- 26 Aralık 2015
- 11.820
- 19.081
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.201
Neye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dediGecmis olsun canim.. allerji zor bir durum ya. Neye karsi cikti?
Testlerim hep negatifdi ama canım yurt dışındayım kanda vermek yasak burda elim ayağım titriyoKuzum kimyasal olabilir misin? Benim böyle olmuştu çünkü kimyasal sonrasında
İyiyim kuzum sen nasılsınbebişim nasıl ben de ovulasyon takibi yaptım bu ay 11i pikse 9-11-13 değerlendirdim. 12 çatlama gibi zaten hatta belki 11 gece çatlama. Benim yumoşlar naz yapmazsa tutabilir
Ayy kuzuuum kiyamam yaaNeye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedigeceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
tweeetyyy Papatyamaviss
Yaaa gerçekten mi çok korkuyorum duyduğumdan beri. Çünkü kanda değeri aşırı yüksek dedi astım olmaması lazım dedi. Nasıl ne yapacağımı şaşırdım. Memlekette daha kötü oluyor Hatay çok nemli annemler müstakil evde dılarda her türlü hayvanlar var inanılmaz oluyordu yavrum meğer bunlara alerjisi varmış çok kötü okuyor gözler çapaklanıyor birbirine yapışıyor akıyor kızarıyor kaşınıyor gece dediğim gibi nefes alamıyor daralıyor her gün alerji hapları tabletleri çiğniyor şuruplar desen ona keza. Araştırma hastanesine götürdük işte hepsi çıktı. Tedaviye baslıcaz dua et nolurAyy kuzuuum kiyamam yaacok zor allerji yasam konforunu da cok düşürüyor ama geciyor biliyor musun? Alışıyor bunye ona. Benim de kuf mantarina alerjim vardi. 1 sene boyunca olur olmaz surekli hasta gibi gecirdim her gun alerji hapi al al al.. en sonunda duyarsizlik gelisti galiba. Bir yerden sonra rahatliyor. Insallah kuzucuga da oyle olur
Ben 3,5 senedir evliyim 1 sene demiştim muayene sırasında normalde 6 ay oldu devlet hastanesi şimdi ilgileniyoryok hayır özele gidiyorum sağlık sigortam var doktorum o şekilde istiyor bir sene olunca sprem testine fln bakacak onun dışın 1 sene doğal olara uğraşacaksınız dedi
Canım bende inanılmaz alerjik biriyim. Genetik bu benim babamdan geçti o saydığın herşeye alerji bendede var. Vücut bazen Atak yapıyor o zaman ne yapsanda fayda etmiyor bazense hiç bişey olmamış gibi yaşamına devam ediyorsun kız kardeşimde babamda alerjik astım var mesela ama bir süre sonra gerçekten vücut buna alışıyor kendini korkutma ve strese girip bunaltma alerji çok normal bir şey önce bunu kabullen. Yattığı yatağının başlığını günlük sil oğluşunun çarşaflarını ve battaniyesinide sık sık sirkelemeye özen göster geriside bir şekilde yoluna girer inşallahYaaa gerçekten mi çok korkuyorum duyduğumdan beri. Çünkü kanda değeri aşırı yüksek dedi astım olmaması lazım dedi. Nasıl ne yapacağımı şaşırdım. Memlekette daha kötü oluyor Hatay çok nemli annemler müstakil evde dılarda her türlü hayvanlar var inanılmaz oluyordu yavrum meğer bunlara alerjisi varmış çok kötü okuyor gözler çapaklanıyor birbirine yapışıyor akıyor kızarıyor kaşınıyor gece dediğim gibi nefes alamıyor daralıyor her gün alerji hapları tabletleri çiğniyor şuruplar desen ona keza. Araştırma hastanesine götürdük işte hepsi çıktı. Tedaviye baslıcaz dua et nolur
Ahh kuzum çok geçmiş olsun. Çok zor çok çok zor. Ben de yaşıyorum bunları ve çocukluğumdan beri yaşıyorum. İlaçlarımı kullanmıyorum ama ben açıkçası. Erkek kardeşim mecbur kullanıyor o daha beter oluyor. Biz 3 kardeşiz üçümüzde de var. Ve ben şunu gördüm ki nemli bölgelerde daha çok kötü oluyorum. Şu an kuru havadayım bu şikayetlerim daha az. Ama yine ufacık hasta olsam öksürük vs çok kötü tıkanıyorum nefes alamıyorumNeye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedigeceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
tweeetyyy Papatyamaviss
