- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.021
Belki strese bagli gecikme olmusturNede
Neden anlayamadim bnde ilk defa 7gun gecti hala adet olmadim ve hic bizamanda gecikmezdi .artik umudumu kestim ozmn
Yok hayır birebeningünlüğü sayfasından aldım :) diğer markalar daha süşük değerlerde pozitif gösteriyormuş sanırım ama bunlar yumurta 21 22 mm olunca pozitif gösteriyormuş o yüzden aldım henüz pozitif göremedim inşallah görürüm bugünLaboquick mi bunlar canim. Ben de baslicam bi kac gun sonra
Boşver hem kendin dene hemde hastaneye görün zamana bırakma derim ben zamana bıraktım 4 yıl oldu 2.çocuk olmuyorkızlar merhaba 6 aydır bebek istiyorz fakat olmadı en son gittiğim doktor pcos dedi ve benden sırasıyla smear rahim filmi ve eş sperm sonuçlarını istedi şimdi ise kafam karıştı çok mu aceleci davranıyrum zamana mı bırakmalıyım kendimi yoksa hemen bunları yaptırmalı mıyım aşırı kafam karışık((
Kaç haftalık oldun canım senŞimdi dr geldim Kızlar iki gündür çok ağrım var
Ee doktor ne dediŞimdi dr geldim Kızlar iki gündür çok ağrım var
Ne dedi doktor canım nasıl gidiyorŞimdi dr geldim Kızlar iki gündür çok ağrım var
İnşallah sıkıntılı bir şey yoktur kuzum üzülmeŞimdi dr geldim Kızlar iki gündür çok ağrım var
Canım peki sen hamile olduğun kanısına nasıl vardın? Testte çift çizgi mi çıktı?Nede
Neden anlayamadim bnde ilk defa 7gun gecti hala adet olmadim ve hic bizamanda gecikmezdi .artik umudumu kestim ozmn
10 nunda verdim sonucu 11indede E nabıza düşmüştü dün hafif lekelenmem oldu bugünde yoğun kanamam geldiSen 11inde vermedin mi kan ne zaman kanaman geldi canım?
Hayir dun yaptim ilk bessdkda bisey cikamdi attim cope .adetum geciktgi icin hamile olduguma inanmistm cunku asla adet gecikmem olmuyordu en fazla iki gun busefer 7gun gecti .oyuzdenCanım peki sen hamile olduğun kanısına nasıl vardın? Testte çift çizgi mi çıktı?
Çok şükür bişey yok ama eskiden düşükler olduğu için progeston verdi haftaya bakarız dedi kese aşağı iniyor mu nasıl büyüyor mu diye bugün keseyi gördükİnşallah sıkıntılı bir şey yoktur kuzum üzülme
Şükür keseyi gördüm progeston fitil başlattı her ihtimale karşıNe dedi doktor canım nasıl gidiyor
Şükür keseyi gördük canım ağrım için fitil verdi haftaya tekrar bakacakEe doktor ne dedi
Çok şükür kuzumÇok şükür bişey yok ama eskiden düşükler olduğu için progeston verdi haftaya bakarız dedi kese aşağı iniyor mu nasıl büyüyor mu diye bugün keseyi gördük
Çok güzel haber bu işte dikkat et kendine canım ne kadarlık oldu miniğimizŞükür keseyi gördüm progeston fitil başlattı her ihtimale karşı
Ayağımı sürüdüm galiba nisan sana müjdeyle gelsin inşallah canım üzme kendini
Ya ben de öyle istiyorum kacıncı haftalarda naptın simdi kuzum ne zaman kan verdin simdi kacıncı haftada kese gördünKızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?