• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

en guzeli muhattap olmamak esine izah etmek onunda bu olayi fark etmesini saglamak yani hos olsada olur olmasada sonucta karnimi doyurmuyo ayyyy allahtan eltim suriyeli cok sansliyim diycemde neyse o da benden 6 yas kuck cocuk gibi herseye agliyo allahm bu eltilerden cektigimiz nedr allah sabir versin cnm

Ay ben bu suriyeli Gelinleri pek bi merak ediyorum
Nasıl türkçe konusabiliyor mu temiz mi davranislari fln??

Eşim bana destek olmuyor napim diyor.Ben eltime küçük diye hoşgörülü davrandıkca o benim tepeme çıktı ayıp ya. Bana da beni kıskanıyor gibi geliyor.Onun yüzünden sinirden ben uykusuz kalıyorum canım ya
Benimkide oyle derdi ama cok basini utulemeden alttan ustten ornek vererek abartmadan anlatmaya calis benim esim bir gram sevmez eltimi simdi ama onceden bana keske sende onun gibi olsan derdi zaman ilacttir eltimbelli etti kendini bende kenara cekildim simdi bana diyor sen niye hic lafa soze girmiyon sende konussana diye takip ettim izlenim biraktim ve uyguladim suan ben haricin de ve esim haricinde kimseyi tinlamiyorum

Kızlar merhaba bayadır konu açmıyordum artık delirmek üzereyim moralim çok bozuk. sorun benden 3 yaş küçük eltim.Kızın benle sorunu ne çözemedim.Olabildiğince kısa anlatmaya çalışcam.Kocamla bazen tartışmalar olsa da güzel bir evliliğimiz vardı.Evliliğimin ilk senesiydi hamileydim ve birinci evlilik yıl dönümümüz için kocama kendi ellerimle 2 katlı yaş pasta yaptim krem şantiyle meyvelerle bir güzel süsledim en üstüne de eşimle benim ismimizin baş harflerini yazdım çok güzel oldu.O gün eltim ve kaynimda bizdelerdi kocamla başbaşa kalamadığımiz yetmiyormuş gibi eltime ve kaynıma ikram ettiğim pastama eltim kaynım pastanın keki yerken biraz sağa sola kayıyor diye güldüler dalga geçtiler.Sonuçta ben o pastaya emek vermiştim ve o gün benim için özel bir gündü. keki dolapta biraz sertleşmiş olabilir ondan kaymistır kusura bakmayın dedim salak gibi ama o günü unutamadim.Oğlumun bebek mevlüdü oldu kıymalı pidenin kıymasına kadar laf etti eltim.Kocam çok güvendiğimiz yerden almasına rağmen eleştirdi durdu ağlıcak noktaya getirdi beni.Neymiş evdeki etten kiyma olsaymış ne kadar güvenilir yer olsada içine ne karıştırdıkları belli değilmiş.Ya evde et var yeteri kadar yok az var. 30 kusur kişiye kıyma çıkmaz o etten.Mevlüt pidesine laf edilir mi ya. Ona kalırsa kendi pilav üstü tavuk yaptırdı kendi oğlunun bebek mevlüdünde tavuğu kendi besleyip büyütmedi ki marketten aldı hepsi hormonlu,tavuk çabuk büyüsün diye hormon veriyorlar tavuğa.Ama kimse laf etmedi,bende eleştirmedim yedik.Niye benim oğlumun mevlüt pidesi sorun oluyor eltime anlamıyom.Nimet eleştirilir mi ya.Evime yemeğe gelir onu yemem bunu yemem burun kıvırır ne pisircemi şaşırdım.3 hafta önce ben onun evine yemeğe gittim yemek konusunda benim kadar yetenekli deği ama ben nezaketen yedim eline sağlık dedim kalktım eleştirmedim. Tatlıyı kaynım yapmış markette hazır sütlaç aldım yaptım dedi.Ben ilk evlilik yıl dönümümde hamile halimle kendi emeğimle pasta yaptığım halde karıkoca gülmüşlerdi.Madem eltim bu kadar hamarattı tatlıyı niye kendi yapmadı niye hazır tatlı aldı ve o hazırı da kocasına yaptırttı diye sorarlar insana.Hazır tatlının bile kivaminı tutturamamış kocasına yaptirtmış. Kızlar benim demek istediğim beni bu kadar eleştirdiğine bakılırsa kendinin çok marifetli olması gerekir.Kalbimi çok kırıyor bana kaynanalık yapmaya kalkıyor sürekli eksik bulmaya çalışıyor.Ben benim yemeklerim kahvem tatlılarım gündeme gelsin istemiyorum eleştirmesin kalbimi kirmasin yeter bana.Yemicekse yemesin ama laf söylemesin istiyorum.Napmam lazım kızlar.Nolur bana yardım edin kocamın hatrına görüsüyom ve kaynanamda da karşılaşınca aynı, türk kahvesi yapıyom suyuna sekerine kahve miktarına kadar eleştiriyor ve herkesin için bol köpüklü kahveme çok sulu olmuş deyip beni küçük düşüyor halbuki kahvem kivamindaydı o hariç herkes beğendi ama delircem bu kıza artık.Bir akıl verin nolur:kızgın:
Ayyy o eltiler yok mu eltiler bende de var bi elti olmaz olasica boyle namaza dursam cani ciksin diye dua ederim oyle rezil oyle seytan anaaaa Allah dusmanimin basina ayni benim eltimden versin benim icin en buyuk beddua bu :))) Takma kiz dirlama fazla totisimin kenari de gec :)

