- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.101
Aynen baska bir testle tekrar yap istersenBozuk galiba
Çok şükür canım..ben keseyi görerken ama kan vermemiştim..demekki her keste farklı..Kalb atışını duymak nasip olsun canım.Darısı bana ve olmayanlaraKızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük
Başla canım takibi çok fazla agrı olup kasılma oldugu zaman düşük tehlikesi oluyor ben kanamam olduktan sonra gittim anca o zaöan verdiler progesteron oda işe yaramadı canım allah isterse tutunur istemezse ne yapsak da boşBende ikilemde kaldım aslında neden fitil verdi kanama yok sadece adet sancısı çekiyorum ağrım. Çok oluyor kullan fitili dedi haftaya bakalım kese büyüyor mu aşağı inme riski varmi filan diye fitili kullanmakta kararsız kalmıştım ama başliyim o zaman
teşekkür ederimBnım adetten 3 gün önce 4,18 idi
4,18den 3 gün sonra 30 idi
30 dan 3 gün sonra 48 idi
48den 4 gün sonrası 9a düştü
O gece kanama başladı
cumada yapıcam inşallah2 gün sonra bi tekrarla istersen cnm
Ultrason resmi olsa bakardık kuzum tahminde bulunurdukYok kuzum daha kucuk bayram sonrası anca bellı olur6 haftalık gıttım henuz daha gıtmedım 22 martı beklıyorum kuzum ıkıncı randevu ıcın 9+4 üz bugun çok şükür
Evet gerçekten öyle 2 ay önce geçirdiğim kimyayla çok korktum çok panik yaptım şimdi daha rahatım çünkü nasipten öteye geçemiyoruz ben tedbirimi alıp kullanayım fitili mi gerisinde taktiri ilahiBaşla canım takibi çok fazla agrı olup kasılma oldugu zaman düşük tehlikesi oluyor ben kanamam olduktan sonra gittim anca o zaöan verdiler progesteron oda işe yaramadı canım allah isterse tutunur istemezse ne yapsak da boş
Dr istedi kan valla vermedim zaten damarımı bulamıyorlar çok kötü oluyorum ayılıp bayılıyorum Hayır kese gözükmüş zaten neyin betası anlamadımÇok şükür canım..ben keseyi görerken ama kan vermemiştim..demekki her keste farklı..Kalb atışını duymak nasip olsun canım.Darısı bana ve olmayanlara
Beta icin istememistir sadece canim. Kese gorundukten sonra yapilmasi gereken testler var onlari istemistirDr istedi kan valla vermedim zaten damarımı bulamıyorlar çok kötü oluyorum ayılıp bayılıyorum Hayır kese gözükmüş zaten neyin betası anlamadım
Belkide takip etmek istiyor sen yine çok takılma canım.Dr istedi kan valla vermedim zaten damarımı bulamıyorlar çok kötü oluyorum ayılıp bayılıyorum Hayır kese gözükmüş zaten neyin betası anlamadım
Doğru diyorsun nasip bu işler inşallah bir gün olurCNım tamamen yumurtlama günü ile alakalı.
Her kadının yumurtlama günü bireysel.
Mesela adet bitiminden hemen sonra yumurtlama dönemi başlıyor ise neden olmasın.
Adet döngüsü süresi, pko vb. Özel durumlar hepsi bir etmen.
Adet bitimi ile süreci başlatmak gerekiyor bana göre. O Ay boyunca da denemek gerekiyor. Gerisi nasip
Olabilir canısı tamamen atıyor demekki artık vücutCnm benim lekelenme bir gün lekelemesen farklıydı sökülmedi yani bu ay ise şimdi aşırı pıhtı ve parça geliyor o yüzden olabilir mi
Aşkitellam tekrar atar mısın kaçırmışım ben onuBen gecen burda attım al ondan hepsıburada da
Aşılama nasıl oluyor canım ve nasıl durumlar için uygun bilgin var mıBen elendimaşılamaya başlıyorum artık
Kuzum verdin mi kan? İnşallah güzel haberler ver bizeOlabilir canısı tamamen atıyor demekki artık vücut
Şimdi gidiyomKuzum verdin mi kan? İnşallah güzel haberler ver bize
Kuzum benim bildiğim pıhtılaşma varsa hamile kalınca iğne başlanıyorKızlar bir teorim var. Bunu kanama sonrası genetik testle anlayabilcem sadece ama dinleyin bakam. Şimdi ben ilk kimyasal gebeliğimde doktor bana genel test yaptı kanda pıhtılaşma var hafif dahiliyeye git dedi 2 gün sonrada kanamam oldu düşük yaşadım. Bunda da mı acaba kanım pıhtılaşmaya başladı da beta yükselmedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ayrıca hala kanamam gelmedi ben de teste gidiyorum.
Hayırlısı neyse o olsun kuzumŞimdi gidiyomsinirlerim o kadar bozuk ki artık vücut atacaksa atsın diye bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?