• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeme Bozukluğu

bundan 3 ay önce çalışırken 62 kiloydum
hiçbirşeyimde yoktu normal ölçüde ve saatlerde yiyordum
işten çıktım ve olanlar oldu durdurak bilmeden yedim yedim yedim
bir ayda 70 oldum :S:S 2 aydırda kendimi durdurup zayıfllmaya çalışıyorum ama olmuyor
sabahın beşinde kalkıp helva yeyip yatıyorum sonrada miydemin yanmasıyla uğraşıyorum
inşallah allahın izniyle kurtulaz bu illetten

Canım hoşgeldin aramıza...

İnşallah herşey düzelir. Biz baya dertleşiyoruz burada...

slm kızlar son bi kac gündür iimm aslında ben sadece hafta sonları cosuyorum..
Bu hafta sonunu kazasız gecirmek istiyorum inş basarırım..

kızlar ben de aranıza gelebılırmıyım,
of ben de bogazımı tutamıyorum malesef aklım hep yemekte ,öyle azıcık yıyp de doyanlardan değilim ,kocaman bır mıdem var sanırım benım:((((

boyum 161,53 kıloyum ama hedefım 49 olmak ,,yıyıp de kılo almıyorum ancak boyle yersem bır sabah toptan kılo almıs olarak uyanıcam dıye korkuyorum:52:

ambitious doktoru 3 hafta sonraya erteledim zamanim yok diye, kilo alimim devam ediyor maalesef

bayagi kalabalikla$ti forum, ho$geldiniz kizlarr

eceezgi ben anlamadim, yiyip kilo almiyorsun ve zayiflamak istiyorsun öylemi?

ambitious doktoru 3 hafta sonraya erteledim zamanim yok diye, kilo alimim devam ediyor maalesef

evet çok yıyıyorum kılo almıyorum 4 kılo falan da vermem gerekıyor ama kiloyu gectım,,sağlıklı beslenmek ıstıyorum ne bulsam yıyorum aklım hep boğazımda:))) açken mutsuzum :)

malesef bende sizdenim
acaip iştahlıyım.kilolu oluncada mutlu olmuyorum gözümün kaldığı şeyi yiyincede mutlu olmuyorum...kilo konusunda hiç mutlu olmuyorum
bişeyin tadına bakmak mı bana göre değil baktımmı tepsinin sonunu,paketin dibini görürüm.durduramam kendimi sonrası ise vicdan azabı ve direk tartıya yansıyan + lar..
o yüzden hiç yememeliyim tadımlıklar beni mahvediyor çünkü..
htaa bir süre bu huyum yüzünden blumia bile oldum:2:
söylerken bile utanıyorum ama yaptım bir dönem..
ne zaman adam gibi sağlıklı beslenmeyi becerebilirsem o zaman kilo verebiliyorum..
offf çok zor yaşayan bilir bu duyguyu.:14::14::14::14:

bu arada 2 hafta oluyor doğum yapalı...aralarda sürekli su içiyorumki iştahım kapansın..çok açık bu aralar..gelen misafirlere tutmak için madlen çikolatalar var gözüm hep onlarda..bakışıp duruyoruz.ama nefsime engel olamazsam hamile kaldığım kilonun çok üstünde olduğum halde veremeden kilo alacağım...bazı anlar oluyor çılgın gibi dolanıyorum evde.tatlı yapmak istiyorum.tatlı olmasa bile sadece bişeyler yemek...sonra aynaya geçiyorum öküz gibisin diyorum kendime yemiyorum böylece..offff en kısa zamanda eski kiloma dönmek istiyorum ben..ağlıcam yaaa:43::43::43::43:

malesef bende sizdenim
acaip iştahlıyım.kilolu oluncada mutlu olmuyorum gözümün kaldığı şeyi yiyincede mutlu olmuyorum...kilo konusunda hiç mutlu olmuyorum
bişeyin tadına bakmak mı bana göre değil baktımmı tepsinin sonunu,paketin dibini görürüm.durduramam kendimi sonrası ise vicdan azabı ve direk tartıya yansıyan + lar..
ne zaman adam gibi sağlıklı beslenmeyi becerebilirsem o zaman kilo verebiliyorum..

ben de aynıyım işte ,,,aklım hep yiyeceklerde şöyle tadına bakıp yeterli diyen ınsanlardan olmak ıstıyorum artık bakalım ıkı gundur denıyorum ama mutsuzum bu yuzden:(((

ben de aynıyım işte ,,,aklım hep yiyeceklerde şöyle tadına bakıp yeterli diyen ınsanlardan olmak ıstıyorum artık bakalım ıkı gundur denıyorum ama mutsuzum bu yuzden:(((

sen yine yiyipte kilo almayanlardanmışsın.ben en ufak bi kaçamakta telafi etmezsem tartıya yansıyor hemen alıyorum ve bu çok moralimi bozuyor