hiiiç aldırış etmeyeceksin kendine çok özgüvenin olcak doğru yoldasın az da olsa eline sağlık de otur hiiç eleştirme onu o eleştirince elimden bu kadar geliyor de onu umursamıyomus gibi davran
sende karsılık verirsen iş buyur eşler annesi herkes olaya dahil olur bırak ne derse desin içinden ..... le gül geç :kahve:
konu sahibi değilim ama şu dediğnizi abimin benden 2 yaş küçük olan eşi için yapmaya çalışıyorum. Konuşsam annem babam Abim kötü olacak ortalık karışacak sussam Salak gibi mi görünüyorum bilmiyorum. Susmak sizce doğru yol mu gülüp geçmek ?

Kızlar merhaba bayadır konu açmıyordum artık delirmek üzereyim moralim çok bozuk. sorun benden 3 yaş küçük eltim.Kızın benle sorunu ne çözemedim.Olabildiğince kısa anlatmaya çalışcam.Kocamla bazen tartışmalar olsa da güzel bir evliliğimiz vardı.Evliliğimin ilk senesiydi hamileydim ve birinci evlilik yıl dönümümüz için kocama kendi ellerimle 2 katlı yaş pasta yaptim krem şantiyle meyvelerle bir güzel süsledim en üstüne de eşimle benim ismimizin baş harflerini yazdım çok güzel oldu.O gün eltim ve kaynimda bizdelerdi kocamla başbaşa kalamadığımiz yetmiyormuş gibi eltime ve kaynıma ikram ettiğim pastama eltim kaynım pastanın keki yerken biraz sağa sola kayıyor diye güldüler dalga geçtiler.Sonuçta ben o pastaya emek vermiştim ve o gün benim için özel bir gündü. keki dolapta biraz sertleşmiş olabilir ondan kaymistır kusura bakmayın dedim salak gibi ama o günü unutamadim.Oğlumun bebek mevlüdü oldu kıymalı pidenin kıymasına kadar laf etti eltim.Kocam çok güvendiğimiz yerden almasına rağmen eleştirdi durdu ağlıcak noktaya getirdi beni.Neymiş evdeki etten kiyma olsaymış ne kadar güvenilir yer olsada içine ne karıştırdıkları belli değilmiş.Ya evde et var yeteri kadar yok az var. 30 kusur kişiye kıyma çıkmaz o etten.Mevlüt pidesine laf edilir mi ya. Ona kalırsa kendi pilav üstü tavuk yaptırdı kendi oğlunun bebek mevlüdünde tavuğu kendi besleyip büyütmedi ki marketten aldı hepsi hormonlu,tavuk çabuk büyüsün diye hormon veriyorlar tavuğa.Ama kimse laf etmedi,bende eleştirmedim yedik.Niye benim oğlumun mevlüt pidesi sorun oluyor eltime anlamıyom.Nimet eleştirilir mi ya.Evime yemeğe gelir onu yemem bunu yemem burun kıvırır ne pisircemi şaşırdım.3 hafta önce ben onun evine yemeğe gittim yemek konusunda benim kadar yetenekli deği ama ben nezaketen yedim eline sağlık dedim kalktım eleştirmedim. Tatlıyı kaynım yapmış markette hazır sütlaç aldım yaptım dedi.Ben ilk evlilik yıl dönümümde hamile halimle kendi emeğimle pasta yaptığım halde karıkoca gülmüşlerdi.Madem eltim bu kadar hamarattı tatlıyı niye kendi yapmadı niye hazır tatlı aldı ve o hazırı da kocasına yaptırttı diye sorarlar insana.Hazır tatlının bile kivaminı tutturamamış kocasına yaptirtmış. Kızlar benim demek istediğim beni bu kadar eleştirdiğine bakılırsa kendinin çok marifetli olması gerekir.Kalbimi çok kırıyor bana kaynanalık yapmaya kalkıyor sürekli eksik bulmaya çalışıyor.Ben benim yemeklerim kahvem tatlılarım gündeme gelsin istemiyorum eleştirmesin kalbimi kirmasin yeter bana.Yemicekse yemesin ama laf söylemesin istiyorum.Napmam lazım kızlar.Nolur bana yardım edin kocamın hatrına görüsüyom ve kaynanamda da karşılaşınca aynı, türk kahvesi yapıyom suyuna sekerine kahve miktarına kadar eleştiriyor ve herkesin için bol köpüklü kahveme çok sulu olmuş deyip beni küçük düşüyor halbuki kahvem kivamindaydı o hariç herkes beğendi ama delircem bu kıza artık.Bir akıl verin nolur:kızgın:
Tersle kiz daha ses cikarmaz ona neymis sen susarsan o kendini bi sey zannedip laflarina devam eder olmazsa esine soyle kardesine desin

