💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar merhabaa.
Regl 2. Günü ama hala tam anlamıyla sökülmedi
Hormon testi verdim bugün de anlayan var mı acaba?
Prolaktin seviyesi yüksek çıkmış acaba regl tam sökülmediği için olabilr mi?
Hemen dahiliyeye git ilaca başla prolaktin için hemen düşer zaten bunun yüksek olması gebeliğe engel oluyo benim yüksekti düştü hemen hamile kaldım

A Afratafrac
melegim can

Merhaba kızlar
Ateş takibi yapmamıştım. Sadece konusu geçince son günlerde ölçümler yapmıştım, yükselme yoktu. Hatta "normalde daha mı düşük acaba vücut ısısı'' diye bir şey konuşmuştuk ama ben korunmayı bırakmadan önce farklı bir sebepten yine ateşimi ölçmüştüm birkaç kez, yine benzer değerlerdi.
Sayısal değerleri hatırlamıyorum ama dediğim gibi korunmayı bırakmadan önce de ateşim benzer olduğunu biliyorum. Zaten ilk aydan gebe kaldım, uzun bir ara yoktur ölçümler arasında.

Hemen de gelmiş desteğe

Senin hamilelik nasıl gidiyor canım.

Hemen de gelmiş desteğe

Senin hamilelik nasıl gidiyor canım.

Sat'a göre 11+2 oldum
Sabahları biraz midem bulanıyor ama kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor. Rahatsız edici seviyede değil.
Henüz bebeği de hissetmediğim için hiç hamile gibi hissetmiyorum daha. Şükür iyi gidiyor. İnşallah böyle güzel devam eder

Benimde normla ateşim düşük 35 lerde şuanda çok yükselmiyor hep olmucak gözüyle bakıyordum aydınlattıgın için teşekkür ederim kuzum

Benimde normla ateşim düşük 35 lerde şuanda çok yükselmiyor hep olmucak gözüyle bakıyordum aydınlattıgın için teşekkür ederim kuzum
Bireysel farklılıklar vardır illa ki.
Herkesin süreci kendine özel

Dilerim en doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebek seninle olur

Bu
Bu ayda olmadı aşılama tutmadı

Hemen dahiliyeye git ilaca başla prolaktin için hemen düşer zaten bunun yüksek olması gebeliğe engel oluyo benim yüksekti düştü hemen hamile kaldım
ya benim de bu ay hem prolaktin hemde lh yüksek çıktı pco dediler zaten ama ilç vs vermedi prolaktin 28.4 lh 13.8 acaba başka bir doktora mı gitsem

ne işe yarıyor canım

Adet olupda geç döllenme yaşayan var mı kızlar . Evet adet oldum ama çok az normal adet döneminde olduğum gibi değil. Beta HCG negatif çıkınca doktor normal adet olmam için adet söktürücü vericek dedi kullanmalımıym sizceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…