💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım ben çok ağrım olmuştu bulantı yoktu bnde
Geçti şuan canım normal adet oldum çatlatma iğnesi olmuştum 24 şubatta beklenen günde oldum tutmadı 1 gün sadece oynadı gecikme olarak sadece hayırlısını diliyorum allah kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın

Çok geçmiş olsun bebeğim alerji çok bela bişey maalesef

Amin inşallah canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder

Erkek gibi plesantan sağda

Evet canım var diğerleri büyüdü ben erken evlendim benimde çok zor oldu baya uğraştık ilaç vs dediğin gibi ummadığımız anda oldu doktor bile olmaz diyordu hormonlar çok kötüydü ama oldu şimdi hiç bi sorun yok herşey normal bi geçen ay oldu oda kimyasaldı bu ay umutluydum olmadı inşallah Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Seninkinin var mı canım ultrason resmi
Kese gözüktü bizde sadece bugün belim çok ağrıyor bu gebeliğimde daha test yapmadan başladı ağrı hala devam ediyor ağrım sağda ama bugün dr baya solda baktı keseye

Eklentiler

• 9E640862-ADB4-4E30-8DFA-9B550ADD1AD0.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 47
Benim şuan için pıhtılaşma problemim yok hamile kalınca olmuştu işte genetik test yaptırcam bakalım çıkacak mı orda bişe
Canım uyumuşum yeni uyandım gözümü açamıyorum kusura bakma okudum inşallah tekrar olur yeri hemen dolar inan çok üzüldüm adına

Aslında ultrasonda baya solda baktı doktor ama hayırlısı olsun öncelikle bir oğlum var gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsun inşallah
Soldan yumurtlamışsınızdır o yüzden soldan bakmıştır bebeğin konumuna göre ama plesanta sağa yerleşmiş bunlar teoriler Allah hayırlısı neyse onu versin

fnd_50 canım çok geçmiş olsun oğluşuna bizim dr da şüphelendi alerjiden üniversite de test yaptılar çıkmadı ama astım şüphesi hala var onun içinde 6 yaşından sonra test yapılıyor insan çok üzülüyor ama en azından artık daha tedbirli ve ona göre devam edersiniz atakları azalır hastalanma azalır iğne verdiler mi bazen iğnede veriliyor aylık

Soldan yumurtlamışsınızdır o yüzden soldan bakmıştır bebeğin konumuna göre ama plesanta sağa yerleşmiş bunlar teoriler Allah hayırlısı neyse onu versin
Evet öncelik sağlık ama bunlarda eğlenceli oluyor oğlumda cinsiyeti erken öğrenmiştim bakalım bu minnoşu ne zaman öğreniriz

Kese gözüktü bizde sadece bugün belim çok ağrıyor bu gebeliğimde daha test yapmadan başladı ağrı hala devam ediyor ağrım sağda ama bugün dr baya solda baktı keseye
Bebiş yoksa içinde anlşılmaz canım keseymiş sadece kesenin sagda solda olması önemli degil kuzum bebegin kese içinde durdugu yer önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…