💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Amin inşallah yavrum. Eğer hamileysen hemen testler yaptır bak kanına. Önlem alsın doktorlar

Kuzum depremzedeyız babamların evınde kalıyorum burada kucuk ılce gıdıpte kan veremıyorum duyulur hemen bıraz daha gecsın ıstıyorum o yuzden
Depremden dolayı geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın testine gelince Başka bir marka al canım o zaman ama 2 gün sonra yap çünkü HCG 2 günde bir artar varsa 2 gün sonra değer artacağı için daha koyu çıkar . İnşallah vardır canım güzel düşün güzel olsun

Merhaba kızlar testi açtığımda böyle silik bir çizgi gördüm adete 6 gün var sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20230316_224512.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20230316_224447.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20230316_224439.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20230316_224433.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20230316_224419.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 101
Benide yaz 22 mart heyecanla bekliyorum

Bilemiyorum tam emin değilim dışarıdan göremedim içinden çıkarınca fark ettim
Bazen testlerde kuruma çizgisi olabiliyor ilk 10 dk dan sonra çıkan testler yanıltıcı olduğundan dikkate alınmaması gerekiyor . Ama bilemedim hayırlısı olsun eken gebelik testi ile öğrenebilirsin . Ben 6 gün varken hep erken gebelik testi yaparım ve hiç yanıltmadı .

Profil resmimdeki gibiyim şuan. Hayal kırıklığı mutsuzluk akıyor her yerimden. Kankam da takibe aldı beni çok kızacak biliyorum ama napim Papatyamaviss
Askı memnunun sonu nasıl bıttı canım kankam mutsuz oyuzden bu karakterlerı de bosver artık olumsuzu cekıyor bence

Bizde seni seviyoruz bitanem. Bir benşm ateşim gece ile aynı çıkmıyor gece 36.8 çıkıyor sabah 3 derece düşük bende anlamadım.

6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
Değeri göremedim ama aynı durumdayız. Değerine beni de etiketler misin ?
Ben korkup test yapmadım,
Nezle oldum sabah gidip ilaç yazdırırken test de isteyeceğim, antibiyotik yoksa içemem

Merhaba arkadaşlar ilk önce umarım bebek isteyen herkes en yakın zamanda bebiş haberi alırlar tabi bende daha yeni evliyim ve bebek istiyoruz. Bu süreçte çok acemiyim sizlerin fikir ve yardımlarına ihtiyacım var, ovulasyon testi ile mi takip edim doktora gidip muayene olmam gerekiyor mu folik asit kullanan varmış kullanmam gerekiyor mu bilmiyorum işte siz bana yardım edin

adet olmadan ümitsizliğe kapılma lütfen insallah olcak bu ay olmazsa diğer ay güzel düşün pes etme dua edelim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…