- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #9.981
Şaka gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka gibi![]()
Foto nerde cnmKızlar merhabalar sizce testimde varmı arkadaşlar fotoğrafta belli olmuyor ama ben inceden görüyorum adetimin 23. Günü bu gün 5 Mart pik 6 Mart çatladı siliklesti ovu testim yardimci olur musunuz
Çok silik bir çizgi var ama kaç dk da çıktı ? Kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için sordum
Canım artımedmi bu
Hemen çıktı canımÇok silik bir çizgi var ama kaç dk da çıktı ? Kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için sordum
Kuzum depremzedeyız babamların evınde kalıyorum burada kucuk ılce gıdıpte kan veremıyorum duyulur hemen bıraz daha gecsın ıstıyorum o yuzdenÇok silik bir çizgi var ama kaç dk da çıktı ? Kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için sordum
Laboquick canım hayırCanım artımedmi bu
Paylaştım canım varmı sizceFoto nerde cnm
Her ay düzenli gidiyorum canım doktora. Yarın da böyle devam ederse yarın doktoruma gideceğim direkt.Ama tehlikeli birşey o Allah korusun tüpler zarar görebilir sıvı dolabilir ihmal etme doktora gözük mutlaka
O zaman ihtimal var canım 2 gün sonra tekrar yap bak bakalım koyulaşacak mı . İnşallah vardırHemen çıktı canım
Evet cnm yarın sabah çok belli etmez,olsun ne zaman yaparsan etiketle benide, aynen yarın çok fark etmez, cumartesi inşallah daha da belli eder kendini, benimde bu aralar çok mide bulantım halsizliğim var, yeni adet oldum ama şeytan dürdütüyo beni test yap diye, acaba diyorum ilaçlar mı böyle yapıyor beni, ama hepsi vitamin klomen hariç, bilmiyorum ya..
Ay adet olacak gibi belirtilerim var zaten ama erken yaptım dayanamayıp hayırlısı ins saol canimO zaman ihtimal var canım 2 gün sonra tekrar yap bak bakalım koyulaşacak mı . İnşallah vardır![]()
Gene atsana sana zahmetPaylaştım canım varmı sizce
Sen de sağol canımAy adet olacak gibi belirtilerim var zaten ama erken yaptım dayanamayıp hayırlısı ins saol canim
Cnm bnce test yap önceAllahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin ki gibidir peki yarın kan tahlili versem belli olur mu
Ayy evet cnm aynı ay kimyasal olmuştu
İnşallah katılarak artar
Sağlıklı gebelik ler yaşarız![]()
Ben aldım kuzum ikinci kere sipariş ettim hatta ikisi de t1 t2 olan geldi mavi değildiKızlar bıde ptt avmden bebek ve sağlık adlı satıcıdan 10 lu artımed alan arkadas kımdııııı ? Bende aldım bugun mavı artımed mı cıktı ıcınden merak edıyorum