- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.241
Yaaa ahahahahahahajKız sizlerin ki yine iyiymiş bende gerçek çocuktan bahsediliyor sandım. Tüyü kadar ömrü olsun yazıyolar kafayımı yediler naptılar diyorum
AynenYaaa resmen trollendik shshsjd
Zaten bende öyle düşündüm kuzumAhahahaa cok iyi yaben o mesaji Allahtan mevzuyu kavradiktan sonra okudum yoksa onu da yöresel bisey sanardim heralde bazi bölgelerde boyle diyorlar diye dusunurdum
Aynen ya kafada bir tek bebek..tüy deyince dedim bunlar ne konuşuyorHiç sorma canım ya işimiz gücümüz beebk olunca napalım ne bilim ben yanikarnım agrıdı gülmekten kız
Oğluşum var kuzum Rabbım nasıp ederse sağlıkla inşallahAnammm senin ogluşun vardı demi ogluşuna minnoş kız geliyor annesi
Çok teşekkür ederim canım benimCanım çok geçmiş olsun((
Ben decanım bıraz yakından net bı sekılde cekıp bıdaha atabılırmısın sankı ben bıseyler goruyorum
Canım bende inanılmaz alerjik biriyim. Genetik bu benim babamdan geçti o saydığın herşeye alerji bendede var. Vücut bazen Atak yapıyor o zaman ne yapsanda fayda etmiyor bazense hiç bişey olmamış gibi yaşamına devam ediyorsun kız kardeşimde babamda alerjik astım var mesela ama bir süre sonra gerçekten vücut buna alışıyor kendini korkutma ve strese girip bunaltma alerji çok normal bir şey önce bunu kabullen. Yattığı yatağının başlığını günlük sil oğluşunun çarşaflarını ve battaniyesinide sık sık sirkelemeye özen göster geriside bir şekilde yoluna girer inşallah
Ahh kuzum çok geçmiş olsun. Çok zor çok çok zor. Ben de yaşıyorum bunları ve çocukluğumdan beri yaşıyorum. İlaçlarımı kullanmıyorum ama ben açıkçası. Erkek kardeşim mecbur kullanıyor o daha beter oluyor. Biz 3 kardeşiz üçümüzde de var. Ve ben şunu gördüm ki nemli bölgelerde daha çok kötü oluyorum. Şu an kuru havadayım bu şikayetlerim daha az. Ama yine ufacık hasta olsam öksürük vs çok kötü tıkanıyorum nefes alamıyorum
Kuzum sen doktorun dediği herşeyi evden çıkaracaksın öncelik olarak. Sonrasında da dikkat ederek ilaçlarını düzgün kullanarak aşacak Allah ın izniyleben çocukken ki tıpla şimdiki tıp çok gelişti. Benim zamanımda bunu anlamaları yıllar sürdü mesela. Ondan önce antibiyotik ver yolla penisilin ver böyleydi
Allah yardimciniz olsun canimcim.. allerji en sık çocukluk cagi hastaligi simdi günümüzde.. siz de anladigim kadariyla epey agir geciriyorsunuz ama buyudukce geciyor emin olabilirsin. Insallah sizin de sureciniz uzamaz. Etken maddelerde uzak tutmaya çalışmakta yine de fayda var tabi elden geldigince
Çook geçmiş olsun canım.
Canlarım çok ama çok teşekkür ederim valla işte bu yüzden hep hasta oluyor oğlum sürekli ama sebebi alerjinin çocuk olmasıymış bir tane değil bir sürü şeye alerjisi var işte. İnşallah aşabiliriz bugünleri. O kadar zor ki gece moralim bozuluyor yavrum uyuyamıyor. İnşallah tedavi fayda sağlar ne diyeyimÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin en kısa zamanda inşallah öpüyorum minigimi iyileşecek annesi korkma
Haklısın o an yazdığımda bi gözlerim karardı kalp atışlarım yükseldi rengim gitti ve mide bulantım eşlik etti şuan normal adet görmeye başladım olmak bi türlü olmamak bi türlü 2-3 sene olamıyorum olmak için uğraşıyodum adet düzensizliği vardı şimdide niye adet oldum keşke gebelik olsaydı diyorumAy bilmiyorum ki kuzum ne yapabilirsin yatıp dinlen. Kimyasal olsa bile burada da birşey yapmıyorlar
Benim aklıma koldaki tüyler geldiKız sizlerin ki yine iyiymiş bende gerçek çocuktan bahsediliyor sandım. Tüyü kadar ömrü olsun yazıyolar kafayımı yediler naptılar diyorum
MaşallahBuyrunuz
Yaaa vallahi kötü düştükBenim aklıma koldaki tüyler geldiBen de daha yeni anlıyorum. Trollendik
Canım ben de alerji konusunda baya kötüyüm. Bununla ilgili evde de önlem alamnız gerekiyor bu arada. Mesela yeni mobilyalarda kimyasal bir koku yayılıyor ve bu da alerjisi olan çocuklar için zararlı.Canlarım çok ama çok teşekkür ederim valla işte bu yüzden hep hasta oluyor oğlum sürekli ama sebebi alerjinin çocuk olmasıymış bir tane değil bir sürü şeye alerjisi var işte. İnşallah aşabiliriz bugünleri. O kadar zor ki gece moralim bozuluyor yavrum uyuyamıyor. İnşallah tedavi fayda sağlar ne diyeyim
Bat 18 martta yumurtalama 2 marttiYarın sabah test alıp tekrar etsene bat ne zaman
Bence beklemen hataöyle mi diyosun
Anladım teşekkür ederim canım oğlumda ağrı mide bulantısı hiç bişey yaşamadım bu beni fazlasıyla zorluyorBenimde oğlumda şiddetli ağrım olurdu kanama yoktu ozamanlar ama önlem amaçlı başlatıyor doktorlar yani şuanlık kanama yok ama olabilir diye vermiş olmalı doktorun tedbir amaclı.
böyle sonuçlanmasına da şükür dış gebelik zor diyorlar bakalım benim mesele ne olacakKızlar beta 33 çıkmış çok şükür dış gebelik değilsıfırlanınca da gelir kanama yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?