- 24 Ağustos 2022
- 4.477
- 16.319
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.601
Aynen kuzucum bakalım hayırlısıAynen öyle yap balım belkide pıhtılaşma sorunun var ondan kimyasal oluyor bütün seçenekleri ele kafan rahat etsin. İnşallah tertemiz çıkar sonucun
Ve o meşhur gölgeFreely marka test sipariş vermiştim trendyol dan ancak içinden beyaz testler çıktı
Aaa gölge varrrrFreely marka test sipariş vermiştim trendyol dan ancak içinden beyaz testler çıktı
En güzeli beklemekBnde vermicem
Bnde tecrubeliyim bizzat yasadım cunku
Kımyasalımda değer 48e çıkana kdr 4 kere kan vermiştim
Gölge görüyorum sankiFreely marka test sipariş vermiştim trendyol dan ancak içinden beyaz testler çıktı
Vallahi görünüyor tebrik ederimMerhaba bayanlar, hergün bir umut, bir heyecan hiç bitmeyen stres.
Ben 44 yaşımdayım. Birkaç tüp bebekle kimyasallar, kalp durması ile düşük yaşayan ve tüp bebeğe küsen biriyim.
Şubatta yeni denediğim takviye ile bu ay hamile kalmışım sanırım
Bugün 3 gün gecikme erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Reglden 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. Şimdi takip etme zamanı. Belki ilerlemez ama bunu ilaçsız pozitif görmek bile benim için bir mucize.
Bir gölge var ama hadi hayırlısıFreely marka test sipariş vermiştim trendyol dan ancak içinden beyaz testler çıktı
Merhaba masallahh hayırlı olsun saglıkla ilerlesinMerhaba bayanlar, hergün bir umut, bir heyecan hiç bitmeyen stres.
Ben 44 yaşımdayım. Birkaç tüp bebekle kimyasallar, kalp durması ile düşük yaşayan ve tüp bebeğe küsen biriyim.
Bugün 3 gün gecikme erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Reglden 3 gün önce erken gebelik testi negatifti. Şimdi takip etme zamanı. Belki ilerlemez ama bunu ilaçsız pozitif görmek bile benim için bir mucize.
Evet kuzum, bu gölge buralarda baya meşhurAaa gölge varrrr
Teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı ilerler.Merhaba masallahh hayırlı olsun saglıkla ilerlesinhangi marka test acaba
Var kuzum var, allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah ve kucğaınıza alın. Çok dua ediyorum. Dikkat et kendine bu aralar o halde yukarı falan uzanma çok eğilme ağır kaldırma, olabildiğince dinlen yat.Merhaba bayanlar, hergün bir umut, bir heyecan hiç bitmeyen stres.
gözün aydın canım ❤kan pıhtılasması vs varsa hemen dr a gıt ıgne baslıyorlar belkı dusuklerın o yuzden olmustu kı kalp durması olayında genelde o cıkıyor altından.nasıl bır takvıye kullandın acaba bızede yazabılırmısın?Merhaba bayanlar, hergün bir umut, bir heyecan hiç bitmeyen stres.
Canım bat günü çook silik çizgi ile öğrenenler var burda çok. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah seniledir bebeğin. Eğer yoksa da mübarek ramazan ayı geliyor. Belli mi olur ramazan bayramında çifte bayram yaparsınızKizlar sabah test yaptim bembeyaz cikti bat 2 gün var değişir mi bilemedim allahtan yine ümit kesmeyim hayırlısı artk
İnsallah koyulasarak devam ederTeşekkür ederim. İnşallah sağlıklı ilerler.
İki markayı da aldım canım. Zaten yine sizlerden öğrendim hangi markaların iyi olduğunu. Biri prodoctor diğeri freely.
Hangi takviyeleri kullandınız acaba. Saglıkla ilerlesin inşallahTeşekkür ederim. İnşallah sağlıklı ilerler.
İki markayı da aldım canım. Zaten yine sizlerden öğrendim hangi markaların iyi olduğunu. Biri prodoctor diğeri freely.
Amin canim her zaman umut vardir bir hayir vardır allahin izniyleCanım bat günü çook silik çizgi ile öğrenenler var burda çok. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah seniledir bebeğin. Eğer yoksa da mübarek ramazan ayı geliyor. Belli mi olur ramazan bayramında çifte bayram yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?