- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #10.841
Günaydın kızlarrr test yapacak arkadaslar bekliyoruzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göremedim canım sen bakınca görebiliyor musun?Günaydın kızlar. Dün akşam adet ağrısı çektim resmen. Dünden beri bekliyorum bişey yok. Ateş ölçeri de sabah uyuyup ağzımdan düşürmüşüm ateşimi bilmiyorum bugün geç ölçtüm 36.8 çıktı saymıyorum onu. Bat yarın.
Gölge görüyorumBen göremedim canım sen bakınca görebiliyor musun?
Canım bence zamanın var bekleGünaydın kızlar. Ben sabah predictor ile test yaptım ancak bir şey çıkmadı. Elimde bir tane daha var onu da yarın kullanacaktım vazgeçtim Salı sabah kullanıcam. Bat 23 Mart.
Eki Görüntüle 3220181
Bence göremedimBen göremedim canım sen bakınca görebiliyor musun?
Yaa ben sanki görüyorum kuzum ya inşallah doğru görüyorumdurGünaydın kızlar. Dün akşam adet ağrısı çektim resmen. Dünden beri bekliyorum bişey yok. Ateş ölçeri de sabah uyuyup ağzımdan düşürmüşüm ateşimi bilmiyorum bugün geç ölçtüm 36.8 çıktı saymıyorum onu. Bat yarın.
Evet evet biliyorum. Sadece bu ay ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. Cyclo denen bir ilaç verdi en son doktorum onu kullanıyorum ve prospektüsünde hamilelik oluşursa hemen ilacı bırakın yazıyor. Forumlarda da baya denk geldim bu ilacı kullanırken hamile kalıp sorunlu gebelik geçirenleri. Temkinli olmaya çalışıyorum bu yüzden.Canım bence zamanın var bekle
Anladım canım o zaman yarın sabah bakEvet evet biliyorum. Sadece bu ay ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. Cyclo denen bir ilaç verdi en son doktorum onu kullanıyorum ve prospektüsünde hamilelik oluşursa hemen ilacı bırakın yazıyor. Forumlarda da baya denk geldim bu ilacı kullanırken hamile kalıp sorunlu gebelik geçirenleri. Temkinli olmaya çalışıyorum bu yüzden.
Ya ilk defa yumurtlama zamanın daha geç oldu ondan bu ay yumurtan daha güzel gelişti sanki diye umut oluşmuştu bende. Sen normal halde görüyorsan vardır belki bir şey keşke erken gebelik olsaydı elindeGölge görüyorum
Ben yarın sabahtan önce akşam tekrar bakarımAnladım canım o zaman yarın sabah bak
Tamm canım testi tekrarla senBen yarın sabahtan önce akşam tekrar bakarım
Keşke bebişim. Yarın belli olur artık.Ya ilk defa yumurtlama zamanın daha geç oldu ondan bu ay yumurtan daha güzel gelişti sanki diye umut oluşmuştu bende. Sen normal halde görüyorsan vardır belki bir şey keşke erken gebelik olsaydı elinde
İnşallah bebeğim. Dün bi de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum paketi dahil. Hamileysem çöp olcak değilsem 1 ay hamile kalmama şartı var.Yaa ben sanki görüyorum kuzum ya inşallah doğru görüyorumdur
Evet kuzucum bekle bakalım bıraz daha.ınsaşlah guzel haberlerı alırsınGünaydın kızlar. Ben sabah predictor ile test yaptım ancak bir şey çıkmadı. Elimde bir tane daha var onu da yarın kullanacaktım vazgeçtim Salı sabah kullanıcam. Bat 23 Mart.
Eki Görüntüle 3220181
Başka marka testin yok mu canım. Ne bunun markasıKeşke bebişim. Yarın belli olur artık.
Kuzum bıtasınde golge gordum.bı predıctor alıp yapsan.yarın al ama bat gununmus ya adet olmazsan yaparsın. bosuna paranı harcama.inşallah vardır kuzucumGünaydın kızlar. Dün akşam adet ağrısı çektim resmen. Dünden beri bekliyorum bişey yok. Ateş ölçeri de sabah uyuyup ağzımdan düşürmüşüm ateşimi bilmiyorum bugün geç ölçtüm 36.8 çıktı saymıyorum onu. Bat yarın.
Oyyyyy inşallah çöp olsun boşver olsun daİnşallah bebeğim. Dün bi de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum paketi dahil. Hamileysem çöp olcak değilsem 1 ay hamile kalmama şartı var.