- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.781
Cnm iğne vurulmadim ben yumurta catlayali dedim 7 gün olduİğnenin etkisi 11-12. Gün tamamen atılmış oluyor. O güne kadar çıkan çizgiler yalancı pozitiftir
Erken canım 7 günde biraz daha beklemelisinCnm iğne vurulmadim ben yumurta catlayali dedim 7 gün oldu
Çatlama olalı diyince ben direkt iğne anladım pardonCnm iğne vurulmadim ben yumurta catlayali dedim 7 gün oldu
Insallah ya test yapacağımdan değildi rüyamda hamile olduğumu görünce yaptim aman7 gün oldu daha bilemedimÇatlama olalı diyince ben direkt iğne anladım pardonumarım günden güne koyulaştigini görürsün
Belli mi olur rüyan gercek olur inşallahInsallah ya test yapacağımdan değildi rüyamda hamile olduğumu görünce yaptim aman7 gün oldu daha bilemedim
Canım yumurtlamadan sonra 10. Gün anca idrarda çıkıyor diye biliyorum ben.Insallah ya test yapacağımdan değildi rüyamda hamile olduğumu görünce yaptim aman7 gün oldu daha bilemedim
Evet yarindan sonra yapicam.. İnşallah gerçek olurBelli mi olur rüyan gercek olur inşallahdaha erken ama 2-3 gün daha bekleyip tekrar yap
Başka marka testle yap derim canımArtimed
Bende öyle biliyorum ama ruyamda hamile gördüm kendimi kosa kosa test yaptim böyle ciktiCanım yumurtlamadan sonra 10. Gün anca idrarda çıkıyor diye biliyorum ben.
Allah bildiği gibi yapsın cidden çok ilginç yaaa iyi demişsin canımAz da değil 4100₺ paraya yediririm onu sana dedim, soru soruyorum yüzüme bakmıyor
Bekleyecektim zaten cnm da ist3 ruyamda görünce yaptım boyle ciktiErken canım 7 günde biraz daha beklemelisin
Ben de görüyorumEki Görüntüle 3224938 @Papatyamavissbebekheyecani ve diğer kızlar bata 4 gün kala yaptım şimdi gölge var ama emin olamadım sizlere atmak istedim bakarmısınız yanlış görmüyorum değilmi
İnşallah canım inşallah hamişsindir. Nasıl seviniriz. Bat hangi gün? Benim cuma? Birlikte alırız belki güzel haberiBende öyle biliyorum ama ruyamda hamile gördüm kendimi kosa kosa test yaptim böyle cikti
Tamm canım bir kaç gün sonra gene bakarızBekleyecektim zaten cnm da ist3 ruyamda görünce yaptım boyle cikti
Hayır bekliycem yapmıycam gecikirsem kan veririm canımBaşka marka testle yap derim canım
İnşallah doğrudur annem kız kardeşim rüyasında hamile görmüş aslında yapmak aklımda yoktu bir kaç belirti olunca acabamı dedim yaptım ilk 5 dakika da çıktı canım bilmiyorum batı bekliycem gecikirse kan veririmBen de görüyorum
Hadi inşallahİnşallah doğrudur annem kız kardeşim rüyasında hamile görmüş aslında yapmak aklımda yoktu bir kaç belirti olunca acabamı dedim yaptım ilk 5 dakika da çıktı canım bilmiyorum batı bekliycem gecikirse kan veririm
Insallah cnm insallah bnm 4 nisan bat daha 7 gun var bnmİnşallah canım inşallah hamişsindir. Nasıl seviniriz. Bat hangi gün? Benim cuma? Birlikte alırız belki güzel haberi
Canım varsa görüntüyü at bakalım anladığımız kadarıyla yorumlarız . Benim de hsg görüntüm duruyor tüpler herşey açık çok şükür zaten sıvı akışı varsa açıktırAaa e nabızda var görüntüler ama rapor yok. Görüntülerden ben anlamadım bir şey ya
Yani akış var sanki tüplerin açık gibi geldi ama emin olamadım yine yanlış bilgilendirmeyeyimCanım ya anlayabilir misin acaba. Rahimde koyu bir de daire var o ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?