- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.841
Benim çizgi daha belirgindi ama gebelik yokmuş Day's comfort yapmıştım. Çok üzdü beni. Şimdi kaç hafta oldunCanım comforr days erken gebelik ve bebetime normal gebelik kan testi aynı gün 9 la öğrenmiştim adetin 2. Günüydü geç döllenme olmuş
benım tahmın yapabılmem ıcın bebıskoda olması lazım kuzum keseden yapmıyorum baska yontem :) cok sukur kuzum buyuyoruz :)
iyi maşallah kuzucugum.cok sevındım senın adına.yumoşlarına şifa olsun klomen :) hangı takvıyeden verdı.ben bıraktım ya tum takvıyelerı d vıtamını harıc.ıkı ay ıctım sadece dıger komplıke vıtamınlerıEvet kuzucum gittim. Kötü bir şey söylemedi amh düşük oldugunu luteal fazın kısa okdugunu düşük yaptıgımı söyledim baktı yumurtaların var dedi sag yumurtaların daha güzel dedi klomen verdi sabah akşam yarın başlıcam 3 nisan kontrolüm var ayrıca eşime ve bana takviye verdi canım vüzel geçti yani mutlu döndüm
kızzz :)Karından ultrason bu arada
Oyyy demeeeerkek canım benım :)
Duphaston kullanırken hamile kalınıyor değil mi ben de bunu araştırıyordumHayır kuzum görmüyorum çünkü doktorum tahlillerden sonra Diane 35 kullandırdı bana 3 ay. Homonlarını düzene sokacak bu dedi ve cidden her şeyimi düzene sokmuştu. Ama bırakınca eski haline geldiği için ve hamile kalmak istediğim için de başka ilaçlar vermeye başladı yine hormonlarımı dengede tutsun diye. Duphaston, klomen, cyclo kullandım bu süreçte. Sanırım ilaçlar hormonlarımı dengede tuttuğu için sadece ovulasyon amanı gerçek pik i görüyorum.
Bu bebişler neden hep ortada durur anlamadım azıcım plesentaya yakın dursalar olmuyor sankiKarından ultrason bu arada
Eşim işten gelirken alacak canım gelsin atarım resmini hiç bakmadımiyi maşallah kuzucugum.cok sevındım senın adına.yumoşlarına şifa olsun klomen :) hangı takvıyeden verdı.ben bıraktım ya tum takvıyelerı d vıtamını harıc.ıkı ay ıctım sadece dıger komplıke vıtamınlerı
kız yanlıs yazmısım ya degıstırdım gozukmuyor muOyyy demeeeneyse sağlıklı hayırlı olsun
Karından ultrason bu arada
Birde şöyle var tek olan diğer foto bide ikisini attımBu bebişler neden hep ortada durur anlamadım azıcım plesentaya yakın dursalar olmuyor sankikız gibi kuzum saglıkla gelsin inşallah başka var mı foto
Yaaa bak ne güzel şeyler söylüyorsun canım canımm.Eki Görüntüle 3222913 plesantası sağda bu yüzden kız aşkım
Minnoş kız annesi saglıkla büyüsün inşallahBirde şöyle var tek olan diğer foto bide ikisini attım
yok kuzum arkadasa yorum yapıyordum cınsıyet tahmını yapıyorumda 11 haftalık henuz bellı olmadı
yok kuzum arkadasa yorum yapıyordum cınsıyet tahmını yapıyorumda 11 haftalık henuz bellı olmadıSağlıkla gelsın
melegim can kız dedı bende ramzı teorısıne gore plesanta sağda ıdı oyuzden kız dedım D: bakalım tutacakmı melegım pozıtıfbırın
ay ben bazen dusundugum seylerı yazıyorum yorumlarken bı yandan benım gıbı bır oglu vardı dıye dusünuyordum bu kız gozukuyor dıye , erkek yazmısım o araYaaa bak ne güzel şeyler söylüyorsun canım canımm.
Yok görmedim erkeği görünce dedim tamam artık alıştır kendinikız yanlıs yazmısım ya degıstırdım gozukmuyor mu
Kız Kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?