- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.681
Biraz daha bekleseymiş doğuma girecekmisİşte o yerleşme oluyormuş üstüne gördüğü bide bizler polikistik olduğumuz için ihtimal vermiyoruz gebeliğe aslında dikkate almak lazım takip etmek gerek böyle durumları Allah korusun düşük olur felan benim arkadaşımda adet düzensizliği vardı 4 aylık hamileyken öğrendi bebeği haberi yoktu çünkü sürekli lekelenmeli kanamaları vardı düzensizliksen kaynakladığını düşünüyordu biz şok olduk doktor hazırlan 5 ay sonra doğumun var demiştioda rutin kontrole gitmişti orda öğrendi bide
Bu arada demeki adete yakın yumurtlama olmuş olabilir ben adete 1-2 hafta kala hep gördüm pik ama değişebiliyor benimde pko kaynaklı malesef ama takviye kullanırsan belki yumurtlama da düzene girebilirBenim annem regline yakın döllenme olmuş onda da pcos varmış. Üstüne de regl görmüş. Regli bittiği gibi öğrenmiş hamileliğini.
Üniversitedeyken arkadaşım hamile kaldı aynı şey onun da başına geldi üstüne regl gördü bir de. Regli bittiği gibi öğrenmişti hamileliğini. Her şey olabilir.
Aaa yok artıkİşte o yerleşme oluyormuş üstüne gördüğü bide bizler polikistik olduğumuz için ihtimal vermiyoruz gebeliğe aslında dikkate almak lazım takip etmek gerek böyle durumları Allah korusun düşük olur felan benim arkadaşımda adet düzensizliği vardı 4 aylık hamileyken öğrendi bebeği haberi yoktu çünkü sürekli lekelenmeli kanamaları vardı düzensizliksen kaynakladığını düşünüyordu biz şok olduk doktor hazırlan 5 ay sonra doğumun var demiştioda rutin kontrole gitmişti orda öğrendi bide
Bakalim nasip pcos falan yoktu en son ocakta gitmistm kontrole bakalim Rabbim neylerse guzel eyler☺Pcos lu kişilerin yumurtlaması belli olmayabiliyor ve regl öncesinde yumurtlayan çok pcoslu var. Ancak sende böyle bir durum yoksa gebelilk de olmayabilir canım. Yarın sen yine git, ultrasonla da bakar hem, adet söktürücü verir olmadı, kist falan oluştuysa temizler hem.
Sağol canımTamm simdi anladımLh her zaman silik çıkıyor yumurtlama dışında. Vücudumuzda her zaman var olan bı hormon
Arkadaşım çok kiloydu 100 kilodan fazla ve o ara mide küçültme ameliyatı olmuştu o yüzden göbeği büyüdüğümüzde fark edemedik ve midesi asla bulanmıyordu ve bu adet düzensizliği ile 3 çocuğu var şuanBiraz daha bekleseymiş doğuma girecekmisöyle öğrenmek de güzel değil ya.. aklında binbir soru acaba zarar geldi mi o 4 ay içinde kullandığı ilaç vs. Allah göstermesin öyle geç öğrenmeyi
Ben de pcos kendimi bildim bileli var. 50 kiloyken de vardı 70 kiloyken de var. Boy 170. Şeker pcos un en çok sevdiği şey maalesef. Şeker ve hamur işini azaltmak aşırı iyi geliyor. Doktorum zaten ilaç veriyor yoksa regl olamıyorum. En son 6 ay regl olamadım. Yaş 34Bu arada demeki adete yakın yumurtlama olmuş olabilir ben adete 1-2 hafta kala hep gördüm pik ama değişebiliyor benimde pko kaynaklı malesef ama takviye kullanırsan belki yumurtlama da düzene girebilir
Herşey nasip canım Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahArkadaşım çok kiloydu 100 kilodan fazla ve o ara mide küçültme ameliyatı olmuştu o yüzden göbeği büyüdüğümüzde fark edemedik ve midesi asla bulanmıyordu ve bu adet düzensizliği ile 3 çocuğu var şuanama gel görki bana bi türlü nasip olmadı 3 senedir dön dolaş aynı yerdeyim ilerleme yok
Ay evett öyle bir program vardıAaa yok artıkİşte her şey mümkün, istisnai de olsa. Tnt de mi ne bir program vardı bir ara izlerdim, hamile olduğunu doğum yaparken öğrenen kadınlar var. O ana kadar hiç anlamamışlar.
Amin inşallah vakti değil demeki nasip tabi bakalım nezaman..Herşey nasip canım Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Sabır kuzum, doğal yolla gelecek hayırlısıyla inşallah güzel haberi alacaksınız.Ay evett öyle bir program vardıwalla Allah ol der olur kurban olduğum rabbim bizlere de inşallah nasip ederde bizde buraya hikayemizi yazarız eşim çok istiyor kendimi aşırı kötü hissediyorum sırf onun için nerdeyse tüp bebek yaptırcam ..
