- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #10.861
Canım asıl pik en alttakinde olmuş. Bugünden itibaren 1 dolu 1 boş devam edin mutlaka değerlendirmeye.Merhaba yumurtlama zamanı bilmiyorum regl günüm değişiyor ya dün olmalıydım yada yarın olmalıyım ağrım var fakat gelen giden yok ovulasyon testi yapıyorum 3gündür fotoğraftaki gibi koyu ama 3yıldır gebelik beklediğim için yine güvenemiyorum testim yoktu yapamadım ovulasyon testine güvenmelimiyim
Dr. Prüfer bu artımed var bi deBaşka marka testin yok mu canım. Ne bunun markası
İnşallah canım benimKuzum bıtasınde golge gordum.bı predıctor alıp yapsan.yarın al ama bat gununmus ya adet olmazsan yaparsın. bosuna paranı harcama.inşallah vardır kuzucum
Hangi sigortadan yaptırdın canım ve ne kadardıİnşallah bebeğim. Dün bi de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum paketi dahil. Hamileysem çöp olcakdeğilsem 1 ay hamile kalmama şartı var.
Anadolu sigortadan yaptırdım canım. Eşimle birlikte 15 eHangi sigortadan yaptırdın canım ve ne kadardı
Valla bn de iğne yaptım şuan hala beklemedeyim sonuç için ama adete kadar hergün yapabiliyorsak yapıyoruz yapmazsak bir gün yapıp bir gün yapmıyoruz garanti olsun diyeİkinci defa deneyişim o yüzden insanın kafasına takılıyor sizce ilişkiyi ne kdr daha devam ettirmeliyim catladıktan sonrateşekkür ederim bu arada bilgileriniz iççn yeni olunca insan acemi olıyor
Hayırlısı olsun canım daha varmış bekle benceGünaydın kızlar. Ben sabah predictor ile test yaptım ancak bir şey çıkmadı. Elimde bir tane daha var onu da yarın kullanacaktım vazgeçtim Salı sabah kullanıcam. Bat 23 Mart.
Eki Görüntüle 3220181
Ben 3 kez klomen tedavisi gördüm 4 3 2 yumurtam oluştu hiçbirinde de olmadı . Doktoru değiştim sonra doktor dedi pcos hastalarında klomen etki etmiyor femara daha etkili klomen yumurta oluşturuyor ama sağlıklı sağlıksız bütün yumurtaları oluşturuyor femara ise sadece sağlıklı yumurtayı büyütüyor . Benim 2. Femara ve çatlatma iğnem ilkinde gebelik oluştu düşükle sonuçlandı pıhtılaşma yatkınlığım varmış malesefÖnerin için teşekkür ederim canım aklımda olsun ama yumurtalarım büyüyor benim mesela klomenle felan gayet iyi ama döllenmiyo işte ya orda bişey varda bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Evet kuzum daha Bat'a var. Üstelik geç yumurtladıysam Bat'ım da kaymış olabilir. Normalde 23 Mart ancak 24-25 ya da 26 ya kaymış olabilir. Göreceğiz bakalım.Hayırlısı olsun canım daha varmış bekle bence
Aaa bunu ilk kez duyuyorum. Bende de pcos var ve ilk kez bu ay Klomen bir de cyclo aynı anda birden kullandırdı doktorum. Neyse hayırlısı bakalım.Ben 3 kez klomen tedavisi gördüm 4 3 2 yumurtam oluştu hiçbirinde de olmadı . Doktoru değiştim sonra doktor dedi pcos hastalarında klomen etki etmiyor femara daha etkili klomen yumurta oluşturuyor ama sağlıklı sağlıksız bütün yumurtaları oluşturuyor femara ise sadece sağlıklı yumurtayı büyütüyor . Benim 2. Femara ve çatlatma iğnem ilkinde gebelik oluştu düşükle sonuçlandı pıhtılaşma yatkınlığım varmış malesef
Artimedi dene canım o daha hassas ben sevmedim bu testiDr. Prüfer bu artımed var bi de
Olur canım ekleriz ama henüz grup oluşturmadık çocuk düşünmüyorsan tedavi görmüyorsan eğer günlük kırk dakika yürüyüş ya da Mezdeke oyna ben çok etkisini gördüm bir de Dukan içeceği ile de baya ödem atıp zayıflıyorsun tedavi öncesi yapmıştımBeni de eklersiniz diyette olmama rağmen hala kilo alıyorum bende termal tayt ve atlet sipariş ettim onunla belki daha rahat zayıflarım
Olur mutlaka haber veririmDiyet grubu olursa bana da haber verin
Yok yanlış anladınız galiba ben ay içerisinde değerlendirmemi yaptın bat günü bu şekilde pik gebelik ile ilgisi olabilirmi demek istedimCanım asıl pik en alttakinde olmuş. Bugünden itibaren 1 dolu 1 boş devam edin mutlaka değerlendirmeye.
Olabilir gibiYok yanlış anladınız galiba ben ay içerisinde değerlendirmemi yaptın bat günü bu şekilde pik gebelik ile ilgisi olabilirmi demek istedim
Ben sanki hafiften bir gölge görüyorum ama benim gözler hep görüyor o çizgiyi zatenGünaydın kızlar. Dün akşam adet ağrısı çektim resmen. Dünden beri bekliyorum bişey yok. Ateş ölçeri de sabah uyuyup ağzımdan düşürmüşüm ateşimi bilmiyorum bugüngeç ölçtüm 36.8 çıktı saymıyorum onu. Bat yarın.
Ayy olabilir kuzum. Evet yanlış anlamışım ben. İnşallah vardır.Yok yanlış anladınız galiba ben ay içerisinde değerlendirmemi yaptın bat günü bu şekilde pik gebelik ile ilgisi olabilirmi demek istedim
Canım bu nasıl bir test bozuk olmasın? Biraz fazla kırmızılık kalmış çoğu yerde. Bir de sanki ben silik bir şey gördüm gibi.Bu sabah ilk idrarla yaptım silik çizgi belirdi bata 4 gün var sizce var mı?
Ya testi batırdığımda ikinci çizginin de belirdiğini görünce o heyecanla tamamlanmadan kaldırıp baktım belki o yüzden kırmızılık dağıldıCanım bu nasıl bir test bozuk olmasın? Biraz fazla kırmızılık kalmış çoğu yerde. Bir de sanki ben silik bir şey gördüm gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?