• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Olayım da rahatlayayım😭😭😭😭😭
Hamilelikte insanin duygudurumunu alt ust eden hormon da progesteron zaten. Regle yakin da yukselmeye baslayip bir psikolojik sıkıntı olusturur ya insanda. Sen bu ay onu bir de bol keseden disardan da aldin. Duygu küpü olarak dolasman normal su siralar. Gececek merak etme.. su bir kac günü atlatmaya bak. Sonra kendinin bile inanamayacagi bir enerjiyle döndüğünde biz buralarda ovulasyon testleri falan yaparak seni bekliyor olacagiz😉😉😂😂

Hanımlar yumurtlama günlerinde önerdiğiniz yapılması gereken şeyler var mı hani şunu yaparsan iyi olur dediğiniz tavsiyeleriniz çok sevinirim
İlaç falan kullandın mı yoksa doğal yolla yumurtlama mı çatlatma iğnesi falansa 12. Ve 36 . Saatler önemli bir de öatladığında kasık ağrısı ve yumurta akı gibi su gibi bir akıntı oluyor , O olursa hemen ilişki en az 1 saat yataktan kalkma çünkü spermin yumurtaya uluşmaşı yaklaşık 45 dk sürüyormuş . Başının altında yastık kullanma . 1 1.5 saat uzun hiç kalkma hemen tuvalete gitme . Eşin ve sen kabak çekirdeği tüketin . Yumurtlama gününü net bilmiyorsan sabah erken saatlerinde ilişki olsun erkek spremi sabahları daha aktif oluyor hamilelik şansı artıyor .

Valla canım o konuda bende kararsızım.
Her gün mü ilişki olmadı bir gün olup bir gün boş mu olmalı bilmiyorum.
Ama ilişki sonrası hemen ayağa kalkmamak, bacakları yüksek bir yerde tutmak. Beli sıcak tutmak. Bel altına yastık koymak gibi tavsiyeler var. Denemek lazım
Her yolu denedim gün aşırı da yaptık üst üste de yaptık yastık da koydum hemen de kalkmadım ayak da diktim amuda da kalktım olmayınca olmuyor😁 hem ağlıyorum hem gülüyorum duygular karman çorman

Her yolu denedim gün aşırı da yaptık üst üste de yaptık yastık da koydum hemen de kalkmadım ayak da diktim amuda da kalktım olmayınca olmuyor😁 hem ağlıyorum hem gülüyorum duygular karman çorman
Ahahahaha ya yerim seni 😂😂 Ben amuda kalkamıyorum insallah sorun olmaz 😂😂😂

Ahhh kuzum ahhhh ben işte bu ben. Geçen gün yine ağlıyorum çocuğum da yok zaten olmuyor da zaten araba da kullanamıyorum zaten diye 🙈 ben bir kaza geçirdim arabayı pert ettim ondan beridir araba fobim oldu 😔 ki çok severdim kullanmayı. Doldum doldum ağladım

Hamilelikte insanin duygudurumunu alt ust eden hormon da progesteron zaten. Regle yakin da yukselmeye baslayip bir psikolojik sıkıntı olusturur ya insanda. Sen bu ay onu bir de bol keseden disardan da aldin. Duygu küpü olarak dolasman normal su siralar. Gececek merak etme.. su bir kac günü atlatmaya bak. Sonra kendinin bile inanamayacagi bir enerjiyle döndüğünde biz buralarda ovulasyon testleri falan yaparak seni bekliyor olacagiz😉😉😂😂
Çok güzel özetledin halimi gerçekten tam da öyle olay. Adet olayım da rahatlayayım ya kendime geleyim sonra inşallah 🤲🏻

Bebişşş bence hamişsin sen🥰 ama araştırdın mı sen de neden düşükle sonuçlandı gebeliklerin? Ben de bu ay 2. Kimyasal geçiriyorum genetik test isticem
Valla sagolsun oyle ılgılı bı kadın dogum uzmanına denk geldımkı anlatamam . Düşük yaptım parça kalmışmı dıye bakmadı bıle iskenderunda kendılerı ozel hastane bıde. Izmırde baktırdım parça kalmamıstı sonrada deprem oldu oradan oraya savruluyoruz hala bı oturuklaşsak araştıracaktım kuzum. Insallah hamıleyımdır ve ınsallah bu sefer bebegım benımle kalır. Sanada rabbım tekrarını yasatmaz saglıklı bır gebelık nasıp eder umarım kuzum.

Back