- 1 Eylül 2019
- 505
- 646
- 103
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.821
Kiz ben bi kere test yaptim pozitivi gordum daha oturdugum yerde oturuyorumMerakevde teste silik cikmisti bakmak istedim sonra evdeki test koyulasti kanda artis olmus bugun evde ko testin rengi daha koyulasti
Ben sabirsisim sanirim daha oncde kimyasal gebelik yasadim artis olmaz diye korkuyorumKiz ben bi kere test yaptim pozitivi gordum daha oturdugum yerde oturuyorum
Bende pazartesi bi kan vermeye mi gitsemTestim bugün ki
Son adet tarihininiz ne zaman ilk gebelik mi benm 3.5 yasinda kizim var ama hepsnn heycani ayrymisBende pazartesi bi kan vermeye mi gitsem
Ben sabirsisim sanirim daha oncde kimyasal gebelik yasadim artis olmaz diye korkuyorum
19 şubatSon adet tarihininiz ne zaman ilk gebelik mi benm 3.5 yasinda kizim var ama hepsnn heycani ayrymis
Yok ilk değil ama kizimdan once uc defa kimyasal gebelik yasadim malesefİlk mi olacak sizin ?
Benim 3. Allah nasib ederse
Ama diger cocuklarim cahilligime geldi hiç bişe anlamadim
Hamgi matka bu testCnm bu 23 beta
Ohooo nsl sabrettini,19 şubat
Sizin son tarih nedir?Yok ilk değil ama kizimdan once uc defa kimyasal gebelik yasadim malesef
İnşallah kuzum ya inşallahGüzel haberler alalım inşallah canım
dudagımdan uçuk cıktı bugun sen düşün.kesın stresten
Evet kuzucum gittim. Kötü bir şey söylemedi amh düşük oldugunu luteal fazın kısa okdugunu düşük yaptıgımı söyledim baktı yumurtaların var dedi sag yumurtaların daha güzel dedi klomen verdi sabah akşam yarın başlıcam 3 nisan kontrolüm var ayrıca eşime ve bana takviye verdi canım vüzel geçti yani mutlu döndümmelegim can kuzucum gıttınmı doktora?
23 subattiSizin son tarih nedir?
Kiz bi sn yanlis mi dedim son adet 19 şubatta oldum mart 21 de olacaktim 23 martta test yaptim evdeOhooo nsl sabrettini,evde de test yapmadin mi bb adete 4 gun kala evde ck silik ciknca hemen kan verdm
Yok dogru ddn bn de en son 23 subatta oldum.Kiz bi sn yanlis mi dedim son adet 19 şubatta oldum mart 21 de olacaktim 23 martta test yaptim evde
Yok dogru ddn bn de en son 23 subatta oldum.Kiz bi sn yanlis mi dedim son adet 19 şubatta oldum mart 21 de olacaktim 23 martta test yaptim evde
Testiniz nasil fotosu var miKiz bi sn yanlis mi dedim son adet 19 şubatta oldum mart 21 de olacaktim 23 martta test yaptim evde
At bakim canjm@Papatyamaviss nasılsın canım nasıl gidiyor sen tahmin yapıyordun dimi keseden bide biri daha vardi
Hayırlısı olsun inşallah ilaçlar vesile olurEvet kuzucum gittim. Kötü bir şey söylemedi amh düşük oldugunu luteal fazın kısa okdugunu düşük yaptıgımı söyledim baktı yumurtaların var dedi sag yumurtaların daha güzel dedi klomen verdi sabah akşam yarın başlıcam 3 nisan kontrolüm var ayrıca eşime ve bana takviye verdi canım vüzel geçti yani mutlu döndüm
Nasil sabrettin diyince şasirdim bi anYok dogru ddn bn de en son 23 subatta oldum.
Karından ultrason bu aradaA
At bakim canjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?