💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım çok geçmiş olsun ((

Hayır gebelik sonlanınca o pıhtılaşmada kayboldu
Pıhtılaşma problemi olanlar kan sulandırıcı kullanıyor gebelik öncesi genelde canım araştır istersen kan pıhtılaşması gebelik kayıbı sebebi bende hatta doktora gittim pıhtılaşmadan şüphelendi doktor fakat sanırım pıhtılaşma yokmuş ama bana coraspin başlattı her ihtimale karşı istersen sende eğerki bu seferde sağlıksızsa coraspin kullanmaya başla gebelik öncesi. Pıhtılaşma problemi olanlar gebelik öncesi coraspin gebe kalır kalmazda kan sulandırıcı iğne baslıyor çoğusu çünkü kan pıhtılaşması problemi gebelik kayıplarının nedeni arasında var istersen araştır canim yanlıs yönlendirmek istemem ama banada bu ay doktor öyle söyledi.

Kızlar beta 33 çıkmış çok şükür dış gebelik değil sıfırlanınca da gelir kanama yakında
Gecmis olsun kuzucum.. insallah saglikla nasip olur tekrardan valla evet degerin düşüyor olduğunu gormek bile bir nimet..oyle de acmazlari olan bir mevzu bu. Adet de gelirse bir an once rahatlarsin

Mesela benim kaybım olunca doktor bana coraspirin yazdı ola bilir dedi pıhtılaşma var ve başladım kullanmaya..ama burda okudumki eğer test sonucunda pıhtılaşma yoksa ve coraspirin kullanıyorsansa o zaman aksine kanama ola bilir..bende rahat edemedim genetik test verdim ve sonuç temiz çıkınca genetik doktoruna sordum devam edeyimmi kullanmaya hayır dedi neden kullanıcanki folikasit kullan yeter..Bilmeyenler için yazdımki Allah korusun sonuç bilmeden kullanmasınlar

Kız sizlerin ki yine iyiymiş bende gerçek çocuktan bahsediliyor sandım. Tüyü kadar ömrü olsun yazıyolar kafayımı yediler naptılar diyorum
Ahahahaa cok iyi ya ben o mesaji Allahtan mevzuyu kavradiktan sonra okudum yoksa onu da yöresel bisey sanardim heralde bazi bölgelerde boyle diyorlar diye dusunurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…