💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Son sığındığımız gemi de battı kızlar. Saygı duruşu ile mavi testi de aramızdan uğurluyoruz ve artık resmi olarak güvenilir test kalmadı.
Yok canım öyle deme Allah hayırlısıyla hepimize tez zamanda nasip etsin . Ama erken gebelik testi yaparsan hiç şaşırmıyor bir de laboquick test kullan istersen

Takviyenin adı ney canım

Maşallah hergun sağlıkla ilerlesin inşallah

inşallah artıcak, yemene içmene, uyumana dikkat et canım, yarın test yaparsan beni de etiketle, pek girmemeye çalışıyorum, sanki çok takıntı yapıyorum gibime geliyor)
Cnm 1 tane testim kaldı
Yarın değilde c. Tesi sabahı yapim dıyorum
Koyulaşmayı daha iyi anlarım

Ay masallah hadi gözün aydın hayırlı olsun

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et rabbim bize de nasip etsin diye hamilelerin duası kabul olur

Cnm 1 tane testim kaldı
Yarın değilde c. Tesi sabahı yapim dıyorum
Koyulaşmayı daha iyi anlarım
olsun ne zaman yaparsan etiketle benide, aynen yarın çok fark etmez, cumartesi inşallah daha da belli eder kendini, benimde bu aralar çok mide bulantım halsizliğim var, yeni adet oldum ama şeytan dürdütüyo beni test yap diye, acaba diyorum ilaçlar mı böyle yapıyor beni, ama hepsi vitamin klomen hariç, bilmiyorum ya..

Evet çatlatma iğnesi olduysan pozitif göstermesi normal canım

Yok canım öyle deme Allah hayırlısıyla hepimize tez zamanda nasip etsin . Ama erken gebelik testi yaparsan hiç şaşırmıyor bir de laboquick test kullan istersen
Predictor yaktı beni geçen ay maalesef kuzum ya. Hiç biri güvenilir değil şu saatten sonra gözümde.

Canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Kaçında yumurtan çatladı biliyor musun, bu kaçıncı günün testi oluyor.

Merhaba kızlar ben oğluma tam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmıştım.Şimdi 2 düşünüyoruz.Bunda da yumurtlamadan 2 4 gün önce ilişki oldu yumurtlama günü korundum yani.Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım ??

İşte hem oğlumun rahatsızlığı hem aylardır testte negatif görmem yordu beni bu ay o kadar Progestan içtim dünya kadar yan etkisi oldu ama testler yine negatif yoruldum artık
Canım yarın test yaparsan beni etiketle yoğunum giremiyorum fazla aklım sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…