💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Amin Allahİşte bak doktor olmaz dedi ama oldu çok şükür..asla yalnış anlama..belki ben çocuk hasretiyle yaşıyorum ondanmı nedendi bilmiyorum..benim mesela şimdi çocuklarım büyük olsaydı asla birde yeniden çocuk yapmazdım zaten ben diyorum peş peşe olsun ikisi bir büyüsün yeniden çocuk arabası şusu busu olmasınhatda diyorum doğulsunlar hemencik büyüsünler okula gitsinler..okul konusunda hassasısım çok güzel yerlerde olsunlar çalışsınlar..hep hayalller ama neerde olmuyor malesef..işte çok istedikçe olmuyor.Ama sen yine canım tabi kendini nasıl iyi hiss ediyorsan öyle et ama asla bunu derd etme kendine.

Dert etmiyorum canım kafam karışık adetim bi bitsin bakalım hayırlısı inşallah rabbim sanada yaşatır canım isteyen herkese

Merhabalar,
Yumurtlamamin üzerinden 10 gün geçti.
Gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa 14. Günü beklemeli miyim ?
2 tane takip uygulaması kullanıyorum biri 20 Mart bat gösteriyor,
Diğeri 26 Mart. Genel olarak 28 günde bir regli oluyorum ve duzenlidir. Yumurtlamam 6 Mart.
Sizce ne yapmalıyım??

Ben tam 10 gün sonra öğrenmiştim :) 27 yumurtam çatladı 9 mart silik çizgi çıktı kan testinde de görmüş oldum. Genelde 10. Gün çıkıyormuş diyorlar ama yine de bilemem tabi

Ben 10.günde gördüm silik çizgiyi canım cıkabilir

Bugün çıkabilir canım. Dün 8 mü 9. günde mi ne öğrenen oldu. Bir tık nasip. Hemen döllendiyse yumurtan çıkabilr. VArsa elinde fazladan test yap,

Kuzum tedavi fayda sağlar hiç üzülme iyi olacak

Kesinlikle vallahi hiçbir şeyden memnun kalamıyoruz

A ayse2325 burada yazmıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…