- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.781
tatlı ıhtıyacımı meyvelerden gıderıyorum zatenDiğerinin de sert olanı severim yumuşak olan çok hoşuma gitmiyor
Uygulama da 3 4 5 mart bereketli gunler diyordu ama ben işimi saglama almak icin sattan o gunlere kadr gün aşiri birlkte oldumhayırlı olsun darısı bize hayırlı afiyetleri şekildeacaba yumurtlama zamanı nasıl değerlendirdiniz paylaşırsanız sevinirim
Bilen var mı canlarımHayırlı ramazanlar kızlar. Ben marttan elenmiştim nisana geçtim. Bi sorum olacak sizlere. Benim her ramazan adet düzenim bozulur 26 güne bir olan döngüm 15,17 güne kayar. Sizce bu durum yumurtlamamı engelliyor mudur yani ayda 2 kere yumurtlama mümkün olur mu bu kadar kısa sürede?
15 gun dongu icin cok kisa sanki canim. Yumurtlama olup olmadigini ovulasyon testiyle kontrol edebilirsin. Ama yumurtlama olsa bile luteal faz cok kisa oluyor sankiBilen var mı canlarım
Canım tabiki bir sorun olabilir. Mutlaka doktora görün derim.kızlar selam ben 2 aydır ovülasyon tesi ile düzenli olarak 2 ay takip yaptım fakat asla c kadar koyulukta bir çizgi görmedim tamam biliyorum her ay yumurtlama olmuyor ama 2 ay üst üste yumurtlama olmaması normal gelmedi acaba yumurtayı büyüten ve çatlatan hormonda sıkntı mı var yada başına böyle bir durum gelen var mı ?
tamam canım gittim ama bir sıkıntı söyledi hormonlara da baktı birşey yok artık bu ay adet olursam tekrar gitmeyi düşünüyorum.Canım tabiki bir sorun olabilir. Mutlaka doktora görün derim.
Nisanı da boş geçcez demekki, hayırlısı olsun bakalım yaa. Bi tek benim mi oruç tutunca bozuluyor düzenim sizlerde de oluyor mu15 gun dongu icin cok kisa sanki canim. Yumurtlama olup olmadigini ovulasyon testiyle kontrol edebilirsin. Ama yumurtlama olsa bile luteal faz cok kisa oluyor sanki
Yok ya bence umudunu kaybetme bence duzen bozulmasi iyidir belki de. Ben kizima hamile kalmadan onceki ay cok erken regl olmustum onun ustune bir daha olmadim 9 ayNisanı da boş geçcez demekki, hayırlısı olsun bakalım yaa. Bi tek benim mi oruç tutunca bozuluyor düzenim sizlerde de oluyor mu
Alla alla, yumurtlamışsın ya da yumurtlayamamışsın demiyor mu? Reglimin 2 ya da 4. gününde gidiyorum ben iyice idrarım sıkışık şekilde.ultrasonla görüyor ne var ne yok. Öyle git kuzum sen de.tamam canım gittim ama bir sıkıntı söyledi hormonlara da baktı birşey yok artık bu ay adet olursam tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Yaa maşallah ne güzel umut oldun banaYok ya bence umudunu kaybetme bence duzen bozulmasi iyidir belki de. Ben kizima hamile kalmadan onceki ay cok erken regl olmustum onun ustune bir daha olmadim 9 ayduzen dedigimiz patlamaya hazir bomba en ufask stres bile etkileyebiliyor normal bence
ya doktorumdan memnun değilim sanırım bir açıklayıcı konuşmuyor ve ben birşey sorunca böyle garip davranıyor eğer hastalalnırsam değiştireceğimAlla alla, yumurtlamışsın ya da yumurtlayamamışsın demiyor mu? Reglimin 2 ya da 4. gününde gidiyorum ben iyice idrarım sıkışık şekilde.ultrasonla görüyor ne var ne yok. Öyle git kuzum sen de.
Yerleşme kanaması olan lekelenmeyi adete kaç gün kala gördünüz acabaUygulama da 3 4 5 mart bereketli gunler diyordu ama ben işimi saglama almak icin sattan o gunlere kadr gün aşiri birlkte oldum
11 martta da ufak bi lekelenme oldu pembemsiaha dedim insllh yerlesme kanamasidir
Sonrasi icin saldim belirti aramadim kendimde ama adet vaktime iki uc gun kala hafif migde yanmalari bulanti oldu hatta test yapmadan bi gun once hem kustum hem ishal oldum
Şuan oruç iyi gidiyor hic bir belirtim yok ne kasık ağrısı nede gögüs hassasiyetiüst baldirlarim ağriyor oda sanirim teravihden
İlerleyen gunlerde boyle rahat gecer insallah
RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞİNİ BOŞ BİRAKMASİN HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH
amin aminUygulama da 3 4 5 mart bereketli gunler diyordu ama ben işimi saglama almak icin sattan o gunlere kadr gün aşiri birlkte oldum
11 martta da ufak bi lekelenme oldu pembemsiaha dedim insllh yerlesme kanamasidir
Sonrasi icin saldim belirti aramadim kendimde ama adet vaktime iki uc gun kala hafif migde yanmalari bulanti oldu hatta test yapmadan bi gun once hem kustum hem ishal oldum
Şuan oruç iyi gidiyor hic bir belirtim yok ne kasık ağrısı nede gögüs hassasiyetiüst baldirlarim ağriyor oda sanirim teravihden
İlerleyen gunlerde boyle rahat gecer insallah
RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞİNİ BOŞ BİRAKMASİN HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH
Önceki aylar hep belirti hissediyorum olmadı. Bu ay belirti hissetmeden olursam çok ironik olacakBen ne zaman yumurtladım bilmiyorumşuan bende de birsey yok
Yarın falan varsa çıkar heralde kuzum ama geç döllenme de olmuş olabilir. En belirti hissetmediğim ay bu ay. Önceki aylarda hep belirtim vardı olmamıştı. Umarım bu sefer beni şaşırtır. Şimdi bu son bi hafta geçmek bilmezKuzum ben de 11i gibi oldu bugün test yaptım negatif
Çok aşırı karın ağrısı yaşıyorum ben de anlamadımYarın falan varsa çıkar heralde kuzum ama geç döllenme de olmuş olabilir. En belirti hissetmediğim ay bu ay. Önceki aylarda hep belirtim vardı olmamıştı. Umarım bu sefer beni şaşırtır. Şimdi bu son bi hafta geçmek bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?