💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Çok şükür canım..ben keseyi görerken ama kan vermemiştim..demekki her keste farklı..Kalb atışını duymak nasip olsun canım.Darısı bana ve olmayanlara

Başla canım takibi çok fazla agrı olup kasılma oldugu zaman düşük tehlikesi oluyor ben kanamam olduktan sonra gittim anca o zaöan verdiler progesteron oda işe yaramadı canım allah isterse tutunur istemezse ne yapsak da boş

Evet gerçekten öyle 2 ay önce geçirdiğim kimyayla çok korktum çok panik yaptım şimdi daha rahatım çünkü nasipten öteye geçemiyoruz ben tedbirimi alıp kullanayım fitili mi gerisinde taktiri ilahi

Çok şükür canım..ben keseyi görerken ama kan vermemiştim..demekki her keste farklı..Kalb atışını duymak nasip olsun canım.Darısı bana ve olmayanlara
Dr istedi kan valla vermedim zaten damarımı bulamıyorlar çok kötü oluyorum ayılıp bayılıyorum Hayır kese gözükmüş zaten neyin betası anlamadım

Doğru diyorsun nasip bu işler inşallah bir gün olur

Kızlar bir teorim var. Bunu kanama sonrası genetik testle anlayabilcem sadece ama dinleyin bakam. Şimdi ben ilk kimyasal gebeliğimde doktor bana genel test yaptı kanda pıhtılaşma var hafif dahiliyeye git dedi 2 gün sonrada kanamam oldu düşük yaşadım. Bunda da mı acaba kanım pıhtılaşmaya başladı da beta yükselmedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ayrıca hala kanamam gelmedi ben de teste gidiyorum.

Kuzum benim bildiğim pıhtılaşma varsa hamile kalınca iğne başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…