- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.841
Yok canım öyle deme Allah hayırlısıyla hepimize tez zamanda nasip etsin . Ama erken gebelik testi yaparsan hiç şaşırmıyor bir de laboquick test kullan istersenSon sığındığımız gemi de battı kızlar. Saygı duruşu ile mavi testi de aramızdan uğurluyoruz ve artık resmi olarak güvenilir test kalmadı.
Tesekkur ederim kuzumMaşaAllah tebrik ederim
Takviyenin adı ney canımMerhaba bayanlar, hergün bir umut, bir heyecan hiç bitmeyen stres.
Ben 44 yaşımdayım. Birkaç tüp bebekle kimyasallar, kalp durması ile düşük yaşayan ve tüp bebeğe küsen biriyim.
Şubatta yeni denediğim takviye ile bu ay hamile kalmışım sanırım
Bugün 3 gün gecikme erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Reglden 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. Şimdi takip etme zamanı. Belki ilerlemez ama bunu ilaçsız pozitif görmek bile benim için bir mucize.
Maşallah hergun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba bayanlar, hergün bir umut, bir heyecan hiç bitmeyen stres.
Ben 44 yaşımdayım. Birkaç tüp bebekle kimyasallar, kalp durması ile düşük yaşayan ve tüp bebeğe küsen biriyim.
Şubatta yeni denediğim takviye ile bu ay hamile kalmışım sanırım
Bugün 3 gün gecikme erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Reglden 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. Şimdi takip etme zamanı. Belki ilerlemez ama bunu ilaçsız pozitif görmek bile benim için bir mucize.
inşallah artıcak, yemene içmene, uyumana dikkat et canım, yarın test yaparsan beni de etiketle, pek girmemeye çalışıyorum, sanki çok takıntı yapıyorum gibime geliyor)Tesekkur ederim saolasın cnm
Allah tüm isteyenlere nasip etsin
İnşallah katlanarak artar
Cnm 1 tane testim kaldıinşallah artıcak, yemene içmene, uyumana dikkat et canım, yarın test yaparsan beni de etiketle, pek girmemeye çalışıyorum, sanki çok takıntı yapıyorum gibime geliyor)
Ay masallah hadi gözün aydın hayırlı olsunHamileyimbugüne kadar burdaki her mesajı hepimiz için dua ederek okudum rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Nerde evlat isteyen bunu dileyen varsa kucağı dolsun rabbim aratmadan yormadan evladına kavuştursun inşallah
Eki Görüntüle 3219068
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahHamileyimbugüne kadar burdaki her mesajı hepimiz için dua ederek okudum rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Nerde evlat isteyen bunu dileyen varsa kucağı dolsun rabbim aratmadan yormadan evladına kavuştursun inşallah
Eki Görüntüle 3219068
olsun ne zaman yaparsan etiketle benide, aynen yarın çok fark etmez, cumartesi inşallah daha da belli eder kendini, benimde bu aralar çok mide bulantım halsizliğim var, yeni adet oldum ama şeytan dürdütüyo beni test yap diye, acaba diyorum ilaçlar mı böyle yapıyor beni, ama hepsi vitamin klomen hariç, bilmiyorum ya..Cnm 1 tane testim kaldı
Yarın değilde c. Tesi sabahı yapim dıyorum
Koyulaşmayı daha iyi anlarım
Evet çatlatma iğnesi olduysan pozitif göstermesi normal canımBen bu testten bahsediyor göstermek için attım örnek olarak bu şuan çatlatma dan dolayı olabilir . Ama bir kimyasal geçirmişliğim var . 2 de gebelik geçirdim . Sadece arkadaş bu mavi teste inanmasın başka bir test daha yapsın onun kuruma çizgisi net gözüküyor canlı bakınca diğer testlere göre daha yanıltıcı oluyor.
Yok yok var sende zaten kesin de stres falan oluyorsan için rahatlasın diye deidm.Olmasa koyulasmazdı zaten ya 3 marka yaptım elimde 10 tane test var bol bol yaparım artık
Predictor yaktı beni geçen ay maalesef kuzum ya. Hiç biri güvenilir değil şu saatten sonra gözümde.Yok canım öyle deme Allah hayırlısıyla hepimize tez zamanda nasip etsin . Ama erken gebelik testi yaparsan hiç şaşırmıyor bir de laboquick test kullan istersen
Yok artık olmuyorum kuzum bugun rahatladım sabahları yaparım birkaç gün sonra giderim kan vermeye biraz artsınYok yok var sende zaten kesin de stres falan oluyorsan için rahatlasın diye deidm.
Canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Kaçında yumurtan çatladı biliyor musun, bu kaçıncı günün testi oluyor.Hamileyimbugüne kadar burdaki her mesajı hepimiz için dua ederek okudum rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Nerde evlat isteyen bunu dileyen varsa kucağı dolsun rabbim aratmadan yormadan evladına kavuştursun inşallah
Eki Görüntüle 3219068
Acaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Bizim batlarımız yakın mesela benim beyaz akıntım var. Bence benim yumurtlama yeni oluyor veya olacak.Evet kuzum bugün düne göre koyu
6 sında çatladı yumurtam bu ay erken yumurtladım sanırım. Bugün 10.gün oluyor değer nasıl hiçbir bilgim yok sizce nasılCanım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Kaçında yumurtan çatladı biliyor musun, bu kaçıncı günün testi oluyor.
Canım yarın test yaparsan beni etiketle yoğunum giremiyorum fazla aklım sizdeİşte hem oğlumun rahatsızlığı hem aylardır testte negatif görmem yordu benibu ay o kadar Progestan içtim dünya kadar yan etkisi oldu ama testler yine negatif yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?