Benimkide oyle derdi ama cok basini utulemeden alttan ustten ornek vererek abartmadan anlatmaya calis benim esim bir gram sevmez eltimi simdi ama onceden bana keske sende onun gibi olsan derdi zaman ilacttir eltimbelli etti kendini bende kenara cekildim simdi bana diyor sen niye hic lafa soze girmiyon sende konussana diye takip ettim izlenim biraktim ve uyguladim suan ben haricin de ve esim haricinde kimseyi tinlamiyorum
Ve inan bana benim cok hakkim oldugu halde uzerinde hala piskin davranir Allah razi olsun canim der bi oper samimiyetsizce ama iste hatirlar gonuller ver onun evladina bile ben bakmisimdir gel gorki bende cok doluyum bu konuda neler demis kayinvalideme ah yalan dunya iste benimkinin yaninda su sikinti yaptigin sey hic kalir kenarda kosede sessizce lafini esirgeme ornek o pastana laf soylerken yarin seninkinide yiyelim de

Kusura bakma gulecegim simdi bendede ayni dert o yuzden erken evlendim benden tam 4 yas kucuk kiz abla deme dedim arkadas olalim dedim ama olmadi napak kader sakin ezdirme kendini sen uzulme bende anam ve abimcekelim icin sustum ama salla degmez nedametler icin konus susma susan biri olarak diyorum basina cikacak seninde aileninde birak seni sevmesin

Kahveleri bundan sonra eltim yapsın geçen sefer benim kahvemin suyuna sekerine kadar 10 dakka eleştirdi bu sefer eltim yapsın bakalım desem kayınbabama nasıl sence

Yanlış yoldasin :olamaz: kahveleri her zaman ki gibi hiç ses çıkarmadan yapıp getireceksin ama eltine yapma
Canim sana yapmadım gecen begenmedin diye de geç otur başka bişey deme
Kimseyle Polemiğe girme :KK53:

Cnm yersiz elestiri gizli hayranlıktı de.. Beğenmediysen kendin yap cnm yada içme de. Madem öyle kalk yapta seninkini görelim de. Lag sok sert çık.. Olmadımı cnm begenmeyen yemesin de yadaa açık açık ne bu elestiri derdin açık konus de.

