💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yaaa kıyamam canım benim çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin şuan böyle olması normal ama bu durum geçince eskisinden daha da güzel kullanacaksın arabayı ben inanıyorum

Bugün yaptım kan tahlilini
O zaman cumartesi günü tekrar yap mutlaka gidip yapacağın doktora dersin ilk testi yaptım doktor 2 gün sonra tekrar test yap dedi yapmam lazım dersin yaparlar hatta ilk yorumunu bile söyler sonucunu görünce ben özel hastanede haftasonu acilde yapmıştım doktor söylemişti 2 kart artıyor gözünaydın demişti yap cumartesi çıkan sonucu bize de söyle merak ederiz

Ha yok Çatladı yumurtam 3 gün önce zaten
Canım ben bir yerde okudum onu. Vücudumuz hamile kalmaya çalıştığı için hamilelik belirtilerini özellikle ilk aylarda hamile kalmaya çalışırken çok bariz yaşarmışız. Ondan ötürü olabilir.

Yaaa kıyamam canım benim çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin şuan böyle olması normal ama bu durum geçince eskisinden daha da güzel kullanacaksın arabayı ben inanıyorum
Ahhh kuzum yeni değil kazam 4 sene oldu ben alamadım yan koltukta bile olsam geriliyorum

Aa nasıl kımyasal falan gecırmıs olmayasın kuzum
Yok canım gidip test yapmıştım 0.100 çıkmıştı zaten ertesi gün adet olmuştum . Bir test de adetten 6 gün sonra öyle çıkmıştı ertesi gün gidip yine kan verdim 1.20 çıktı doktora gösterdim testi imkansiz dedi test bozuk olabilir dedi .

Doğal yolla yumurtlama benim bugün Ovülasyon testinde pik gördüm şimdi eşimle degerlendircez inşallah öğlen yapmıştım testi inşallah çok geç kalmamısımdır yarında Allah izin verirse degerlendiricem dediğiniz gibi yastık koymam ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup 40 dk kadar bekliyordum bı sefer daha fazla beklerim inşallah umarım çok geç kalmamısımdır ilişki için

Bezgininsan da yalancı cıkarmıs oyle yazmıs ama kımyasal mı gecırdı acaba dıye bı dusundum bende gormedım cunku hıc
Ben sen testin bu marka olduğunu gör diye attım şuan kimyasal olması imkansız çünkü daha yeni çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim. Canım sen en iyisi mi kan testi ver yada başka bir testle sabahın ilk idrarı ile yap su falan içmediğin için idrar seyreltilmemiş olur varsa daha koyu çıkar

Kızlar bana yine geçen ay olduğu şeyin aynı oluyor. Dehşet bir ağrı girdi kasıklarıma, oturmakta zorlanıyorum resmen. Doğuruyor gibiyim yok böyle bir sancı. Geçen ay acillerde gezdik ağrı kesici yazıp yolladılar. Reglime yakın da ağrılarım geçmişti zaten. Çok canım yanıyor şu an çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…