- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.801
Beni de yazar mısın gruba canım sat 25 Mart bat 28 NisanMerhaba canım Nisan grubuna yazdır adını 3 gün sonra kapanacak bu grup
kuzum nisan grubuna gelip yaz da eklesinler. Benim de Bat 28 Nisan gözüküyor. Hadi hayırlısı bakalım.Beni de yazar mısın gruba canım sat 25 Mart bat 28 Nisan
Aminnn inşallahAllah bildiği gibi yapsın cidden çok ilginç yaaa iyi demişsin canım
Yanlış gruba yazdın kuzumBeni de yazar mısın gruba canım sat 25 Mart bat 28 Nisan
Ovulasyon yapacak mısın kuzum? Ben kesinlikle yapcamkuzum nisan grubuna gelip yaz da eklesinler. Benim de Bat 28 Nisan gözüküyor. Hadi hayırlısı bakalım.
Kuzum benim, dediğin gibi iyi değerlendirdik ama hayırlısı bu ay değilmiş demek en doğrusu gibi. Nisan a adımı yazdırdım. Ancak Nisan ayından hiç umudum yok, ilk kez bir aydan umutlu değilim çünkü ramazan ayındayız ya malum. İftar sonrası bir tuhaf olabiliyor. Neyse hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Benim de Bat 28 Nisan gözüküyor şu anda bakalım.Evet kızlarcım regl depresyonumu da bütün gün temizlikle attım. Üstüne cips kola yaptım. Şimdi yeni bir aya hazırım. Ben de Nisan grubundayım artık
fnd_50 kuzum gördüm çok şükür iyi çıkmış sonuçların bir dahaki ay inşallah pozitif göreceksin
A Afratafrac kuzum gördüm seni de regl olmuşsun. İkimiz de aslında değerlendirmeleri iyi yaptık ama tutmadı demek kibir dahaki ay inşallah
Perlitik kuzum bu aydan elendim
imagination forever kuzum beni de etiketle inşallah pozitif görürsün
İnşallah geri kalan herkes pozitif görsünhep beraber hamile kalıp hep beraber doğuralım. Ben zaten hamile kaldım o süreçte korkutucu tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Evet evet kesinlikle yapacağım bu ay. PaylaşırızOvulasyon yapacak mısın kuzum? Ben kesinlikle yapcam
Vallahi geçen sene ramazan ayında ben gün aşırı değerlendirdim. Gerçekten inanılmaz zor oldu. O yüzden ovulasyon diyorum. Ramazanın son haftası tatil olacak okul. O hafta yumurtlasam daha kolay olur işimKuzum benim, dediğin gibi iyi değerlendirdik ama hayırlısı bu ay değilmiş demek en doğrusu gibi. Nisan a adımı yazdırdım. Ancak Nisan ayından hiç umudum yok, ilk kez bir aydan umutlu değilim çünkü ramazan ayındayız ya malum. İftar sonrası bir tuhaf olabiliyor. Neyse hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Benim de Bat 28 Nisan gözüküyor şu anda bakalım.
Hangi marka kuzum? Evde birazcık innovita kaldı bi de laboquik var. Gebelik testim hiç yok ve almayacağım daEvet evet kesinlikle yapacağım bu ay. Paylaşırız
Canım grubun linkini atar mısın bulamadımkuzum nisan grubuna gelip yaz da eklesinler. Benim de Bat 28 Nisan gözüküyor. Hadi hayırlısı bakalım.
Evet kuzumCanım grubun linkini atar mısın bulamadım2023 NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR bu başlıklı olan mı
Tamam canım yazdım şimdi gerçi önceden de yazmıştım eklememişler şimdi bir daha yazdımEvet kuzum
Evet kızlarcım regl depresyonumu da bütün gün temizlikle attım. Üstüne cips kola yaptım. Şimdi yeni bir aya hazırım. Ben de Nisan grubundayım artık
fnd_50 kuzum gördüm çok şükür iyi çıkmış sonuçların bir dahaki ay inşallah pozitif göreceksin
A Afratafrac kuzum gördüm seni de regl olmuşsun. İkimiz de aslında değerlendirmeleri iyi yaptık ama tutmadı demek kibir dahaki ay inşallah
İnşallah geri kalan herkes pozitif görsünhep beraber hamile kalıp hep beraber doğuralım. Ben zaten hamile kaldım o süreçte korkutucu tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Bat tarihlerimiz aynı Hadi inşallah hamile kalıp beraber söylerizkuzum nisan grubuna gelip yaz da eklesinler. Benim de Bat 28 Nisan gözüküyor. Hadi hayırlısı bakalım.
Vallahi geçen sene ramazan ayında ben gün aşırı değerlendirdim. Gerçekten inanılmaz zor oldu. O yüzden ovulasyon diyorum. Ramazanın son haftası tatil olacak okul. O hafta yumurtlasam daha kolay olur işim
Hangi marka kuzum? Evde birazcık innovita kaldı bi de laboquik var. Gebelik testim hiç yok ve almayacağım da
Evet kuzum, özel mesaj da attım şimdi sanaCanım grubun linkini atar mısın bulamadım2023 NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR bu başlıklı olan mı
Ay kuzum inşallahBat tarihlerimiz aynı Hadi inşallah hamile kalıp beraber söyleriz
Hoş geldin aşkım ne güzel geldinEvet kızlarcım regl depresyonumu da bütün gün temizlikle attım. Üstüne cips kola yaptım. Şimdi yeni bir aya hazırım. Ben de Nisan grubundayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?