- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.361
Ya yemin ediyorum aynı şeyi yazcam yazcam başıma iş gelir diye yzamıyordum. Aralarda bizim de sıkıntımızı yazdığımız oldu da bu kadar uzun değil. Gördükçe fenalık geçirmeye başladım.Öncelıkle gecmıs olsun ve umarım hakkınızda en hayırlısı olsun.fakat asla sızı uzmek ıstemeden nacızane bırsey soylemek istiyorum.bu grupta bebek ıcın deneme gunlerımız gunluk heycanlarımız bazen negatıf sonuclarımız bazen pozıtıf sonuclarımızı paylasıyoruz ya,sız bunları yazınca ben uzuluyorum acıkcası burada bıraz moral bulmaya calısıyoruz.bunları esınızle konussanız haa yapamıyosunuzda bence kendınıze deger verın ne gerekıyosa onu yapın kendı ve cocugunuzun gelecegı ıcın.bebek dusundugunuzu soyluyorsunuz boyle bır ortamda ne bebegı.bence sız bebek dusunenler grubunda degılde esınızle konusun yda aılenızle.dedıgım gıbı nıyetım asla uzmek degıl konu degısmesın stres atalım burada bebeklerden konusalım
Amin kuzum İnşallahLh i hcg sandım nasıl mutlu oldumgüzel haberler vereceksin inanıyorum kuzum
Hey allam ya, lh miymiş oAlemsin vallabende HCG testine bakıyorum bakıyorum birşey göremedim dedim bi yorumlara bakayım belki ben göremiyorum kıza yorum yapıp üzmeyeyim bu yorumunu gördüm. Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim tez vakitte nasip eder sağlıkla
Yok yok üzülmem kuzum benim daha bat 29u. Ben öylesine yaptım. Çizgi çok hafif çıktı ama fotoğrafta hiç belli değil. İnanmam zaten şu anAşkım seni hiç ama hiç üzmek istemem ama benim dün silik çıkaran testlerden diğeride buydu
Ay gö
Ay gördüm ben deinşallah vardır kuzum
Tüh ya kadının suratını görmeni isterdimYoktu ya o kocasına soyledım o baya sok oldu amaamın canım benım en kısa zamanda hepınıze nasıp olaun inşallah
Kimse atmamış kuzum ultrason resmi baktım da bulamadım
Sen kocama yemek yediririm her şeyiyle ilgilenirim o da bana öyledir fln dememiş miydin? Çok şaşırdım şu andaÇok denedim şu 5 yıllık evliliğimde ayaklar yedim kayın peder lerim beni evden kovdular en ufacık Bi şey de herkes beni suçladı ünlü kendi oğulları 4 4 lük onlara göre eşimin ise benden istediği eve gelince benle oğlum ayrı odada oturalım o ayrı odada ya bilgisayar yada telefonla oyun oynasın her şey ayağına gelsin istiyor ama yeter artık bende insanım milletin kocası para bırakır evin eksiklerini almak için benim ki tam tersi Bi kuruş bırakmaz derki ihtiyacın yok halbu ki bende ona törpü yaparım ki para bıraksın diye karşılıksız hiç Bi şey almam ondan çünkü en ufacık Bi şey de yüzüme vurur beni babamlara göndermez ama kendi ailesinden çıkarmaz misal köye gittik eşim İstanbul da kızlarla günü nü gün ediyormuş ben bi geldim şok buna rağmen onu affettim her şeyi alttan aldım ama yeter oda kendine çeki düzen vermek zorunda yada öfke kontrolü için doktora gitsin haksız mıyım
İyiyim bebişim buralardayım yoğun çalışıyorum bu ara çok yazamıyorum sen nasılsınbebekheyecani canım nerelerdesın ıyımısın
Sankı bı onların hayatı var oyle bı konusuyolar kiTüh ya kadının suratını görmeni isterdimamin amin inşAllah
Ben evlenicem dediğimde bile patronum morarmıştı bir de hamileyim deseydim bayılırdı heralde
Regl oldunmu ben olmadın dıye hatırlıyodumİyiyim bebişim buralardayım yoğun çalışıyorum bu ara çok yazamıyorum sen nasılsın
Ay vallahi öyle ya bizim özel hayatımız olamaz.Farklı firmadan gelip benle tanışmak isteyen olunca bile adamı arayıp şirketine şikayet ederim diye tehdit etti evliliğimi elinden geldiğince erteledi de ben yine kocamı buldumSankı bı onların hayatı var oyle bı konusuyolar ki
Onceden atmış papatya kız demıssın bebısmKimse atmamış kuzum ultrason resmi baktım da bulamadım
Evet kuzum atmıştı. Bende yeni birisimi var dedimOnceden atmış papatya kız demıssın bebısm
Luteal fazın kısaysa benim hesapladığım gibi canım muayeneye gittiğin gün 1 mm daha büyümüştür 16 mm olmuştur ertesi gün 2 mm büyüse 19 mm olur diğer günde kesin çatlamıştır. Hiç öyle tek ilişki gibi düşünme biz her gün denedikte nolduAdetım 25 gun cıvarı oluyor balım ama luteal fazım 11 gun benım.pıkten 11-12 gun sonra adet oluyorum hep.o zaman çatlamadan bır gun once ılıskı oldu baskada yokumudumuz o bır ılıskıye kaldı ondada hemen kalktm hıc yatma fln olmadı.haydıı bakalımm
Hayırlı kocayı bulmussun bebıskoda nasıbıyle vaktınde gelecek inşallahAy vallahi öyle ya bizim özel hayatımız olamaz.Farklı firmadan gelip benle tanışmak isteyen olunca bile adamı arayıp şirketine şikayet ederim diye tehdit etti evliliğimi elinden geldiğince erteledi de ben yine kocamı buldumİnşAllah bebişi de bulcam
Aman işte kendilerine modern köleler bulmaya çalışıyor onlardaHayırlı kocayı bulmussun bebıskoda nasıbıyle vaktınde gelecek inşallahPatrona bak sen hele neler neler
Ayy ben 2015 te ilk işe basladıgım zamanlarda bi müdürüm vardı kendı kınama yollamadı benı aksam 6 da işten cıkıp sacıma fön çektirip gitmiştimHayırlı kocayı bulmussun bebıskoda nasıbıyle vaktınde gelecek inşallahPatrona bak sen hele neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?