- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.621
Bana yükselerek ilerliyor gibi geldi ama. Bir de ben forumları dolaşıp bir sürü kadının tablosunu inceledim. Her hamilenin yüksek seyretmiyor. Düşerken hamilelik öğrenen de var. Bana kalırsa ateşe çok takılma derim. İnşallah bebişin seniledir canım.Kızlar @fnd_50 @Papatyamaviss sizce ateş tablom tuhaf degil mi çok düşük seyrediyor hamile kalanların genelde tabloları yüksek
Bende hep hamilelerin tablolarına baktım kuzum yükseklerde hep acaba ben normlade düşük ateşliyim ondan mı benimki böyle diyorumBana yükselerek ilerliyor gibi geldi ama. Bir de ben forumları dolaşıp bir sürü kadının tablosunu inceledim. Her hamilenin yüksek seyretmiyor. Düşerken hamilelik öğrenen de var. Bana kalırsa ateşe çok takılma derim. İnşallah bebişin seniledir canım.
Belli olmaz geç döllenmedir belkiKizlar sabah test yaptim bembeyaz cikti bat 2 gün var değişir mi bilemedim allahtan yine ümit kesmeyim hayırlısı artk
Insllah canim 2 gün daha sabredicem artıkBelli olmaz geç döllenmedir belki
meloşuuuummm bu ay guzel haber alsakta kutlama yapsak yaa :) nasıl ıhtıyacımız var guzel haberlere❤Bende hep hamilelerin tablolarına baktım kuzum yükseklerde hep acaba ben normlade düşük ateşliyim ondan mı benimki böyle diyorum
Evet kuzum naziye hoca da çok iyi ama hiç aklıma gelmedi o önder hoca enerjim tuttuBence de enerji çok önemliNazmiye Gürkan on enerjisini seviyorum işte ben ona gidiyorum
Hiç sorma canım ya inan çok yoruldum çok üzgünüm vazgeçmeme az kaldı yani artıkmeloşuuuummm bu ay guzel haber alsakta kutlama yapsak yaa :) nasıl ıhtıyacımız var guzel haberlere❤
Kan pıhtılaşması var canım kalp durunca öyle baktılar. Tüp bebeğe başlayınca testlerin hepsini yapmıyorlar düşük olunca şuna da bakalım buna da bakalım. Giden gidiyor maalesef.gözün aydın canım ❤kan pıhtılasması vs varsa hemen dr a gıt ıgne baslıyorlar belkı dusuklerın o yuzden olmustu kı kalp durması olayında genelde o cıkıyor altından.nasıl bır takvıye kullandın acaba bızede yazabılırmısın?
Ateş tablosu var mı acaba ocak ayında neyse etiket yapmışsın görürse paylaşır bizimle. Yaa acaba diyorum progesteron azlıgı mı var ateş düşük çıkıyor oda yeterli olmayınca benek tutunamıyor
Son sayfada yazdım canım takviyeyi. Bir bak bakalım duymuşmuydun.Hangi takviyeleri kullandınız acaba. Saglıkla ilerlesin inşallah
Vazgeçmek yok, duamızı edeceğiz. Allahım en hayırlısı ve sağlıklı evladı en doğru zamanda nasip kısmet ise verecek. İçimizi yüreğimizi karartmayalım, zorlu bir süreç ve herkes için bu süreç çok daha farklı seyrediyor ancak hayat devam ediyor ve bu ay olmazsa bir bakmışsın önümüzdeki ay hamilesinHiç sorma canım ya inan çok yoruldum çok üzgünüm vazgeçmeme az kaldı yani artık
Ateş takibi yapmıyordu canım bildiğim kadarıyla o. Ancak Bat'a son bir kaç gün ateşten bahsedilirken hepimiz ölçmeye başlamıştık. Yanlış aklımda kalmadıysa onun 35 dereceli bir şey çıkmıştı.Ateş tablosu var mı acaba ocak ayında neyse etiket yapmışsın görürse paylaşır bizimle. Yaa acaba diyorum progesteron azlıgı mı var ateş düşük çıkıyor oda yeterli olmayınca benek tutunamıyor
Bunu duymadım canım hiç ama mfk ürünlerini duydum çok az ve düzensiz kullandım onlarıdaBenimde eşiminde bir sorunu yoktu. Sadece yaşımdan dolayı yumurtam azdı.
Kızlar baltonik kullandım. İçinde propolis arısütü birde perga diye birşey var. Bunu trendyoldan aldım. Orada daha ucuzinstagramdan takip ediyordum onlar daha pahalı.
Duyanınız bileniniz vardır mutlaka. Ben 2 senedir takip ediyordum niye denemedim bilmiyorum, kısmet bu zamanmış demek ki.
Tesellin için çok teşekkür ederim canım bunaralar çok duygusalım dokunsalr aglıyorum düzelir bir kaç güne inşallahVazgeçmek yok, duamızı edeceğiz. Allahım en hayırlısı ve sağlıklı evladı en doğru zamanda nasip kısmet ise verecek. İçimizi yüreğimizi karartmayalım, zorlu bir süreç ve herkes için bu süreç çok daha farklı seyrediyor ancak hayat devam ediyor ve bu ay olmazsa bir bakmışsın önümüzdeki ay hamilesin
Evet canım iki günde bir gitmiştimİki günde bir mi baktırdın canım?
Sadece o günlerde ölçtüyse belli olmaz kuzum o an yerleşme düşüşü de yaşamış olabilirAteş takibi yapmıyordu canım bildiğim kadarıyla o. Ancak Bat'a son bir kaç gün ateşten bahsedilirken hepimiz ölçmeye başlamıştık. Yanlış aklımda kalmadıysa onun 35 dereceli bir şey çıkmıştı.
Yok yok test yaptı ve pozitif çıktı o dereceykenSadece o günlerde ölçtüyse belli olmaz kuzum o an yerleşme düşüşü de yaşamış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?