Herhangi bi problemin var mı canım? Doktor tüm tahlilleri testleri yaptı mı sana 3 sene hiç olmadıysa tedavi yöntemleri denemen gerekebilirAmin inşallah vakti değil demeki nasip tabi bakalım nezaman..istiyen herkese nasip olsun inşallah
İnşallah canım benimSabır kuzum, doğal yolla gelecek hayırlısıyla inşallah güzel haberi alacaksınız.
Polikistik over var canım ultrason görüntüsü hormonlar da yeni düzeldi biraz kilo verdikten sonra 2 kez de çatlatma denedim olmadı en son 24 şubatta vurmuştum iğnemi adet olurum ya bu gece ya yarın testte negatif di devam edeceğim tedaviye bakalım önümüzde ay ara vercem ama eşim rahatsız ameliyat olacak o yüzden bende dinleneyim biraz yıprandım çok hayal kırıklığı oldu iğne olunca kesin baktım ama yok olmadı.. eşimin ameliyatından sonra bir sperm testi vercez kendisi verelim dedi allahtan anlayışlı ve karşılıklı problem olacağını düşünebiliyor inşallah iyi çıkarHerhangi bi problemin var mı canım? Doktor tüm tahlilleri testleri yaptı mı sana 3 sene hiç olmadıysa tedavi yöntemleri denemen gerekebilir
Evet ara vermen senin için iyi olur ben de çatlatma/aşılama falan denemiştim insan o ilaçlardan sonra gerçekten yoruluyor. Ramazanda da dinlenmiş olursunuz. Şimdiden çok geçmiş olsun eşine canimPolikistik over var canım ultrason görüntüsü hormonlar da yeni düzeldi biraz kilo verdikten sonra 2 kez de çatlatma denedim olmadı en son 24 şubatta vurmuştum iğnemi adet olurum ya bu gece ya yarın testte negatif di devam edeceğim tedaviye bakalım önümüzde ay ara vercem ama eşim rahatsız ameliyat olacak o yüzden bende dinleneyim biraz yıprandım çok hayal kırıklığı oldu iğne olunca kesin baktım ama yok olmadı.. eşimin ameliyatından sonra bir sperm testi vercez kendisi verelim dedi allahtan anlayışlı ve karşılıklı problem olacağını düşünebiliyor inşallah iyi çıkar
Ben de yeniden başlayacaktım varımİnşallah canım benimKızlar benle birlikte pko sendromu için diyet yapmak istiyen. Varmı tek başıma yapamıyorum hep yarım kalıyor eşim desen göbek almış başını gidiyor aklı fikri yemekte çildircam
Canım bende pcosluyum adet oluyorum ama 40-45 gunu bulanıbılıyor. Hazıranda evlendım. Eylulden ılk gebelıgımı yaşadım kimyasal oldu. Peşine bir adet görüp tekrar hamıle kaldım düşük oldu. 30 ocakta düşük kanamam bıttı ve hala adet olmadım. 8 martta adet ağrısı gıbı ağrım başladı yumurtlama akıntısıyla ovulasyon testı yaptım pik . Neredeyse 40 gun sonra yumurtladım. O yuzden adet oncesı olur adet gunun gecıkır ozaman yumurtlama olur pcosluysan kendını vucudunu tanıman be ovulasyon testı kullanman gerekıyor malesef.Bu arada demeki adete yakın yumurtlama olmuş olabilir ben adete 1-2 hafta kala hep gördüm pik ama değişebiliyor benimde pko kaynaklı malesef ama takviye kullanırsan belki yumurtlama da düzene girebilir
Aynen öyle canım inşallah Teşekkür ederimEvet ara vermen senin için iyi olur ben de çatlatma/aşılama falan denemiştim insan o ilaçlardan sonra gerçekten yoruluyor. Ramazanda da dinlenmiş olursunuz. Şimdiden çok geçmiş olsun eşine canimAllah dermansız dert vermez. Ne güzel eşlerimiz de anlayışlı bu yolda bizi yalnız bırakmıyorlar hepimiz o haberi alacağız bakalım ne zaman
Merhaba benimde işte 35-38 gün arası değişiyor son 3 aydır 30 günde oluyorum kullandığım takviye düzenledi adetimi bu yüzden yumurtlamam hep ay sonuna denk geliyor nerdeyse şuan tedavi gördüğüm için ovulasyon kullanmıyorum o ovulasyon kısımlarını geçtim artık doktor kontrolündeyim sürekli bide herkesin farklı gerçektenCanım bende pcosluyum adet oluyorum ama 40-45 gunu bulanıbılıyor. Hazıranda evlendım. Eylulden ılk gebelıgımı yaşadım kimyasal oldu. Peşine bir adet görüp tekrar hamıle kaldım düşük oldu. 30 ocakta düşük kanamam bıttı ve hala adet olmadım. 8 martta adet ağrısı gıbı ağrım başladı yumurtlama akıntısıyla ovulasyon testı yaptım pik . Neredeyse 40 gun sonra yumurtladım. O yuzden adet oncesı olur adet gunun gecıkır ozaman yumurtlama olur pcosluysan kendını vucudunu tanıman be ovulasyon testı kullanman gerekıyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?