💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım bata ne kadar var senin? Üzülme hemen net görünmüyor uzaktan ama ilk fotoğrafında gölge var gibiydi inşallah seninledir
4 gün var canım malesef negatif o ışıktan öyle gözüküyor keşke olsaydı 2. İğnemdi çok umutlanmıştım dolu doluda değerlendirmiştik ..

Eklentiler

• 49A0D9D5-2587-4EDF-BDF9-9A7AC0BA42C7.jpeg
    216,5 KB · Görüntüleme: 39
Yaa evet üst üste takip etmek bir süre sonra yıpratıcı oluyor. Umarım bu ay güzel haberini alırız Bu arada yalancı hamilelik nasıl oluyor canım? Kimyasal gibi mi?
İnşallah hepimiz alırız canım.

Şöyle aslında, ben test bozuk diye düşünüyordum. Ama geçen ay çok ağrım oldu, sonra pozitif çıktı sonra silişkleşti, buradan bir arkadaş da bana da böyle olmuştu dedi. Yumurta döllenip tutunamayınca olabiliyormuş galiba.

Kızlar benim de regl günüme 5 gün kaldı
(BAT: 18 Mart), hiçbir belirtim yok, açıkçası kendime söz verdim, bedenimi yoklamayacağım, hep belirti buluyorum yoklama yapınca, üzücü oluyor sonra, regl gününden önce de test yapmayacağım, inşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız, bebişlerimiz bizimledir

Bu şekilde canım malesef yok zaten aşırı adet belirtilerim var benim 12 gün önceden başladı zaten ağrılarım bi umutlandım iğne yaptım ben çünkü çatlatma için. Nasip olmadı 2.ci iğnemdi
Testi kırabilir misin canım. İçini daha net görebiliriz. Ben bu testi bilmiyorum hangisi bu? Belki test hatalıdır. Hemen üzülmeyelim.

Kızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi 237.6 çıktı maşallah daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
Çok sevindim canım benim Allah’ıma bin şükür olsun. Bizler için de dua et nolur

Ayy bnde canım ama iğne dha etkiliymiş sanırım anlamadm devlete mi gttn sende. Ne kadar var bata senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…