• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Lekenme tutunmayı gösteriyor diyenler var ben ikinci gebeliğimde yaşamıştım ama yine de dikkat et progesteron takviyesi al düşük riski olmasın doktora gitmeden önce ikinci kan testini yapıp git artışa baksın
Aa bilmiyordum çok teşekkür ederim peki doktora ne zaman gitmeliyim ilk gebeliğim benim pek bilgim yok adetimin geçmesini mi beklemem gerekşyor

Kusura bakma canım geç ya da ne yazdığımı bilmeden cevap vermiş olabilirim ama cidden iyi değilim böyle ağlamak istiyorum sürekli noluyor bana anlamıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım dün de ben öyleydim her şeye aglıyordum yoruluyır insan belli bir süre sonra ne bilim işte ya bende duygularımı dile getiremiyorum bu günümüze çok şükür ne diyelim allahım bizide feraha çıkarsın en kısa zamanda bize de bebişler nasip etsin inşallah. Yarın test yapacakmısın canım

Bugün yaptım kocaman bir negatif. Negatifi görünce burada ağlayarak cips yiyen kardeşlerim vardı ya ben de ağlayarak iki saate yakın spor yaptım😔 çünkü bata yakın spor yapmıyorum hamileysem bir şey olur diye. Hamile olmadığımı kabulleniniz yükleniyorum spora 😭😭😭😭
Tamam ama yeniden başlayacak heyecan tekrardan

Oooo hızlısın sen hadi bakalım vurduğun gol olsun 😂😂
Hayırlısıyla sağlıklı olsun allah isteyen herkese gönlüne göre versin inşallah.hamile kaldığımda test yapmadan anlamıştım belirtilerden sonra testte çıkmıştı insan farklılık olunca çok fazla anlıyor ama düştü işte.

Canım ovulasyon testi yapıyor musun aynı zaman da pik ne zaman oldu ya da olacak merak ettim. Yarın doktora da sorabilir misin akıntının yoğun olduğu gün mü yoksa akıntıdan sonra mı yumurtlanıyor diye :KK70: sana zahmet
🤣bence kısıden kısıye degısıyordur.ama sorarım😊ovulasyon yapmadım ama 3 ay yaptım ogrendım artık benım pik oldugunda deli gibi çamasırım ıslanıyor sanki su gibi bişeyler gelıyor.sonra ertesı gun kıvamlanıyor sonra sılınmeye baslıyor ovu testı zaten.Hersey es zamanlı yanı,sımdı bıde ultrasonla baktırcam ıste bakalım ya yarın yumurtlucam ya bugun yumurtladım bakalım hangısı

Tabi tabi sadece merak ettim ilk defa böyle oldu diye
Tatlım bende aynısını yaşadım adet oldum sonra on belirti yaşadım doktora gittim hamileyim diye o derece 😂😂 yumurtlama belirtisi bunlar dedi doktor.
Şimdiye kadar neden fark etmedim ben eminim yani öyle bir şey yaşamadım hiç.
Sonra anladım ki hamilelik beklentisi insana kendisini dinletiyor.
Sağdan soldan ses arıyoruz.
Psikolojik olarak oluyor bu. Yooo ben kendimi dinlemiyorum ki diyoruz ama beynimiz yapıyor bunu bize.

Spora devam et o zaman canım. Ve yaşamak istediğin duyguyu yaşamalısın bence..
Bunu yaşa içinde ve sonlandır. Kendini bastırma. Mutsuzsan mutsuzsun. Her gün mutlu Olacaz diye bir kural yok. Hayat inişli ve çıkışlı. Hangi gecenin sabahı olmadı ki.
Elbet bunlar da bitecek ama sabır sadece.
Evet şuan tutamıyorum kendimi ve ağlıyorum kendimi uzun süredir bastırdığının farkına vardım 😭😭😭😭😭

Hayırlısıyla sağlıklı olsun allah isteyen herkese gönlüne göre versin inşallah.hamile kaldığımda test yapmadan anlamıştım belirtilerden sonra testte çıkmıştı insan farklılık olunca çok fazla anlıyor ama düştü işte.
Mesela canım neler olmuştu.
Çok geçmiş olsun

Evet şuan tutamıyorum kendimi ve ağlıyorum kendimi uzun süredir bastırdığının farkına vardım 😭😭😭😭😭
Evet bastırmak çok yanlış. Biz insanız evet üzülüyorum diyeceksin olmadı diyeceksin sürekli kendini bastırmak büyük tahribatlara sebep olur. Duygularını konuşmalısın kendine eziyet etmeyi bırak. Ne hissediyorsan onu yaşa. Yaşa bitir kaldığın yerden devam et. Eşinle konuş göğsüne yat ağla o sana sarılsın. Uzun uzun cümlelere gerek yok.

