• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Ve inan bana benim cok hakkim oldugu halde uzerinde hala piskin davranir Allah razi olsun canim der bi oper samimiyetsizce ama iste hatirlar gonuller ver onun evladina bile ben bakmisimdir gel gorki bende cok doluyum bu konuda neler demis kayinvalideme ah yalan dunya iste benimkinin yaninda su sikinti yaptigin sey hic kalir kenarda kosede sessizce lafini esirgeme ornek o pastana laf soylerken yarin seninkinide yiyelim de
Haklısın seninkide kolay değil.Bundan sonra seninkinide yiyelim dicem eltime çok bunaldım iyice

Kusura bakma gulecegim simdi bendede ayni dert o yuzden erken evlendim benden tam 4 yas kucuk kiz abla deme dedim arkadas olalim dedim ama olmadi napak kader sakin ezdirme kendini sen uzulme bende anam ve abimcekelim icin sustum ama salla degmez nedametler icin konus susma susan biri olarak diyorum basina cikacak seninde aileninde birak seni sevmesin
Bundan sonra susmucam kocam zaten pısırık iş bana düşüyor

Beni eleştirince ağzının ortasına bir tane vurasım geliyo valla eltimin ama susuyom işte
Valla ben sozlerimle oyle bi caktim ki agzina 12 senelik gelinlerini resmen cevrim disi ilan ettiler kaynanamgiller:) sende oyle yap laflarinla dov onu korkma esin sana karsi gelmez . sen nasil esin hatrina susuyosan karsidaki gicik da oyle dusunup sana cirkeflesmemeli. Ha onun kocasi karismiyorsa sende seninkini karistirma birak kim kimle kotu olacaksa olsun ama siddetle tavsiye ediyorum sakin ama sakin susma . Sen sustukca tepene cikmaya devam edecek cunku tecrubeyle sabit ;)

Ben direkt olarak yeme ozaman derim hem yiyo iciyo bide konusuyor..valla zamaninda bu tarz elestirmeye kalkanlara ben cok rahat istemeyen yemez zorla degil demisimdir ama bi baktim goturuyolar yani sizin yemeginiz cirkin falan deildir kendi marifetsizliginin hincini aliyor bir sekilde kiskanclik sizde yeri geldiginde yanit verin
Artık onu attan almıcam ne derse çatır çatır cevabını vercem.Bence de beni kıskanıyor

Ayyy evime gelipte ona hizmet edecem, oda yiyip icip kusur bulacak?! böyleleri varya ZIKKIMIN taaaaaa KÖKÜNÜ YESIN!

Koyun agirliginizi...böyleleriyle ben de uğrastigim icin bu kadar hassasim bu konuda...persembe tam bu konuyla ilgili bir konu açtım...yiyp icip laf dedikodu yapanlarla ilgili...sizin gene kendinize söylenmis, bana gelen tipler ziklanıp zıklanip kendilerne hizmet ettirip arkamdan bir ton dedikodu cikartmisti, esimle aram bozuldu bu yuzden cunki dedikodulari kaynana tasiyordu
Valla zor bizim iş ya sende çekiyon bende.Bundan sonra vercem herkesin cevabını.Eltim bir daha beni eleştiremicek bu ne ya.Eltim yüzünden benimde kocamla aram bozuldu

Aaa iyi fikir bu seferde kaynım laf söylemeye kalkmasın karisina kahve vermedim diye

Ayy ne kadar korkuyorsunuz!
Kaynin kim oluyor ya
Abi x sulu diye kahve hoşuna gitmiyor midesi bulanmasin diye yapmadım de geç mecburmusun kalksın kendine yapsın

Dipnot.eşin aileciyse yada bu kadar korkuyorsan hiç bu işlere girisme eltin ne derse sus hafifçe gulumse gec gıcık olur

Valla zor bizim iş ya sende çekiyon bende.Bundan sonra vercem herkesin cevabını.Eltim bir daha beni eleştiremicek bu ne ya.Eltim yüzünden benimde kocamla aram bozuldu

Inanamiyorum ya boyle 3. sahislar nelere yol acabiliyor...Allahin belalari ya ne ugrasiyorlar...ama seninki bence kiskancliktan yapiyor, seni kucuk dusurmek icin ve kendini önplanda tutabilmek için

Terbiyesiz bir kadın, mesafe koyun ,hatır hatır diye katır yerine konuluyor insanlar, ne şeytanı gör ne salavatını getir demişler

Cnm yersiz elestiri gizli hayranlıktı de.. Beğenmediysen kendin yap cnm yada içme de. Madem öyle kalk yapta seninkini görelim de. Lag sok sert çık.. Olmadımı cnm begenmeyen yemesin de yadaa açık açık ne bu elestiri derdin açık konus de.
Her yaptigim yemegi tatliyi kahveyi elestiriyorsun eksik arıyorsun.Ben senin evinde böyle mi yapıyorum önüme ne konduysa hepsinden yiyorum. Asla eleştirmiyorum eline sağlık deyip kalkıyorum sen neden devamlı her yemeğimi tatlimı türk kahvemi elestiriyorsun begenmiyorsan yeme içme benim yaptıklarımı ama burun kivirip eleştirme onu yemem bunu yemem yok kahve sulu olmuş deme.Canım pek birşey istemiyor de geç. Zorla yedirmiyom sonuçta begenmiyorsan kendin yap desem net konuşsam nasıl olur

