- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.861
Hahaha kafalarda karışık ya bunlar işin espiri kısmı sağlıklı olsun öncelik tabi birde minnoş bir kız fena olmaz gönlümüzden geçen böyleay ben bazen dusundugum seylerı yazıyorum yorumlarken bı yandan benım gıbı bır oglu vardı dıye dusünuyordum bu kız gozukuyor dıye , erkek yazmısım o ara
plesantası net sağda :) ama tabıkı yuzde 50 yıneBirde şöyle var tek olan diğer foto bide ikisini attım
Ayy inşallah yaa çok istiyoruz bir kız evlatMinnoş kız annesi saglıkla büyüsün inşallah
16. Hafta bitiyor canım hayırla herkes bebişlerine kavuşsun inşallahBenim çizgi daha belirgindi ama gebelik yokmuş Day's comfort yapmıştım. Çok üzdü beni. Şimdi kaç hafta oldun
evet ne yazdınnn paylaş bıdahaYorum yapmadan paylaşım yaptı yaa
Ayy hadi inşallah. Nasip olur canım ne zaman öğreneceksin kızlar biraz bazlı oluyorlar gösterirler inşallah hemen cinsiyetleriniyok kuzum arkadasa yorum yapıyordum cınsıyet tahmını yapıyorumda 11 haftalık henuz bellı olmadıSağlıkla gelsın
melegim can kız dedı bende ramzı teorısıne gore plesanta sağda ıdı oyuzden kız dedım D: bakalım tutacakmı melegım pozıtıfbırınde de tutturmustu
senı en ıyı ben anlarımAyy inşallah yaa çok istiyoruz bir kız evlat
10 tane oğlumuz varmış gibi koz istememizsenı en ıyı ben anlarım
Allah gönlüne göre nasip etsin kuzum inşallah. Çok tatlı çok nazlı cilveli mi cilveli oluyırlar. Tabi iki kız annesi olarak söylüyorum bunu hazırlıklı olman gereken bi durum var babalarıyla aşk yaşıyorlarAyy inşallah yaa çok istiyoruz bir kız evlat
At kuzum gittiysen doktora bakalımevet ne yazdınnn paylaş bıdahason halını de atayımmı artık buyuyunce yorum yapabılıyonmu
bızımde askım ıkısını de tadalım ıstıyoruz Rabbım sağlıkla nasıp ederse ne mutlu bızeHahaha kafalarda karışık ya bunlar işin espiri kısmı sağlıklı olsun öncelik tabi birde minnoş bir kız fena olmaz gönlümüzden geçen böyle
bayram oncesı sansımı deneyeceğım kuzum :) 14 haftalık olacak Rabbimin izniyleAyy hadi inşallah. Nasip olur canım ne zaman öğreneceksin kızlar biraz bazlı oluyorlar gösterirler inşallah hemen cinsiyetlerini
Aminnn aminnnn16. Hafta bitiyor canım hayırla herkes bebişlerine kavuşsun inşallah
hahahahah10 tane oğlumuz varmış gibi koz istememiz
O zamanda nub teorisne göre bakarız ama plesenta ile anlamak daha kolaybayram oncesı sansımı deneyeceğım kuzum :) 14 haftalık olacak Rabbimin izniyle
Evet nub suan bellı olmuyor dımı ben secemedım sankı pekO zamanda nub teorisne göre bakarız ama plesenta ile anlamak daha kolay
Belli degil aşkım resim net degil ama paralel duruyor kız yaniEvet nub suan bellı olmuyor dımı ben secemedım sankı pek
Ayy yerim onların nazlarını aşklarınıAllah gönlüne göre nasip etsin kuzum inşallah. Çok tatlı çok nazlı cilveli mi cilveli oluyırlar. Tabi iki kız annesi olarak söylüyorum bunu hazırlıklı olman gereken bi durum var babalarıyla aşk yaşıyorlar
Ama. Bu bıdık büyümüşEvet nub suan bellı olmuyor dımı ben secemedım sankı pek
Ben oğlumu 13 de öğrenmiştim erkekse belli ederde bazı Kızlar nazlı oluyor bende bayramdan sonraki hafta 12 hafta olucam belki gösterirbayram oncesı sansımı deneyeceğım kuzum :) 14 haftalık olacak Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?