💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ava

Acaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Bizim batlarımız yakın mesela benim beyaz akıntım var. Bence benim yumurtlama yeni oluyor veya olacak.
Canım beyaz akıntı yumurtlama akıntısından ziyade regl olmadan önce görülen akıntı diye biliyorum. Benim son 3 aydır hep bu şekilde oldu. Yumurtlama akıntısı ise şeffaf ve yumurta akına benzer gibi uzayan bir akıntı oluyor.

10. günde gören de var 13. günde gören de var. israra ne zaman yansıyacağına bağlı biraz canım. Yalnız yazdıkların çelişkili geldi bana. Madem 2. çocuk düşünüyorsun neden yumurtlama günü korundun?

Tebrik ederim. Sağlıkla devam etsin inşallah . Adetin kaç gün geçti. Kan testinde.

Cnm normalde 12 günde çıkar fakat
Bnim iğnem 2 mart idi
Hadi 3 Mart gece çatladı desek (36 saat)
Daha bu sabah emin oldum testten ben
Yarın sabahta Bi yap
Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin ki gibidir peki yarın kan tahlili versem belli olur mu

Evet çatlatma iğnesi olduysan pozitif göstermesi normal canım
Canım bu pozitif gösteriyor ama başka markada daha açık renk gösteriyor . Bakalım hayırlısı hepimiz için ben de beklemedeyim bugün test yaptım iğne gününü saymazsak iğnenin 9. Günü negatif çıktı bakalım pozitife dönecek mi hiç akıntım yok kasık ağrısı yok sadece biraz göğüs hassasiyeti var o kadar

Sağlıklısı hayırlısı olsun dedim her zaman ama birde kız istiyorum başka sayfalarda yumurtlama günü oğlan oluyor diyolardı ki benimde oğlum yumurtlama günü olmuştu.yumurtlamadan öncede kız tutma ihtimali yüksek diye biliyorum bu seferde yine hayırlısı olsun diyorum ama kız olsun istiyorum o yüzden canım yumurtlamadan önce oldu.

Çünkü bu mavi test baya hassas. Çatlatma iğnesi olanlarda pozitif kaçıncı güne kadar devam ediyor bilenler yazar. Belki gerçekten pozitiftir

12 13 gün geçsin canım neden korundun onu anlamadım aydınlatır mısın

Yumurtlama döneminde de aynı akıntı geliyor canım. Beyaz kremsi bende ki aynı akıntı oluyor genelde

Çünkü bu mavi test baya hassas. Çatlatma iğnesi olanlarda pozitif kaçıncı güne kadar devam ediyor bilenler yazar. Belki gerçekten pozitiftir
Bünyeden bünyeye değişiyor bu benim 2. Çatlatma iğnesi denemem . İlkinde gebelik oldu ama düşükle sonuclandı . Bu sefer bekliyorum. İlkinde de 9. Gün tam negatif olmuştu bunda da negatif . İlk iğnede 11. Gün silik pozitif olmuştu. Ama genel olarak net sonuç için 14. Gün test yapmak gerekiyor diyor doktorlar .

12 13 gün geçsin canım neden korundun onu anlamadım aydınlatır mısın
Canım yumurtlama günü erkek yumurtlamadan öncede kız olma ihtimali yüksek diyorlar . Benim oğlanda yumurtlama günü olmuştu.Birde kız olsun istiyorum sağlıklı hayırlı inşallah o yüzden yumurtlama gününden önce ilişki oldu.

Hiç duymadım ama sanırım x y kromozom hızı ile alakalı.
Hadi bakalım tutar insallah bat ne zaman

Canım yarın test yaparsan beni etiketle yoğunum giremiyorum fazla aklım sizde
Bugün yazdım canım görmedin sanırım bugün predictor yaptım kocaman bir negatif bence artık test yapmama gerek yok adeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…