- 22 Şubat 2023
- 10.216
- 11.336
- 218
- 37
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.761
Canım ne kadar sürede çıktı. Var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Normal çizgi kırmızımsı oluyor.Eki Görüntüle 3224938 @Papatyamavissbebekheyecani ve diğer kızlar bata 4 gün kala yaptım şimdi gölge var ama emin olamadım sizlere atmak istedim bakarmısınız yanlış görmüyorum değilmi
Pozitif duruyor gibi inşallah öyledir ve sağlıkla gelirEki Görüntüle 3224938 @Papatyamavissbebekheyecani ve diğer kızlar bata 4 gün kala yaptım şimdi gölge var ama emin olamadım sizlere atmak istedim bakarmısınız yanlış görmüyorum değilmi
Evet ilk 5 dakika da çıktı canım o yüzden bilmiyorumCanım ne kadar sürede çıktı. Var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir. Normal çizgi kırmızımsı oluyo
Aaa kuzumm hayırlı olsuunEki Görüntüle 3224938 @Papatyamavissbebekheyecani ve diğer kızlar bata 4 gün kala yaptım şimdi gölge var ama emin olamadım sizlere atmak istedim bakarmısınız yanlış görmüyorum değilmi
ArtimedHangi Mark canım
Benimde artimed.eczaneden mi aldın canımArtimed
Evet yeni aldım buğün ilk kez bu marka kullandım ama güvenilir olduğunu duydum inşallah öyledir batımın geçmesini bekliycem rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip etsin hepimizeBenimde artimed.eczaneden mi aldın canım
Amin inşallah canım.bende bu sayfadan hep yalancı pozitif çıkarıyor diye biliyorum.benim bakınca çizgi var ama emin olmadımEvet yeni aldım buğün ilk kez bu marka kullandım ama güvenilir olduğunu duydum inşallah öyledir batımın geçmesini bekliycem rabbim en doğrusunu hayırlısını nasip etsin hepimize
Hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah canım.bende bu sayfadan hep yalancı pozitif çıkarıyor diye biliyorum.benim bakınca çizgi var ama emin olmadım
...Kızlar eczaneden aldım.Artimed harici yoktu.yoksa asla almazdımAcaba doğru sonuç alan hiç yokmu.bumdan önceki t1 t2 olanlardı onlar iyiydi kalmadı..Çatlatma iğnesinin 12.günü bugün
Amin canımHayırlısı olsun inşallah
Canımsın o güzel duaların için çok ama çok teşekkür ederim rahim filmi dün çektirdim bugün sonuçları öğrendim Allah’a sukur temiz çıktı normal dedi doktor. O dediğin hideosalpenks işlem nasıl oluyor kuzumB
İnşallah çok iyi sonuçlar alırsın kuşum mutlaka beni de etiketle sonucunu paylaşırken. Ben biraz erken çektirmek için doktora bir yıldır korunmuyorum demiştim. O yüzden hemen çektiker tüpler tıkalı çıktı üstüne hidrosalpenks dediler. İnşallah seninki çok temiz çıkar inşallah
Gerçekten tam da öyle oldu paramla azar yedimBende özelde çekildim bir çalışanı aynı muameleyi yapmayı çalıştı da aldı cevabını paramızla rezil oluyoruz resmen hadsizler
Test artımed ya da freely mi canımEki Görüntüle 3224938 @Papatyamavissbebekheyecani ve diğer kızlar bata 4 gün kala yaptım şimdi gölge var ama emin olamadım sizlere atmak istedim bakarmısınız yanlış görmüyorum değilmi
Beni de etiketle aşkımmmmmm unutma
ArtimedTest artımed ya da freely mi canım
Az da değil 4100₺ paraya yediririm onu sana dedim, soru soruyorum yüzüme bakmıyorGerçekten tam da öyle oldu paramla azar yedim
İğnenin etkisi 11-12. Gün tamamen atılmış oluyor. O güne kadar çıkan çizgiler yalancı pozitiftirMerhabalarrrr kizlar bugün catlama olali 7 gün oldu adete de 7 gün hayalet cizgiyi gören var mi acaba ? Miratech testin. Adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?