Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Haklısın seninkide kolay değil.Bundan sonra seninkinide yiyelim dicem eltime çok bunaldım iyice

Bundan sonra susmucam kocam zaten pısırık iş bana düşüyor

Beni eleştirince ağzının ortasına bir tane vurasım geliyo valla eltimin ama susuyom işte
Valla ben sozlerimle oyle bi caktim ki agzina 12 senelik gelinlerini resmen cevrim disi ilan ettiler kaynanamgiller:) sende oyle yap laflarinla dov onu korkma esin sana karsi gelmez . sen nasil esin hatrina susuyosan karsidaki gicik da oyle dusunup sana cirkeflesmemeli. Ha onun kocasi karismiyorsa sende seninkini karistirma birak kim kimle kotu olacaksa olsun ama siddetle tavsiye ediyorum sakin ama sakin susma . Sen sustukca tepene cikmaya devam edecek cunku tecrubeyle sabit

Yanlış yoldasin kahveleri her zaman ki gibi hiç ses çıkarmadan yapıp getireceksin ama eltine yapma
Canim sana yapmadım gecen begenmedin diye de geç otur başka bişey deme
Kimseyle Polemiğe girme
Aaa iyi fikir bu seferde kaynım laf söylemeye kalkmasın karisina kahve vermedim diye

Artık onu attan almıcam ne derse çatır çatır cevabını vercem.Bence de beni kıskanıyor

Valla zor bizim iş ya sende çekiyon bende.Bundan sonra vercem herkesin cevabını.Eltim bir daha beni eleştiremicek bu ne ya.Eltim yüzünden benimde kocamla aram bozuldu

Aaa iyi fikir bu seferde kaynım laf söylemeye kalkmasın karisina kahve vermedim diye

Ayy ne kadar korkuyorsunuz!
Kaynin kim oluyor ya
Abi x sulu diye kahve hoşuna gitmiyor midesi bulanmasin diye yapmadım de geç mecburmusun kalksın kendine yapsın

Dipnot.eşin aileciyse yada bu kadar korkuyorsan hiç bu işlere girisme eltin ne derse sus hafifçe gulumse gec gıcık olur

Valla zor bizim iş ya sende çekiyon bende.Bundan sonra vercem herkesin cevabını.Eltim bir daha beni eleştiremicek bu ne ya.Eltim yüzünden benimde kocamla aram bozuldu

Inanamiyorum ya boyle 3. sahislar nelere yol acabiliyor...Allahin belalari ya ne ugrasiyorlar...ama seninki bence kiskancliktan yapiyor, seni kucuk dusurmek icin ve kendini önplanda tutabilmek için

Terbiyesiz bir kadın, mesafe koyun ,hatır hatır diye katır yerine konuluyor insanlar, ne şeytanı gör ne salavatını getir demişler

Her yaptigim yemegi tatliyi kahveyi elestiriyorsun eksik arıyorsun.Ben senin evinde böyle mi yapıyorum önüme ne konduysa hepsinden yiyorum. Asla eleştirmiyorum eline sağlık deyip kalkıyorum sen neden devamlı her yemeğimi tatlimı türk kahvemi elestiriyorsun begenmiyorsan yeme içme benim yaptıklarımı ama burun kivirip eleştirme onu yemem bunu yemem yok kahve sulu olmuş deme.Canım pek birşey istemiyor de geç. Zorla yedirmiyom sonuçta begenmiyorsan kendin yap desem net konuşsam nasıl olur

Aynen ağzının payını vercem onun.Sustukca üstüme geliyor

Tahammül edemiyorum zaten.Sırf ortam gerilmesin diye sustum hep.Ama artık susmucam aynen senin dediğini yapcam. Ver kahveyi döküyim içmek zorunda değilsin begenmediysen diyim güzel fikir

bu kadar ugrasma
evine gidince sende aynisini yap onun gibi anlar zaten salak deilse :)

Aaa bu çok güzel fikir yapiyim ben bunu sağol canim

Biz onlara pek gitmiyoz zaten 6 ayda bir kez gidiyoz devamlı onlar geliyo bize sorun burda.Yoksa bende istemiyom eleştiren eltiyi görmeyi

Abi bende 4 tane elti var hicbiriyle gorusmuyorum esimin bana yaptigi guzel seyleri kiskanmalarindan en som dogum gunumu mumlarla telefon almakla her yeri suslemekle yaptifi parti bile batti onlara o yuzden asla susmam boyle konularda icimde kalip dert olacagina disarda kalip onlara dert olsun hele kayinvalidemin seytan gorumcelerimjn yaptiklarini saysam kitap olur hepsinin agzina afedersiniz sictim tek tek kv gorumce elti kayin kim varsa evimi tasidim olduklari yerden kendi evimdi ama olsun en azindan onlari gormek zorunda degilim ben boyle konularda asla susmam aslaaa!!!! Ne keyfimi kaciricam simdi de hic biriyle gorusmuyorum ohhhhh

Benim eşim karısını savunan bir eş değil pısırık işte

Inanamiyorum ya boyle 3. sahislar nelere yol acabiliyor...Allahin belalari ya ne ugrasiyorlar...ama seninki bence kiskancliktan yapiyor, seni kucuk dusurmek icin ve kendini önplanda tutabilmek için
Bence de kıskançlıktan canım. Ama bundan sonra susmucam kavga çıkarsa da çıksın dayanamıyom artık bu eltiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…