- 30 Kasım 2017
- 8.858
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.491
- 173
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.281
Geçti şuan canım normal adet oldum çatlatma iğnesi olmuştum 24 şubatta beklenen günde oldum tutmadıCanım ben çok ağrım olmuştu bulantı yoktu bnde
Çok geçmiş olsun bebeğim alerji çok bela bişey maalesefNeye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedigeceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
@tweeetyyy @Papatyamaviss
Amin inşallah canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip ederGeçti şuan canım normal adet oldum çatlatma iğnesi olmuştum 24 şubatta beklenen günde oldum tutmadı1 gün sadece oynadı gecikme olarak sadece hayırlısını diliyorum allah kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın
Erkek gibi plesantan sağdaKızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük
Evet canım var diğerleri büyüdü ben erken evlendim benimde çok zor oldu baya uğraştık ilaç vs dediğin gibi ummadığımız anda oldu doktor bile olmaz diyordu hormonlar çok kötüydü ama oldu şimdi hiç bi sorun yok herşey normal bi geçen ay oldu oda kimyasaldı bu ay umutluydum olmadı inşallah Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsinSenin sanırım çocukların var..yoksa karıştırdımmı benEğer varsa bile için ne diyorsa onu et..ama çok takılıb kalma..ben mesela diyorum Allahım bana sağlam saleh çocuk versin hemen..hemen'de olmuyor malesef ve mutlu olarak bu konuyu kapatayım..çünkü bıktım resmen hormon ilaçlar..doktorlar..istediğini yememek..göz yaşları..ilişkiyi bile görev gibi yaptık..bir tek bu ay boş bıraktım resmen..Olsunlar büyüteyim artık
Kese gözüktü bizde sadece bugün belim çok ağrıyor bu gebeliğimde daha test yapmadan başladı ağrı hala devam ediyor ağrım sağda ama bugün dr baya solda baktı keseyeSeninkinin var mı canım ultrason resmi
Aslında ultrasonda baya solda baktı doktor ama hayırlısı olsun öncelikle bir oğlum var gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsun inşallahErkek gibi plesantan sağda
Canım uyumuşum yeni uyandım gözümü açamıyorum kusura bakma okudum inşallah tekrar olur yeri hemen dolar inan çok üzüldüm adınaBenim şuan için pıhtılaşma problemim yok hamile kalınca olmuştu işte genetik test yaptırcam bakalım çıkacak mı orda bişe
Soldan yumurtlamışsınızdır o yüzden soldan bakmıştır bebeğin konumuna göre ama plesanta sağa yerleşmiş bunlar teoriler Allah hayırlısı neyse onu versinAslında ultrasonda baya solda baktı doktor ama hayırlısı olsun öncelikle bir oğlum var gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder
Evet öncelik sağlık ama bunlarda eğlenceli oluyor oğlumda cinsiyeti erken öğrenmiştim bakalım bu minnoşu ne zaman öğrenirizSoldan yumurtlamışsınızdır o yüzden soldan bakmıştır bebeğin konumuna göre ama plesanta sağa yerleşmiş bunlar teoriler Allah hayırlısı neyse onu versin
Çin takvimine baksaydın kız oğlun tutuyor muEvet öncelik sağlık ama bunlarda eğlenceli oluyor oğlumda cinsiyeti erken öğrenmiştim bakalım bu minnoşu ne zaman öğreniriz
Cumaya randevu aldım bakalım napcamBence beklemen hata
Neye alerjisi var acabaBeklemedeyim aşkım bugün hep hastanedeydim oğlumun alerji testi vardı onunla uğraştık sonuçlar da iç açıcı çıkmadı. Sıkı bir tedavi bekliyor
Oğlumda son adet tarihi net değildi bunda Çin ve Rus takvimi kız diyorÇin takvimine baksaydın kız oğlun tutuyor mu
+1 yaş ekliyor musunOğlumda son adet tarihi net değildi bunda Çin ve Rus takvimi kız diyor
Bebiş yoksa içinde anlşılmaz canım keseymiş sadece kesenin sagda solda olması önemli degil kuzum bebegin kese içinde durdugu yer önemliKese gözüktü bizde sadece bugün belim çok ağrıyor bu gebeliğimde daha test yapmadan başladı ağrı hala devam ediyor ağrım sağda ama bugün dr baya solda baktı keseye
Sen hamile misin canım hamile isen ultrason resmini at bakalım+1 yaş ekliyor musunbenim oğlum Çin Rus hepsi erkek dedi erkek oldu şimdi Allah varya gönlümden kız geçiyor ama bilmiyorum bu arada yaş kaç
Hadi hayırlısı haber ver etiketlersinCumaya randevu aldım bakalım napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?