• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar @fnd_50 @Papatyamaviss sizce ateş tablom tuhaf degil mi çok düşük seyrediyor hamile kalanların genelde tabloları yüksek
Bana yükselerek ilerliyor gibi geldi ama. Bir de ben forumları dolaşıp bir sürü kadının tablosunu inceledim. Her hamilenin yüksek seyretmiyor. Düşerken hamilelik öğrenen de var. Bana kalırsa ateşe çok takılma derim. İnşallah bebişin seniledir canım. :KK200:

Bana yükselerek ilerliyor gibi geldi ama. Bir de ben forumları dolaşıp bir sürü kadının tablosunu inceledim. Her hamilenin yüksek seyretmiyor. Düşerken hamilelik öğrenen de var. Bana kalırsa ateşe çok takılma derim. İnşallah bebişin seniledir canım. :KK200:
Bende hep hamilelerin tablolarına baktım kuzum yükseklerde hep acaba ben normlade düşük ateşliyim ondan mı benimki böyle diyorum 💙💙

Benimde eşiminde bir sorunu yoktu. Sadece yaşımdan dolayı yumurtam azdı.
Kızlar baltonik kullandım. İçinde propolis arısütü birde perga diye birşey var. Bunu trendyoldan aldım. Orada daha ucuz😄 instagramdan takip ediyordum onlar daha pahalı.
Duyanınız bileniniz vardır mutlaka. Ben 2 senedir takip ediyordum niye denemedim bilmiyorum, kısmet bu zamanmış demek ki.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    274,5 KB · Görüntüleme: 65
gözün aydın canım ❤kan pıhtılasması vs varsa hemen dr a gıt ıgne baslıyorlar belkı dusuklerın o yuzden olmustu kı kalp durması olayında genelde o cıkıyor altından.nasıl bır takvıye kullandın acaba bızede yazabılırmısın?
Kan pıhtılaşması var canım kalp durunca öyle baktılar. Tüp bebeğe başlayınca testlerin hepsini yapmıyorlar düşük olunca şuna da bakalım buna da bakalım. Giden gidiyor maalesef.
Evde tüp bebek zamanımda kalanlar var bugün kendim vururum. Takviye yi biraz önce paylaştım resimli olarak oradan bakabilirsin.
Hatırlattığın içinde ayrıca teşekkür ederim 🤩

İnan ki gördüm. Hatta X XbirKadin Ocak ayında hamile kaldı ve ateşi düşüktü inanamamıştık.
Ateş tablosu var mı acaba ocak ayında neyse etiket yapmışsın görürse paylaşır bizimle. Yaa acaba diyorum progesteron azlıgı mı var ateş düşük çıkıyor oda yeterli olmayınca benek tutunamıyor

Hiç sorma canım ya inan çok yoruldum çok üzgünüm vazgeçmeme az kaldı yani artık 🥲🥲
Vazgeçmek yok, duamızı edeceğiz. Allahım en hayırlısı ve sağlıklı evladı en doğru zamanda nasip kısmet ise verecek. İçimizi yüreğimizi karartmayalım, zorlu bir süreç ve herkes için bu süreç çok daha farklı seyrediyor ancak hayat devam ediyor ve bu ay olmazsa bir bakmışsın önümüzdeki ay hamilesin 😘

Ateş tablosu var mı acaba ocak ayında neyse etiket yapmışsın görürse paylaşır bizimle. Yaa acaba diyorum progesteron azlıgı mı var ateş düşük çıkıyor oda yeterli olmayınca benek tutunamıyor
Ateş takibi yapmıyordu canım bildiğim kadarıyla o. Ancak Bat'a son bir kaç gün ateşten bahsedilirken hepimiz ölçmeye başlamıştık. Yanlış aklımda kalmadıysa onun 35 dereceli bir şey çıkmıştı.

Benimde eşiminde bir sorunu yoktu. Sadece yaşımdan dolayı yumurtam azdı.
Kızlar baltonik kullandım. İçinde propolis arısütü birde perga diye birşey var. Bunu trendyoldan aldım. Orada daha ucuz😄 instagramdan takip ediyordum onlar daha pahalı.
Duyanınız bileniniz vardır mutlaka. Ben 2 senedir takip ediyordum niye denemedim bilmiyorum, kısmet bu zamanmış demek ki.
Bunu duymadım canım hiç ama mfk ürünlerini duydum çok az ve düzensiz kullandım onlarıda

Vazgeçmek yok, duamızı edeceğiz. Allahım en hayırlısı ve sağlıklı evladı en doğru zamanda nasip kısmet ise verecek. İçimizi yüreğimizi karartmayalım, zorlu bir süreç ve herkes için bu süreç çok daha farklı seyrediyor ancak hayat devam ediyor ve bu ay olmazsa bir bakmışsın önümüzdeki ay hamilesin 😘
Tesellin için çok teşekkür ederim canım bunaralar çok duygusalım dokunsalr aglıyorum düzelir bir kaç güne inşallah 💙💙

Ateş takibi yapmıyordu canım bildiğim kadarıyla o. Ancak Bat'a son bir kaç gün ateşten bahsedilirken hepimiz ölçmeye başlamıştık. Yanlış aklımda kalmadıysa onun 35 dereceli bir şey çıkmıştı.
Sadece o günlerde ölçtüyse belli olmaz kuzum o an yerleşme düşüşü de yaşamış olabilir

Bende bu ay tutmazsa iki kavanoz almıştım. Diğer ayda devam ondada olmazsa artık hiç uğraşmayacaktım. Demek ki Rabbim nasip etmiyor. Artık hiç peşine düşmeyecektim. Birde yumurtlama zamanını dört gözle beklerken hep mi bir aksilik veya isteksizlik olur. Bu ay yumurtlama başında başladık son çatlama günü eşim yanaşmıyor ama ben hissediyorum ağrım var. Olmadı o gün. Bir önceki gün yapmamızın eseri bu 🥰
Bugün çift çizgiyi görmek ilerlemese bile diğer aylar için daha umutluyum.

Back