Ay g*tüüüüüm diyesim geldi.
Ben de sizin gibiyim. lafi yerin karsilik vermem. Careyi sinir koymakta buldum beni elestirenlerle.
Kendi derdim bana yeter bir de bunlarla mi ugrasicaz ya.
Susmasini bilen kimse yok mu.
Bir tek ben mi cok düsünceliyim diyorum.
Bir dahakine sen yap de gec, artik bunaldim havasinda söyle bunu.
Ehh sen yaparsin bir dahakine ugrasamiycam simdi gibisine.
Aynen ağzının payını vercem onun.Sustukca üstüme geliyor

Daha iki hafta önce kaynım tarafından benzerini yaşadım. Yaptığım yemekten üç tabak yedi. Üçüncüyü yerken acayip eleştirdi yaa hem yemeğe hem salataya herrşeye laf söyledi delirdim. Aldım önünden tabağı beğenmediniz heralde dökiyim ben bunu dedim. Yok ben öyle demek istemedim de yok şöyle de bilmem ne. El insaf 3. Tabağı yiyosun bu ne biçim saygısızlıktır ya. Masadaki herkes bana hak verdi. Tabii kayınvalidemin evinde olduğumuz için önünden tabağı alabildim kendi evimde olsaydım assla yapmazdım böyle bişey misafire ayıp olur diye :KK53:
Sonra tabağı koydum önüne afiyet olsun dedim bi de güldüm. Herşeyin bi sınırı var nasıl tahammül edebiliyorsunuz verdiğiniz emeğin yerden yere vurulmasına? Kahve hakkında atıp tutuyo mu kalk yerinden git yanına uzat elini ver kahveyi dökiyim de içmek zorunda değilsin de.
Tahammül edemiyorum zaten.Sırf ortam gerilmesin diye sustum hep.Ama artık susmucam aynen senin dediğini yapcam. Ver kahveyi döküyim içmek zorunda değilsin begenmediysen diyim güzel fikir

Her yaptigim yemegi tatliyi kahveyi elestiriyorsun eksik arıyorsun.Ben senin evinde böyle mi yapıyorum önüme ne konduysa hepsinden yiyorum. Asla eleştirmiyorum eline sağlık deyip kalkıyorum sen neden devamlı her yemeğimi tatlimı türk kahvemi elestiriyorsun begenmiyorsan yeme içme benim yaptıklarımı ama burun kivirip eleştirme onu yemem bunu yemem yok kahve sulu olmuş deme.Canım pek birşey istemiyor de geç. Zorla yedirmiyom sonuçta begenmiyorsan kendin yap desem net konuşsam nasıl olur
bu kadar ugrasma
evine gidince sende aynisini yap onun gibi anlar zaten salak deilse :)

Birde ne yap biliyormusun bizzat yaptım
Mesela yemek yaptın yerken eleştiriyor hemen kalk alıyım istersen cnm yemek için zorlama kendini de ve tabağı kap götür

Sonra da zeytin peynir cikartiyim istersen de
Ama bunları gülümseyerek yap
Aaa bu çok güzel fikir yapiyim ben bunu sağol canim

Dört eltiyiz çok şükür çok iyi anlasiriz cunku bayram seyranda dahi gorusmeyiz hiç gerek yok samimiyete hem kv hem elti cekemem valla gorusmeyin sizde kvde zaten karsilasiyomussunuz zaten yeter illa gorusceksenizde ne yapcaginizi sasirmayin eşinizin ve sizin damak zevkine göre yemek yapin elestirirsede zaten bi sen begenmiyon hayrdir kiskaniyon herhalde diyip bide gulun şaka yapar gibi
Biz onlara pek gitmiyoz zaten 6 ayda bir kez gidiyoz devamlı onlar geliyo bize sorun burda.Yoksa bende istemiyom eleştiren eltiyi görmeyi

Abi bende 4 tane elti var hicbiriyle gorusmuyorum esimin bana yaptigi guzel seyleri kiskanmalarindan en som dogum gunumu mumlarla telefon almakla her yeri suslemekle yaptifi parti bile batti onlara o yuzden asla susmam boyle konularda icimde kalip dert olacagina disarda kalip onlara dert olsun hele kayinvalidemin seytan gorumcelerimjn yaptiklarini saysam kitap olur hepsinin agzina afedersiniz sictim tek tek kv gorumce elti kayin kim varsa evimi tasidim olduklari yerden kendi evimdi ama olsun en azindan onlari gormek zorunda degilim ben boyle konularda asla susmam aslaaa!!!! Ne keyfimi kaciricam simdi de hic biriyle gorusmuyorum ohhhhh:halay::halay:

Bir sey daha soylemek istiyorum esimin hatri için görüşüyorum diyosunuz kaynim karisini ezdirmez bana yapilanlarada kimse bişey demiyo diyosunuz esinizin yaninda sizin de hatriniz yokmu oda bi laf ettiği zaman esinizde desin benim karim ne yapsa guzel yapar elinden zehir bile yerim desin sizle zitlasir ama eşinizle zitlasamayabilir siz nasilki kaynim onu korur deyip bisey diyemiyosaniz
Benim eşim karısını savunan bir eş değil pısırık işte

Inanamiyorum ya boyle 3. sahislar nelere yol acabiliyor...Allahin belalari ya ne ugrasiyorlar...ama seninki bence kiskancliktan yapiyor, seni kucuk dusurmek icin ve kendini önplanda tutabilmek için
Bence de kıskançlıktan canım. Ama bundan sonra susmucam kavga çıkarsa da çıksın dayanamıyom artık bu eltiye

Back