Kusura bakma canım geç ya da ne yazdığımı bilmeden cevap vermiş olabilirim ama cidden iyi değilim böyle ağlamak istiyorum sürekli noluyor bana anlamıyorum
Canım sende olan seyin tıptaki adi premenstruel sendrom bana kalirsa 😊 regl olunca rahatlayacaksin

Hanımlar yumurtlama günlerinde önerdiğiniz yapılması gereken şeyler var mı hani şunu yaparsan iyi olur dediğiniz tavsiyeleriniz çok sevinirim

Aa bilmiyordum çok teşekkür ederim peki doktora ne zaman gitmeliyim ilk gebeliğim benim pek bilgim yok adetimin geçmesini mi beklemem gerekşyor
Bu yaptığın kan testini ne zaman yaptın ? Kusura bakma msjlar çok geriden geliyorum biraz . Yaptığın bu testten 2 gün sonra tekrar test yap yani bugün yaptıysan 2.sini cumartesi günü yaptır mutlaka . En kısa sürede git ama ara lekenmeyi söyle mutlaka . Çok ağır iş yapma yüksek yerlere uzanma dinlenmeye bak. Ben ilk öğrendiğimde 10.98 di adetime 6 gün vardı doktor çok düşük demişti ama bilmiyordu çatlatma iğnesi yaptığımı kendi doktoruma gitmeden 2 kez daha kan testi yaptım 53 ve 168 olmuştu gittiğimde senin imkanın varsa git bekleme .Değerin düşük derlerse de üzülme sakın 2. 3. Testte 2 şer kat artarak ilerlerse sıkıntı yoktur . Benim maalesef pıhtılaşma yatkınlığım varmış bu yüzden bebeklerim 8 haftalık olup 6. Haftada gelişimi duruyordu kaybediyordum şimdi tekrar çatlatma iğnesi yaptım beklemedeyim bu kez bütün testleri yaptım genetik vs hamileliği öğrenirsem eğer ilaçlara başlayacak bakalım artık

Seni çok iyi anlıyorum canım dün de ben öyleydim her şeye aglıyordum yoruluyır insan belli bir süre sonra ne bilim işte ya bende duygularımı dile getiremiyorum bu günümüze çok şükür ne diyelim allahım bizide feraha çıkarsın en kısa zamanda bize de bebişler nasip etsin inşallah. Yarın test yapacakmısın canım
Bugün yaptım kocaman negatif canım test görmek yapmak istemiyorum bu durumu kabullenmek istiyorum 😭😭 desteğin için çok teşekkür ederim canım benim Allahım bir kapı açar inşallah hepimize

Hanımlar yumurtlama günlerinde önerdiğiniz yapılması gereken şeyler var mı hani şunu yaparsan iyi olur dediğiniz tavsiyeleriniz çok sevinirim
Valla canım o konuda bende kararsızım.
Her gün mü ilişki olmadı bir gün olup bir gün boş mu olmalı bilmiyorum.
Ama ilişki sonrası hemen ayağa kalkmamak, bacakları yüksek bir yerde tutmak. Beli sıcak tutmak. Bel altına yastık koymak gibi tavsiyeler var. Denemek lazım

Mesela canım neler olmuştu.
Çok geçmiş olsun
Gaz çok fazla olmuştu.Gögüslerim şişti hafif hafif sabahları bulantı oldu idrarım ilk defa o zaman kokulu birde rengi çok koyuydu mesela yiyecek içeceklerin kokusu bozulmuş gibi geliyordu eşim bakıyordu yok kötü kokmuyo diyordu 😀 uyku hali vardı çok dedim ben kesin hamileyim test yapmıştım ertesi gün cıkmıştı işte.Tabi herkesde farklı oluyor kimisi hiç hamile olduğunu anlayamıyor.

Aklımızda olsun 💓
Gaz çok fazla olmuştu.Gögüslerim şişti hafif hafif sabahları bulantı oldu idrarım ilk defa o zaman kokulu birde rengi çok koyuydu mesela yiyecek içeceklerin kokusu bozulmuş gibi geliyordu eşim bakıyordu yok kötü kokmuyo diyordu 😀 uyku hali vardı çok dedim ben kesin hamileyim test yapmıştım ertesi gün cıkmıştı işte.Tabi herkesde farklı oluyor kimisi hiç hamile olduğunu anlayamıyor.

Bugün yaptım kocaman negatif canım test görmek yapmak istemiyorum bu durumu kabullenmek istiyorum 😭😭 desteğin için çok teşekkür ederim canım benim Allahım bir kapı açar inşallah hepimize
Amin canım amin inşallah nolursun üzülme elinde degil biliyorum ama allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah. Eskilerden belli kişiler kaldık bu durumu görünce bende üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor. Olacak inşallah hemde en güzeli ♥️♥️

Back