- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.441
Amin kuzum insallah haber ver mutlakaEvet çok açık inş koyulaşmaz
İnşallah aşılaman tutar canim, bu günlerde kafana birşey takmaman lazım. Sonucun belli olsun eğer olumsuz olursa o sırada başka arayışlara gidebilirsin simdiden kendini başka tedaviye şartlamaMerhabalar , ben dün aşılama oldum . Tutmazsa tekrar aşılama deneyelim mi yoksa vakit kaybetmeyelim tüp bebek tedavisinemi başlayalım diye araştırma yapıyorum. Tüp bebek maliyeti hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar
Valla ben de araftayımOff ee biz hiç bsye inanmayalım ozman herşey yalancıysa insan bunalıyor valla bunaldım. Regl 1. Gün gecikti gelir mi bilemiyorum gelecekse gelsin de umutlanmasak
kuzucum güldüm kusura bakmaMerhabaa herkese , ben 16 yada 17 martta beklenen regl .. dünden beri kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor bugunde sanki rahmim aşağı doğru düşecekmiş gibi bir his oldu şuan akıntım falan da yok. Midem 4 gündür şiş gibi bir tuhaf hem midem yanıyor hem açım anlamadım . İnşallah bu ay kırmızılar gelmezama bu ay sabredeceğim hemen test yapmayacağım diyorum kafamda deli sorular :)
Yarın belli olur canım hem bugün kanda vermiştşmAmin kuzum insallah haber ver mutlaka
bulundugun yerde hıcmı yok kuzum ya eczane.al bı predıctor kafan rahat etsınValla ben de araftayımaslında en ucuz testle yapcaksın genelde cıkarıyormus
En ucuz test zaten ya bunlar 10 TLValla ben de araftayımaslında en ucuz testle yapcaksın genelde cıkarıyormus
Aa dogru kan verdin sen hadi insallah güzel bi haber gelsinYarın belli olur canım hem bugün kanda vermiştşm
Valla bulamadım predictorbulundugun yerde hıcmı yok kuzum ya eczane.al bı predıctor kafan rahat etsın
Baska marka var mı sendeEn ucuz test zaten ya bunlar 10 TLayy napalım yani klinik mi kuralım gebelik testi yapıp durmak için. Regl 1 gün gecikti ama kasık kısmımda ara ara titreşim oluyor o niye oluyor ki ilk defa olur o bilen var mı?
Ferly mi ne var oda yalan diyorlar ayy yıldım vallaBaska marka var mı sendebende prodoctor var mimli bu zaten bir de artimed strip var netten de sipariş verdim bakalım o gelene kadar idare edicem bunlarla
Valla benim bildiğim regl belirtileriyle aynı kuzum öyle aman aman farklı bir durum yokBaska marka var mı sendebende prodoctor var mimli bu zaten bir de artimed strip var netten de sipariş verdim bakalım o gelene kadar idare edicem bunlarla
Senin regl gecikti mi yoksa günü var mı dahaaValla benim bildiğim regl belirtileriyle aynı kuzum öyle aman aman farklı bir durum yok
En güzeli hergün takip etmek zaten koyulasırsa dogrudur koyulasmazsa sahtedir çözüm buFerly mi ne var oda yalan diyorlar ayy yıldım valla
Hee yarın yine mi yapayım yani dur yarın sabah tekrardan yapayım Bari napimEn güzeli hergün takip etmek zaten koyulasırsa dogrudur koyulasmazsa sahtedir çözüm bu
Valla ben geç yumurtladım 14 gün ekleyince 17si oldu bat ama dün yaptıgım teste göre bugun yaptıgım daha koyu geldi ve hemen cıktı bakalım koyulasana kadar ümit baglamak yokSenin regl gecikti mi yoksa günü var mı dahaa
Hee yarın yine mi yapayım yani dur yarın sabah tekrardan yapayım Bari napim
Hee sende var gibi bsyler yaniValla ben geç yumurtladım 14 gün ekleyince 17si oldu bat ama dün yaptıgım teste göre bugun yaptıgım daha koyu geldi ve hemen cıktı bakalım koyulasana kadar ümit baglamak yok
Vay anasını ya bu ay çalıştığım teste gidecekyap tabi ben de öyle yapcam mecbur yani takip etcez
Hiç deme bacım aynı tepkileri verdim. Daha birkaç gündür en güvenilir predictoru yaptım hafif silik çıktı burda da gördüler ama ertesi gün aynı varla yok arasıydı. Neye güveneceğimzi şaşırdım artıkOff ee biz hiç bsye inanmayalım ozman herşey yalancıysa insan bunalıyor valla bunaldım. Regl 1. Gün gecikti gelir mi bilemiyorum gelecekse gelsin de umutlanmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?