum, kadının dışarıda çalışmasında kötü niyet görüyorsun demek ki.

Back
X