- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.861
Canım beyaz akıntı yumurtlama akıntısından ziyade regl olmadan önce görülen akıntı diye biliyorum. Benim son 3 aydır hep bu şekilde oldu. Yumurtlama akıntısı ise şeffaf ve yumurta akına benzer gibi uzayan bir akıntı oluyor.Ava
Acaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Bizim batlarımız yakın mesela benim beyaz akıntım var. Bence benim yumurtlama yeni oluyor veya olacak.
10. günde gören de var 13. günde gören de var. israra ne zaman yansıyacağına bağlı biraz canım. Yalnız yazdıkların çelişkili geldi bana. Madem 2. çocuk düşünüyorsun neden yumurtlama günü korundun?Merhaba kızlar ben oğluma tam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmıştım.Şimdi 2 düşünüyoruz.Bunda da yumurtlamadan 2 4 gün önce ilişki oldu yumurtlama günü korundum yani.Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım ??
Ay ben de hiç anlamam canım benimki sadece merak6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
Baltonik markanın ismi. Polen arısütü karışımı birşey. İnstagramda ve trendyolda baltonik yazarsan bulursun. Hamile kalmak için olanı.Takviyenin adı ney canım
Tebrik ederim. Sağlıkla devam etsin inşallahHamileyimbugüne kadar burdaki her mesajı hepimiz için dua ederek okudum rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Nerde evlat isteyen bunu dileyen varsa kucağı dolsun rabbim aratmadan yormadan evladına kavuştursun inşallah
Eki Görüntüle 3219068
Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin ki gibidir peki yarın kan tahlili versem belli olur muCnm normalde 12 günde çıkar fakat
Bnim iğnem 2 mart idi
Hadi 3 Mart gece çatladı desek (36 saat)
Daha bu sabah emin oldum testten ben
Yarın sabahta Bi yap
Canım bu pozitif gösteriyor ama başka markada daha açık renk gösteriyor . Bakalım hayırlısı hepimiz için ben de beklemedeyim bugün test yaptım iğne gününü saymazsak iğnenin 9. Günü negatif çıktı bakalım pozitife dönecek miEvet çatlatma iğnesi olduysan pozitif göstermesi normal canım
Sağlıklısı hayırlısı olsun dedim her zaman ama birde kız istiyorum başka sayfalarda yumurtlama günü oğlan oluyor diyolardı ki benimde oğlum yumurtlama günü olmuştu.yumurtlamadan öncede kız tutma ihtimali yüksek diye biliyorum bu seferde yine hayırlısı olsun diyorum ama kız olsun istiyorum o yüzden canım yumurtlamadan önce oldu.10. günde gören de var 13. günde gören de var. israra ne zaman yansıyacağına bağlı biraz canım. Yalnız yazdıkların çelişkili geldi bana. Madem 2. çocuk düşünüyorsun neden yumurtlama günü korundun?
Belirtilerin neler yazabilir misin benim de 7 sinde çatladı diye düşünüyorum ama test yaptım negatif .6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
Çünkü bu mavi test baya hassas. Çatlatma iğnesi olanlarda pozitif kaçıncı güne kadar devam ediyor bilenler yazar. Belki gerçekten pozitiftirCanım bu pozitif gösteriyor ama başka markada daha açık renk gösteriyor . Bakalım hayırlısı hepimiz için ben de beklemedeyim bugün test yaptım iğne gününü saymazsak iğnenin 9. Günü negatif çıktı bakalım pozitife dönecek mihiç akıntım yok kasık ağrısı yok sadece biraz göğüs hassasiyeti var o kadar
12 13 gün geçsin canım neden korundun onu anlamadım aydınlatır mısınMerhaba kızlar ben oğluma tam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmıştım.Şimdi 2 düşünüyoruz.Bunda da yumurtlamadan 2 4 gün önce ilişki oldu yumurtlama günü korundum yani.Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım ??
Yumurtlama döneminde de aynı akıntı geliyor canım. Beyaz kremsi bende ki aynı akıntı oluyor geneldeCanım beyaz akıntı yumurtlama akıntısından ziyade regl olmadan önce görülen akıntı diye biliyorum. Benim son 3 aydır hep bu şekilde oldu. Yumurtlama akıntısı ise şeffaf ve yumurta akına benzer gibi uzayan bir akıntı oluyor.
Bünyeden bünyeye değişiyor bu benim 2. Çatlatma iğnesi denemem . İlkinde gebelik oldu ama düşükle sonuclandı . Bu sefer bekliyorum. İlkinde de 9. Gün tam negatif olmuştu bunda da negatif . İlk iğnede 11. Gün silik pozitif olmuştu. Ama genel olarak net sonuç için 14. Gün test yapmak gerekiyor diyor doktorlar .Çünkü bu mavi test baya hassas. Çatlatma iğnesi olanlarda pozitif kaçıncı güne kadar devam ediyor bilenler yazar. Belki gerçekten pozitiftir
Canım yumurtlama günü erkek yumurtlamadan öncede kız olma ihtimali yüksek diyorlar . Benim oğlanda yumurtlama günü olmuştu.Birde kız olsun istiyorum sağlıklı hayırlı inşallah o yüzden yumurtlama gününden önce ilişki oldu.12 13 gün geçsin canım neden korundun onu anlamadım aydınlatır mısın
Hiç duymadım ama sanırım x y kromozom hızı ile alakalı.Canım yumurtlama günü erkek yumurtlamadan öncede kız olma ihtimali yüksek diyorlar . Benim oğlanda yumurtlama günü olmuştu.Birde kız olsun istiyorum sağlıklı hayırlı inşallah o yüzden yumurtlama gününden önce ilişki oldu.
Bence harika değer6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
Bat ne zaman6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasıl
Aynen canım kız daha yavaş erkek hızlı falan karışıkHiç duymadım ama sanırım x y kromozom hızı ile alakalı.
Hadi bakalım tutar insallahbat ne zaman
6 gün vardıBat ne zaman
Bugün yazdım canım görmedin sanırım bugün predictor yaptım kocaman bir negatif bence artık test yapmama gerek yok adeti bekliyorumCanım yarın test yaparsan beni etiketle yoğunum giremiyorum fazla aklım sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?