💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bnım normal adet günü uzunluğunda olmuştu
Hafif ağrılı
Benim de ağrım var rengl ağrısı gibi benim var ama daha 4 gün bat a. Özellikle sol kasık ve bacak

daha önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar betanız ne kadar artış gösteriyordu ve kaça kadar gelmişti benimki belirsiz bir durum iki gün önce yaptığım tahlilde 84.70 çıktı bugün 115.2 evet değerim artıyor ama olması gereken seviyede değil

Kuzum herhangı bır lekelenme , kanama vs bısey yoksa 6 haftada gıtmek dedıgın gıbı mantıklı.Gebelıgı ogrendıgın andan ıtıbaren folık asıte baslaman yeterlı olur.Bende 6.haftayı bekledım gıtmek ıcın hepsını bı seferde gordum çok şükür ki Benım ıkı uc gun erken döllenmeydı, oğlumda 6 haftalıkken kalp atısını ve bebısı gorememıstık ama değiişiyor o yüzden

Ben düşük öğrenmiştim ve zaten hmn düştü değer belki labaratuvarda kaynaklıdır senin aynı yer mi

Benim de ağrım var rengl ağrısı gibi benim var ama daha 4 gün bat a. Özellikle sol kasık ve bacak
canım senın neyın var? medıtasyon dln mı yapsan ki.ben ılaclardansa boyle ıce donmenın daha ıyılestırıcı oldugunu dusunuyorum.Neden depresyondasın o sebeplerı hayatından cıkar yada.❤

canım senın neyın var? medıtasyon dln mı yapsan ki.ben ılaclardansa boyle ıce donmenın daha ıyılestırıcı oldugunu dusunuyorum.Neden depresyondasın o sebeplerı hayatından cıkar yada.❤
Valla ben de bilmiyorum yavrum neyim var birden oldu böyle. Psikologla da görüşüyorum. Psikiyatri de ilaç verdi. Daha iyiyim şimdi ama. Bakalım kontrolüm var bu ay bırakcam birini ilaçların

Valla ben de bilmiyorum yavrum neyim var birden oldu böyle. Psikologla da görüşüyorum. Psikiyatri de ilaç verdi. Daha iyiyim şimdi ama. Bakalım kontrolüm var bu ay bırakcam birini ilaçların
canını ne sıkıyorsa ardında bırak en degerlısı sensın ve kendıne dıkkat et lütfen.Daha cok medıtasyon fln yapmaya calıs gercekten bak bende auralı mıgren var mesela medıtasyon yapınca rahatlıyorum.stres malesef herseyın başı.sen çok güçlüsün öyle düşün ve biriciksin.çevrende negatıf enerjı yayan ınsanlardanda uzak dur.insallah daha ıyı olursun en kısa zamanda

Evet devam et dedi
Bu sefer inşallah tutunur
İnşallah canım bende yumurtlama olduktan sonra vakinadan katmaya başladım iki gündür inşallah faydası okur ama doktora danışmadım düşük yaptım ondan dolayı evde vardı beş adet kullanım dedim bi zararı olmaz galiba

Kuzum belli mi bebişin cinsiyeti attın mı ultrason resmini buraya

Canımsın çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter bana inşallah daha iyi olcam

İyi etmişsin canım gitmekle en azından her hangi bir düşük riskine karşı ilacını kullan en azından vermiş progeteron kimi doktorlar kanama olmadan vermiyor bebeginin turunmasına çok katkısı olur kuzum

Bebek yerleşiyor olabilir kuzum tekntaraflı kasık agrısı bebek yerleşirken olur. Adetde tüm kasık sancısı olur inşallah bebişin verdigi agrıdır canım benim

Kanama nasildi canım ya bnm hep lekelenme şeklindeydi sökülmemişti bu ay ki adetimde şimdi aşırı şekilde pıhtı parça geliyor o yüzden mi diye merak ettim
Bnım parçalı değildi
Öncesı lekelenme de değildi
Bıldıgın adet gbıydı
Betam en fazla 48 e çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…