Son düzenleme:
sen yine yiyipte kilo almayanlardanmışsın.ben en ufak bi kaçamkata telafi etmezsem tartıya yansıyor hemen alıyorum ve bu çok moralimi bozuyor

evet senınkı daha zor bir durum ,haklısın ama ben de çok sıkılıyorum bu durumdan bi yere giidyorum hep acıkan ben oluyorum dısarı cıkıyorum acıkıyorum hep açım:9:

kızlar ben de aranıza gelebılırmıyım,
of ben de bogazımı tutamıyorum malesef aklım hep yemekte ,öyle azıcık yıyp de doyanlardan değilim ,kocaman bır mıdem var sanırım benım:((((

boyum 161,53 kıloyum ama hedefım 49 olmak ,,yıyıp de kılo almıyorum ancak boyle yersem bır sabah toptan kılo almıs olarak uyanıcam dıye korkuyorum:52:

canım sen neyi dert ediyorsun anlamadım kilo çok çok iyi
ben de 1.61cm bıyundayım ve 70 kiloyum
bbence hiç üzülme sadece dengeli beslen okadar

Ama neden devam ediyor ya kilo alımı, sen kendine hakim oluyosun ki, sinir bozucu çok. Spor yapıyo musun? Yediklerini buraya yazsana merak ettim.

Normal beslenip spor da yapıyorsan vermen ya da en azından almaman gerek... Aksi durumda mutlaka bişeyler vardır, tiroid ya da başka birşey...

3 hafta çok uzun, bi zaman yaratıp gitsen keşke:44:

slm kızlar son bi kac gündür iimm aslında ben sadece hafta sonları cosuyorum..
Bu hafta sonunu kazasız gecirmek istiyorum inş basarırım..

inşallah canım. hafta sonu da temiz geçince mutlaka ama mutlaka tartıya yansıyor. Tabi başarılabilirse. Hafta sonları insanı ters yönde teşvik eden sinir bozucu bir yandan da midesel açıdan zevk verici ortamlar çok oluyor malesef.:14:

malesef bende sizdenim

Evet ben de bilenlerdenim (malesef). Bu illet bu ara kaçtı biraz nasıl olduysa becerdim bir süredir. Geri gelmez umarım bir daha...

bu arada 2 hafta oluyor doğum yapalı...aralarda sürekli su içiyorumki iştahım kapansın..çok açık bu aralar..gelen misafirlere tutmak için madlen çikolatalar var gözüm hep onlarda..bakışıp duruyoruz.ama nefsime engel olamazsam hamile kaldığım kilonun çok üstünde olduğum halde veremeden kilo alacağım...bazı anlar oluyor çılgın gibi dolanıyorum evde.tatlı yapmak istiyorum.tatlı olmasa bile sadece bişeyler yemek...sonra aynaya geçiyorum öküz gibisin diyorum kendime yemiyorum böylece..offff en kısa zamanda eski kiloma dönmek istiyorum ben..ağlıcam yaaa:43::43::43::43:

canım daha yeni doğum yapmışsın, çok da kasma kendini faydalı olan sütüne yarayacak şeyleri ye. hem lezzetli de onlar. emzirirken metabolizma çok hızlı çalışır diye duymuştum... :34:

inşallah canım. hafta sonu da temiz geçince mutlaka ama mutlaka tartıya yansıyor. Tabi başarılabilirse. Hafta sonları insanı ters yönde teşvik eden sinir bozucu bir yandan da midesel açıdan zevk verici ortamlar çok oluyor malesef.:14:

tatlım yaa daha şimdiden canım tatlı istemeye basladı burnuma buram buram sıcak tatlı kokusu geliyor :52::52::52::52::52:

bende 2 gündür iyiym abartmadım
canım çok tatlı istiyor felaketim kızıma danatte almıştım bir tanesini yedim
valla ama akşam yemeği yerine geçti başkada bişey yemedim

bende 2 gündür iyiym abartmadım
canım çok tatlı istiyor felaketim kızıma danatte almıştım bir tanesini yedim
valla ama akşam yemeği yerine geçti başkada bişey yemedim

Neyse danette çok kötü değil, tulumbadan baklavadan vs den iyidir, akşam da yememişsin dengelenmiştir.:34:

bende bugun misafirim geldi diye kacirdim yine
bir poaca bir dilim kek iki kurabiye ve bir tabak kisir
gozum doymadi ama ogleden beri karin agrisindan kivraniyorum ama oh oldu cok iyi oldu bir daha yemeden once iki kez dusunucem

Back