- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.381
Ayy sinirim bozulduAyy ben 2015 te ilk işe basladıgım zamanlarda bi müdürüm vardı kendı kınama yollamadı benı aksam 6 da işten cıkıp sacıma fön çektirip gitmiştimyamyam bunlar ya şimdi hayatta yaptırmam ama işte o zamanlar çömezliğimize gelmıs @melisaa93
Oldum yaRegl oldunmu ben olmadın dıye hatırlıyodumIyım bende canım kac gundur gormedım senı ondan merak ettım
Kuzucum neyın varkı senınKızlar bu arada cumartesi günü psikiyatriye gittim kontrol için. 4 ilacı yazdı bana. Bebek düşünüyorum ben dedim. Korun bence dedi 6 ay 1yıl çocuk düşünme dedi. Moralim bozuk napcam bilmiyorum
Senin psikolojin iyi olucak ki bebeğine de iyi bir anne olabilesin. Sen çok onemlisin önce kendi sağlığını düşünmelisiniz bence bir yandan ilaçlarını kullanıp bir yandan da kendini daha iyi hissetmenin yollarını aramalısın bence arkadaşım.Kızlar bu arada cumartesi günü psikiyatriye gittim kontrol için. 4 ilacı yazdı bana. Bebek düşünüyorum ben dedim. Korun bence dedi 6 ay 1yıl çocuk düşünme dedi. Moralim bozuk napcam bilmiyorum
Allah yardımcın olsun, bu mübarek günlerde hayırlı bir kapı açılsın sanaKızlar bu arada cumartesi günü psikiyatriye gittim kontrol için. 4 ilacı yazdı bana. Bebek düşünüyorum ben dedim. Korun bence dedi 6 ay 1yıl çocuk düşünme dedi. Moralim bozuk napcam bilmiyorum
Aman bosver dedıgın gıbı Allah’a havala et gecAman işte kendilerine modern köleler bulmaya çalışıyor onlardahakkımı helal etmiyorum diyesim geliyor da neyse. İnşAllah gelecek bebişim az kaldı
Kopek ya yuhhAyy ben 2015 te ilk işe basladıgım zamanlarda bi müdürüm vardı kendı kınama yollamadı benı aksam 6 da işten cıkıp sacıma fön çektirip gitmiştimyamyam bunlar ya şimdi hayatta yaptırmam ama işte o zamanlar çömezliğimize gelmıs @melisaa93
Cnm aslında şokluk bişey yokYa bu testin bozuk olma ihtimali var mı peki? Şok içerisndeyim şu anda. Kuzum benim
O zaman bu kimyasal denen şey Bat'tan sonra da ortaya çıkabiliyor ben bunu anlıyorum. Sıkma canını, biraz sevdiğin şeylerle meşgul ol. Vardır her şerde bir hayır.Cnm aslında şokluk bişey yok
Anlaki değerım düştü
Kanama gelecek
Kız bat ın geçmiş niye test yapmıyorsun.Hayirli aksamlar kizlar katilmak icin son ani bekledim kac aydir ilk gunden son gune o kadar stres oluyordum ki
Hamile kalabilecekmiyim ne olacak nasil gececekşuan sat 19 şubat bat bu aralar olursam regl olucam olmazsam insallah gebeyim
Ya yuh istemsiz güldüm bunaAyy ben 2015 te ilk işe basladıgım zamanlarda bi müdürüm vardı kendı kınama yollamadı benı aksam 6 da işten cıkıp sacıma fön çektirip gitmiştimyamyam bunlar ya şimdi hayatta yaptırmam ama işte o zamanlar çömezliğimize gelmıs @melisaa93
Kuzum tam olarak neyin varKızlar bu arada cumartesi günü psikiyatriye gittim kontrol için. 4 ilacı yazdı bana. Bebek düşünüyorum ben dedim. Korun bence dedi 6 ay 1yıl çocuk düşünme dedi. Moralim bozuk napcam bilmiyorum
Depresyon bebeğimKuzucum neyın varkı senıneger oyle dedıyse oyle yap ama onemlı olan oncelıkle senın saglıgın.
Şubat 28 cikti ya her ihtimale karşı bekliyorum yarin aksama olmazsam yapicamKız bat ın geçmiş niye test yapmıyorsun.
Depresyon kaygı bozukluğu yavrumKuzum tam olarak neyin var
Kuzucum ınsallah en kısa zamanda saglıgına kavusursunDepresyon bebeğim
Bunu yeni gördüm yani en iyi sen bilirsin kendini eğer ciddi durumdaysan erteleyebilirsinDepresyon bebeğim
Önce sağlık tabi de ne bileyim insan bi garip oluyor işte.Bunu yeni gördüm yani en iyi sen bilirsin kendini eğer ciddi durumdaysan erteleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?