Ay g*tüüüüüm diyesim geldi.
Ben de sizin gibiyim. lafi yerin karsilik vermem. Careyi sinir koymakta buldum beni elestirenlerle.
Kendi derdim bana yeter bir de bunlarla mi ugrasicaz ya.
Susmasini bilen kimse yok mu.
Bir tek ben mi cok düsünceliyim diyorum.
Bir dahakine sen yap de gec, artik bunaldim havasinda söyle bunu.
Ehh sen yaparsin bir dahakine ugrasamiycam simdi gibisine.

Daha iki hafta önce kaynım tarafından benzerini yaşadım. Yaptığım yemekten üç tabak yedi. Üçüncüyü yerken acayip eleştirdi yaa hem yemeğe hem salataya herrşeye laf söyledi delirdim. Aldım önünden tabağı beğenmediniz heralde dökiyim ben bunu dedim. Yok ben öyle demek istemedim de yok şöyle de bilmem ne. El insaf 3. Tabağı yiyosun bu ne biçim saygısızlıktır ya. Masadaki herkes bana hak verdi. Tabii kayınvalidemin evinde olduğumuz için önünden tabağı alabildim kendi evimde olsaydım assla yapmazdım böyle bişey misafire ayıp olur diye :KK53:
Sonra tabağı koydum önüne afiyet olsun dedim bi de güldüm. Herşeyin bi sınırı var nasıl tahammül edebiliyorsunuz verdiğiniz emeğin yerden yere vurulmasına? Kahve hakkında atıp tutuyo mu kalk yerinden git yanına uzat elini ver kahveyi dökiyim de içmek zorunda değilsin de.

Haklısın ben neden utancam di mi bundan sonra birşeyi eleştirdi mi bir de sen yap seninkini görelim zorla yedirmiyom ya sana dicem

Birde ne yap biliyormusun bizzat yaptım
Mesela yemek yaptın yerken eleştiriyor hemen kalk alıyım istersen cnm yemek için zorlama kendini de ve tabağı kap götür

Sonra da zeytin peynir cikartiyim istersen de
Ama bunları gülümseyerek yap

Dört eltiyiz çok şükür çok iyi anlasiriz cunku bayram seyranda dahi gorusmeyiz hiç gerek yok samimiyete hem kv hem elti cekemem valla gorusmeyin sizde kvde zaten karsilasiyomussunuz zaten yeter illa gorusceksenizde ne yapcaginizi sasirmayin eşinizin ve sizin damak zevkine göre yemek yapin elestirirsede zaten bi sen begenmiyon hayrdir kiskaniyon herhalde diyip bide gulun şaka yapar gibi

Bunlar hep kıskançlıktan oluyor canım takma kafana,ama mesafeli olun gorusmelerinizi azaltin baktın ayni devam ediyor ağzının payını ver birkaç defa bir daha konuşamaz

Bir sey daha soylemek istiyorum esimin hatri için görüşüyorum diyosunuz kaynim karisini ezdirmez bana yapilanlarada kimse bişey demiyo diyosunuz esinizin yaninda sizin de hatriniz yokmu oda bi laf ettiği zaman esinizde desin benim karim ne yapsa guzel yapar elinden zehir bile yerim desin sizle zitlasir ama eşinizle zitlasamayabilir siz nasilki kaynim onu korur deyip bisey diyemiyosaniz

Bir sey daha soylemek istiyorum esimin hatri için görüşüyorum diyosunuz kaynim karisini ezdirmez bana yapilanlarada kimse bişey demiyo diyosunuz esinizin yaninda sizin de hatriniz yokmu oda bi laf ettiği zaman esinizde desin benim karim ne yapsa guzel yapar elinden zehir bile yerim desin sizle zitlasir ama eşinizle zitlasamayabilir siz nasilki kaynim onu korur deyip bisey diyemiyosaniz
Bazi esler asalaktir canim :-)

Neden susutorsun çok biliyorsan iyisini sen yapta yiyelim de çene değil işi görelim desene kahveyide tuttur eline geç otur otururkende sulu değil bol köpüklü olsun de yoksa sen sustukça üstüne gelir

Buraya yazdigin gibi eltine de yaz alindigini kucuk dustugunu soyle yoksa laf sokmalarin sonu yok. Verecegi cevaba gore iliskini kesersin gerekirse. Bu kadini cekmek zorunda degilsin
Ben görüşmek istemiyom kocam kardeşi ve karısı diye alıyo eve eltimden bıktım iyice

Back