- 14 Mayıs 2021
- 4.882
- 9.978
- 108
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.801
benım gectı bugun dun bende oyleydım saglı sollu.kramp gırıyodu kasıklarıma.bugun eve alısverıs yapmıstım ıkı kez 4 katlı merdıvenı kucagımda 5,6 lt suyla cıktım.umarım boyle ufak yukler tasımanın bı zararı yoktur.açıkcası çokta çıt kırıldım olmayım dıye kendı ısımı kendım yapıyorum.agır kaldırma dedıklerı bence daha agır seylerdır.ve agrıda gectı 7,8 gundur vardı:)Çok aşırı karın ağrısı yaşıyorum ben de anlamadım
Yok kuzum nolcak öyle iş de mi yapmıcaz sankibenım gectı bugun dun bende oyleydım saglı sollu.kramp gırıyodu kasıklarıma.bugun eve alısverıs yapmıstım ıkı kez 4 katlı merdıvenı kucagımda 5,6 lt suyla cıktım.umarım boyle ufak yukler tasımanın bı zararı yoktur.açıkcası çokta çıt kırıldım olmayım dıye kendı ısımı kendım yapıyorum.agır kaldırma dedıklerı bence daha agır seylerdır.ve agrıda gectı 7,8 gundur vardı:)
hemen pazartesı salı olsada hanyayı konyayı bı gorsek :)sonrada yolumuza devam etmek zaten bu cocuk olayında en sevmedıgım kısım son bır hafta boyle beklemek.gıcık oluyorumYok kuzum nolcak öyle iş de mi yapmıcaz sanki
dudagımdan uçuk cıktı bugun sen düşün.kesın strestenYok kuzum nolcak öyle iş de mi yapmıcaz sanki
9 gün kala gordumYerleşme kanaması olan lekelenmeyi adete kaç gün kala gördünüz acaba
Hangi marka kullanıyorsun?kızlar selam ben 2 aydır ovülasyon tesi ile düzenli olarak 2 ay takip yaptım fakat asla c kadar koyulukta bir çizgi görmedim tamam biliyorum her ay yumurtlama olmuyor ama 2 ay üst üste yumurtlama olmaması normal gelmedi acaba yumurtayı büyüten ve çatlatan hormonda sıkntı mı var yada başına böyle bir durum gelen var mı ?
Güzel haberler alalım inşallah canımÇok aşırı karın ağrısı yaşıyorum ben de anlamadım
Nasıldı peki9 gün kala gordum
Sadece silinirken peçete geldi akişkan pembe bi akıntıNasıldı peki
İlk pozitifi ne zaman gördün peki :)Sadece silinirken peçete geldi akişkan pembe bi akıntı
Aynı olay başıma geldi de ama İnternet de hep adete üç gün kala diyolar ondan bu merakım. Tabi olmayadabilirSadece silinirken peçete geldi akişkan pembe bi akıntı
Kan değeri mi canımMerhaba arkadaşlar bat 23 martti adete iki gün kala sanirim 61 cikti 4 gun kala 7.55 cikmisti
Aşırı haklısınÖnceki aylar hep belirti hissediyorum olmadı. Bu ay belirti hissetmeden olursam çok ironik olacak
EvetKan değeri mi canım
Neden erken verdiniz kan ?
MerakNeden erken verdiniz kan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?