Kuzum sen doktorun dediği herşeyi evden çıkaracaksın öncelik olarak. Sonrasında da dikkat ederek ilaçlarını düzgün kullanarak aşacak Allah ın izniyleYaaa gerçekten mi çok korkuyorum duyduğumdan beri. Çünkü kanda değeri aşırı yüksek dedi astım olmaması lazım dedi. Nasıl ne yapacağımı şaşırdım. Memlekette daha kötü oluyor Hatay çok nemli annemler müstakil evde dılarda her türlü hayvanlar var inanılmaz oluyordu yavrum meğer bunlara alerjisi varmış çok kötü okuyor gözler çapaklanıyor birbirine yapışıyor akıyor kızarıyor kaşınıyor gece dediğim gibi nefes alamıyor daralıyor her gün alerji hapları tabletleri çiğniyor şuruplar desen ona keza. Araştırma hastanesine götürdük işte hepsi çıktı. Tedaviye baslıcaz dua et nolur
İnşallah sabret kuzum gidince herşeyi birden gör duy rahatlaOy maşallahinşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum. Karnim ağrıyor ve çok üşüyorum teyzesi akışına bıraktım haftaya cumartesi gitmek istiyorum Dr a inşallah sabredebilirim
Allah yardimciniz olsun canimcim.. allerji en sık çocukluk cagi hastaligi simdi günümüzde.. siz de anladigim kadariyla epey agir geciriyorsunuz ama buyudukce geciyor emin olabilirsin. Insallah sizin de sureciniz uzamaz. Etken maddelerde uzak tutmaya çalışmakta yine de fayda var tabi elden geldiginceYaaa gerçekten mi çok korkuyorum duyduğumdan beri. Çünkü kanda değeri aşırı yüksek dedi astım olmaması lazım dedi. Nasıl ne yapacağımı şaşırdım. Memlekette daha kötü oluyor Hatay çok nemli annemler müstakil evde dılarda her türlü hayvanlar var inanılmaz oluyordu yavrum meğer bunlara alerjisi varmış çok kötü okuyor gözler çapaklanıyor birbirine yapışıyor akıyor kızarıyor kaşınıyor gece dediğim gibi nefes alamıyor daralıyor her gün alerji hapları tabletleri çiğniyor şuruplar desen ona keza. Araştırma hastanesine götürdük işte hepsi çıktı. Tedaviye baslıcaz dua et nolur
Testlerim hep negatifdi ama canım yurt dışındayım kanda vermek yasak burda elim ayağım titriyo
Anammm senin ogluşun vardı demi ogluşuna minnoş kız geliyor annesiBuyrunuz
Benimde oğlumda şiddetli ağrım olurdu kanama yoktu ozamanlar ama önlem amaçlı başlatıyor doktorlar yani şuanlık kanama yok ama olabilir diye vermiş olmalı doktorun tedbir amaclı.Bende ikilemde kaldım aslında neden fitil verdi kanama yok sadece adet sancısı çekiyorum ağrım. Çok oluyor kullan fitili dedi haftaya bakalım kese büyüyor mu aşağı inme riski varmi filan diye fitili kullanmakta kararsız kalmıştım ama başliyim o zaman
Pıhtılaşma icin kan sulandırıcı kullanmış mıydın?Kızlar bir teorim var. Bunu kanama sonrası genetik testle anlayabilcem sadece ama dinleyin bakam. Şimdi ben ilk kimyasal gebeliğimde doktor bana genel test yaptı kanda pıhtılaşma var hafif dahiliyeye git dedi 2 gün sonrada kanamam oldu düşük yaşadım. Bunda da mı acaba kanım pıhtılaşmaya başladı da beta yükselmedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ayrıca hala kanamam gelmedi ben de teste gidiyorum.
Çook geçmiş olsun canım.Neye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedigeceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
tweeetyyy Papatyamaviss
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin en kısa zamanda inşallah öpüyorum minigimi iyileşecek annesi korkmaNeye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedigeceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
tweeetyyy Papatyamaviss
Neye göre kız tahmini yaptın cok merak ettimAnammm senin ogluşun vardı demi ogluşuna minnoş kız geliyor annesi
Tahmin ettim senin gerçek çocuktan bahsettiğiniBenim de var canim tatli bi kızımasla kardes istemiyor her seferinde tek cocuk olarak ne kadar sansli olduğundan bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?