- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Onunkinin once olmasi daha iyi ya iste.senin pidene laf ettiginde evet nasil bir et oldugunu bilemeyiz tipki senin tavugunun hormonlu olup olmadigini bilemedigimiz gibi diyecektinOnun bebek mevlütü önce oldu 2 hafta sonra benim ki oldu ben onunkine hiç eleştirmeden hanım hanımcık gittim geldim.2 hafta sonra o benim oğlumun mevlüt pidesine laf etti.2 hafta sonra başıma gelcekleri bilsem bende onun tavuğuna hormonlu market tavuğu derdim ah ah
Kız zaten yemek seçen biri ama en çok beni eleştiriyor onun dışında herkes beğeniyor yemeklerimi amacını çözemedimEltiyle sorunların sadece yemek içmek üzerine mi o ilginç geldi :) neyse de yapılanları elestiriyorsa siz de birşey bulun cevap verin ya da siz de onun yaptıklarına birşey bulun .bir şekilde idare edersiniz
sizin elti de fenaymis:))Verilen tavsiyelerden insan burda çok şey ögrenir vallah
Bende senin gibiyim. Içime atarım kırmak istemem o an oluşacak atmosferden uzak durmak isterim.
Benim eltimde nişanımda kendini savunacak diye beni elestirdi:) 1.70 yakın boyum ve evde babet giymiştim, kendisi herkesin dikkatini çekecek sekilde cok yüksek platform topuklu ayakabi giymisti. Buda erkek tarafinin dikkatini kiz benim yanima gelince daha cok cekti ve bayanlardan biri " bak x boyu topuklu giydigi halde y yetismedi" dedi.
Eltimde dönüp benim icin" evet o boydanda büyük yaştanda"dedi herkes sok sustular:)aramizda bir yaş var bu arada. yani bayanın lafıda gerekli degildi ama böyle dokundurtmaları olunca bende artık kestiremiyorum.
Bana kalsa hiç görüşmücem kocam kardeşini eve alıyor kapıdan çeviremiyor haliyle eltide evime gelmiş oluyor bana laf sokup gidiyor elti.Artık vercem ağzının payiniÇok sabırlısınız. Verin ağzının payını ağzını bile açmaya korksun. Ben olsam kafa göz Allah ne verdiyse dalardım heralde. Sonra da koyardım kapının önüne. Okurken bile sinirden tepem attı
Hep kıskançlık işte bunlar benimki annemle ayni yaşta benle yaşıt kızı var ama yine benimle yarışıyor,uğraşıyor çözümü ise kısmen de olsa, mesafe koymakta buldum:))Verilen tavsiyelerden insan burda çok şey ögrenir vallah
Bende senin gibiyim. Içime atarım kırmak istemem o an oluşacak atmosferden uzak durmak isterim.
Benim eltimde nişanımda kendini savunacak diye beni elestirdi:) 1.70 yakın boyum ve evde babet giymiştim, kendisi herkesin dikkatini çekecek sekilde cok yüksek platform topuklu ayakabi giymisti. Buda erkek tarafinin dikkatini kiz benim yanima gelince daha cok cekti ve bayanlardan biri " bak x boyu topuklu giydigi halde y yetismedi" dedi.
Eltimde dönüp benim icin" evet o boydanda büyük yaştanda"dedi herkes sok sustular:)aramizda bir yaş var bu arada. yani bayanın lafıda gerekli degildi ama böyle dokundurtmaları olunca bende artık kestiremiyorum.
Eltilerin hepsi mi böyle yaVerilen tavsiyelerden insan burda çok şey ögrenir vallah
Eşine de söyle canım rahatsızlığını dile getir,hatta bir arkadaşın söylediği gibi eşin senin yemeklerini vs çok beğendiğini soylesin bu da etkili olabilirBana kalsa hiç görüşmücem kocam kardeşini eve alıyor kapıdan çeviremiyor haliyle eltide evime gelmiş oluyor bana laf sokup gidiyor elti.Artık vercem ağzının payini
Karısinin her dedigine inanan karisina düşkün karisini ezdirmeyen biri kaynım yani kocamın tam tersi. O yanlış anlamış desemde karısının bana yaptıklarını görmez karisina inanirKaynınızın yanında söylemeyin o zaman, gider kocasına söylerse de ben öyle demek istemedim o yanlış anlamış falan diyin kudursun.
Eşime söyledim birkaç saat önce.Eltim benim yemeklerimi tatlilarimi eleştirirken sende susma.Karımın yemekleri tatlıları çok güzel ben beğeniyorum de dedim tamam dedi.Ama benim kocam pısırık tamam der yapmaz kesin.Eşine de söyle canım rahatsızlığını dile getir,hatta bir arkadaşın söylediği gibi eşin senin yemeklerini vs çok beğendiğini soylesin bu da etkili olabilir
Evet aynen tam bir cadı kendini bir halt sanıyor popom yokmuş benim ona bile laf etti.Bende benim en azından basenim var seninde popon yok dümdüzsün dedim.Susmucam artık bende onun hiçbişeyine iyi demicem.Sen de onu ez . Beğenme hiçbişeyini . Sinir oldum bildiğin küçük cadi
Bide nası hazır cevapsin sen lafi cakiyosun ay biz ayakta uyuyoruz ayol xDsizin elti de fenaymis:))
Bende eşime tatlı tatlı anlatıyom ama hatta birkaç saat önce anlattım ama napim deyip geçti.Benim eşim tam bir odunBenimkide oyle derdi ama cok basini utulemeden alttan ustten ornek vererek abartmadan anlatmaya calis benim esim bir gram sevmez eltimi simdi ama onceden bana keske sende onun gibi olsan derdi zaman ilacttir eltimbelli etti kendini bende kenara cekildim simdi bana diyor sen niye hic lafa soze girmiyon sende konussana diye takip ettim izlenim biraktim ve uyguladim suan ben haricin de ve esim haricinde kimseyi tinlamiyorum
İnşallah söyler canım o soylemezse de sen söylersin o da zamanla konusmalarina dikkat eder ne gıcık kadinmis ya böyle lafını tartmadan söyleyen insanlara sinir oluyorum, ama tavsiyem içine atma söyle lafınıEşime söyledim birkaç saat önce.Eltim benim yemeklerimi tatlilarimi eleştirirken sende susma.Karımın yemekleri tatlıları çok güzel ben beğeniyorum de dedim tamam dedi.Ama benim kocam pısırık tamam der yapmaz kesin.
Beni eleştirince ağzının ortasına bir tane vurasım geliyo valla eltimin ama susuyom işteAyyy o eltiler yok mu eltiler bende de var bi elti olmaz olasica boyle namaza dursam cani ciksin diye dua ederim oyle rezil oyle seytan anaaaa Allah dusmanimin basina ayni benim eltimden versin benim icin en buyuk beddua bu :))) Takma kiz dirlama fazla totisimin kenari de gec :)
Eşim pısırık kaç kez anlattım fayda etmiyor.Ben sustukça kendini bir halt sanıyor eltim susmucamTersle kiz daha ses cikarmaz ona neymis sen susarsan o kendini bi sey zannedip laflarina devam eder olmazsa esine soyle kardesine desin
Kız zaten yemek seçen biri ama en çok beni eleştiriyor onun dışında herkes beğeniyor yemeklerimi amacını çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?