- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.781
Yarın göstermeye gideceğim canim bata 5 gün kaldi acaba hamile olsam daha yuksekmi cikardi kiBence gayet iyi doktorun bir şey söyledi mi
Şansıma ..ben zaten baksana bembeyaz yok walla yine adet olcam işteAkşama yaparım belki kuzuminsallah hevesim yerle bir olmaz
almıstım oyle toplu kuzum ıcı bos cıktı cogunun.guvenp alamıyorum sımdı.aynen oyle bende pskopat gıbı arkamdan konusuyolarmıs gıbı hıssedıyorum yaa :) keşke 100 tane test düşse basımıza anıdeninternetten toplu al canım ben öyle yapıyorum yoksa eczanecilerle olmuyor insan bi kac aydan sonra utandım gitmeye de bide sanki arkamdan bana acıyorlarmış gibi hissettiriyor ne bilim
Ah bebeğim ya pes etme bak dur adetine de var daha adet gelmedikçe ümit kesmeŞansıma ..ben zaten baksana bembeyaz yok walla yine adet olcam işte
Yaa evet üst üste takip etmek bir süre sonra yıpratıcı oluyor. Umarım bu ay güzel haberini alırızOcak ve Şubat ayında kullandım. Ancak bu ay kafa rahatlığı yaşamak istediğim için test kullanmadım. 10 Mart günü sadece 1 gün aşırı yoğun yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Bu akıntı gelince 1-2 gün sonra yumurtlanabilir deniyor. Akıntıyı gördüğümden beri değerlendiriyoruz canımızın istediği gibi. Normalde hedefim 11-13-15 tarihlerini değerlendirmekti. Ancak dün bir elektriklenme oldu işler raydan çıktı ve ilişki oldu dfghjko yüzden bugünü boş gün olarak bıraktım. Bir de yarın değerlendireceğim nasipse.
Ocak ayında ovulasyon testim tüm ay negatif çıkmıştı. Meğer yumurtlamamışım o ay. Ocak ayında hiç akıntım da olmamıştı. Şubat ayında pik gördüm ve yumurta akına benzer akıntı oluşmaya başlamıştı pikten 4 gün önce. Ancak Şubat ayında cahilliğime kurban gittiğim için olmadı. Ben pik olunca yumurtlandı sanıyordum meğer pik bittikten sonra yumurtlama oluyormuş.
Şubat ayında sahte yalancı hamilelik haberi de beni sarsmıştı. O yüzden bu ay hiç umursamadan takılıyorum. Ancak geç yumurtladım belli ki. Bat 23 gözüküyordu bende ancak bir iki gün ileri kaymış olabilir. Tabi yumurta kıvamında yoğunca akıntının geldiği 10 Mart günü yumurtlamadıysam.
canım bıraz yakından net bı sekılde cekıp bıdaha atabılırmısın sankı ben bıseyler goruyorumŞansıma ..ben zaten baksana bembeyaz yok walla yine adet olcam işte
Benim bile içim rahatladıııııı ohhçok şükür canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere dua etmeyi unutma
Ah bebeğim ya pes etme bak dur adetine de var daha adet gelmedikçe ümit kesme
yeni kan verdim sonuç çıkınca atarım inşallah
Sizi yanıltmak istemem bu testi de bilmiyorum ama sanki gölge gibi çizgi varŞansıma ..ben zaten baksana bembeyaz yok walla yine adet olcam işte
alla senin şansına mı ben hep alıyorum bi sıkıntı çıkmadı hiç hep 10 tane alıyorum iki ay gidiyor banaalmıstım oyle toplu kuzum ıcı bos cıktı cogunun.guvenp alamıyorum sımdı.aynen oyle bende pskopat gıbı arkamdan konusuyolarmıs gıbı hıssedıyorum yaa :) keşke 100 tane test düşse basımıza anıdenhergun yapsak :)
Maşallah canım çok güzel ilerliyor inşallah keseyide görür kalp atışını duyarsın
Atayım canım ama yok yani ben Burdan net görüyorumcanım bıraz yakından net bı sekılde cekıp bıdaha atabılırmısın sankı ben bıseyler goruyorum
Amin kuzummhayırlısı olsun canım ne diyelim Allah herkese eli ayağı düzgün evlat versin inşallah..
Bu şekilde canım malesef yok zaten aşırı adet belirtilerim var benim 12 gün önceden başladı zaten ağrılarım bi umutlandım iğne yaptım ben çünkü çatlatma için. Nasip olmadı 2.ci iğnemdiSizi yanıltmak istemem bu testi de bilmiyorum ama sanki gölge gibi çizgi var
daha var kuzucum.yumurtlama haftam bu hafta.cumartesı pazardan basladım degerlendırmeye :)tahmınımce 27 sı gıbı baslarım test yapmaya :)))alla senin şansına mı ben hep alıyorum bi sıkıntı çıkmadı hiç hep 10 tane alıyorum iki ay gidiyor banasenin bata kac gün var daha
canım boyle yaklastır bıraz tam odakla testın ortasını cek daha cok.bende yanıltmak ıstemem ama hafıf bı cızgı goruyorumBu şekilde canım malesef yok zaten aşırı adet belirtilerim var benim 12 gün önceden başladı zaten ağrılarım bi umutlandım iğne yaptım ben çünkü çatlatma için. Nasip olmadı 2.ci iğnemdi
hadi hayırlısı bakalım benim regl 2 gün kaldı 4 gün önce yaptım negatif her zamanki gibi ondan sonra içimden gelmedi yapmak zaten hafif hafif regl agrılarıda başladıdaha var kuzucum.yumurtlama haftam bu hafta.cumartesı pazardan basladım degerlendırmeye :)tahmınımce 27 sı gıbı baslarım test yapmaya :)))
Canım bata ne kadar var senin? Üzülme hemen net görünmüyor uzaktan ama ilk fotoğrafında gölge var gibiydi inşallah seninledirBu şekilde canım malesef yok zaten aşırı adet belirtilerim var benim 12 gün önceden başladı zaten ağrılarım bi umutlandım iğne yaptım ben çünkü çatlatma için. Nasip olmadı 2.ci iğnemdi
Işıkdan canım yok wallahicanım boyle yaklastır bıraz tam odakla testın ortasını cek daha cok.bende yanıltmak ıstemem ama hafıf bı cızgı goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?