- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.741
Kesinlikle katılıyorum kuzum sanaBugün şeyi düşündüm, her ne kadar hemen bebiş haberi almak istiyor olsam da bu hamile kalma sürecinin de bardağın dolu tarafından bakınca tatlı bir yanı var. Ancak ben bu tatlıya doydum artık ana yemek gelsin
Allah her şeyin hayırlısını veriyor. Demekki en doğru ve hayırlı ay bu ay değilmiş sizin için. Kolay değil biliyorum ama üzülme, bu ay kendini rahatlatmaya çalış, stresten uzak kalmaya çalış. Meditasyon filan yap gerekirse. Bebeğin sana hayırla gelecek inşallah.Kızlar kan testim negatif demek ki görmek istediğimiz için görüyoruz o silik çizgileri:) bikaç saatliğine de olsa ümitlendim ama kısmet :)
Aynı çizgi bana da çıktı dün canım sen kan verdin negatif mi çıktı demek ki benimki de negatif. Demek ki neymiş para döktüğümüz predictor de bir halt etmezmişKızlar kan testim negatif demek ki görmek istediğimiz için görüyoruz o silik çizgileri:) bikaç saatliğine de olsa ümitlendim ama kısmet :)
Tamam o zaman sen çok erken yapmışsın. Cuma en ideali gerçektenGenelde 30-33 günde kuzum, bilemedin 35 (nadir)
Valla bn de o moddayım özellikle yumurtlama haftasıBen direk çocuk yapcam modundayım
Kuzum sen hangi şehirdesin. Aynı benim doktorum gibi konuşuyorsunAllah her şeyin hayırlısını veriyor. Demekki en doğru ve hayırlı ay bu ay değilmiş sizin için. Kolay değil biliyorum ama üzülme, bu ay kendini rahatlatmaya çalış, stresten uzak kalmaya çalış. Meditasyon filan yap gerekirse. Bebeğin sana hayırla gelecek inşallah.
HarikaÜstteki dün, alttaki biraz önce yapıldı. Bata 2 gün var umarım yükseliyordur değerim
Ovulasyon testi kullanıyor musun canım?Bugün şeyi düşündüm, her ne kadar hemen bebiş haberi almak istiyor olsam da bu hamile kalma sürecinin de bardağın dolu tarafından bakınca tatlı bir yanı var. Ancak ben bu tatlıya doydum artık ana yemek gelsin
Amin.Siz kaç aydan sonra iğneye başladınız acaba.Biz normal yolla yeni başladık denemeye ama iğne ile olan tedavi yöntemini doktor henüz anlatmadı 5 ay normal deneyin olmazsa öyle yaparız dedi.Canım bende pcoluyum ve test yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım 4 gün var adete iğne kullanmıştım 24 şubatta.. hayırlısı olsun kendinş yanlız hissetme diye yazmak istedim okadar çok kadın var ki pcolu olanallah herkesin gönlüne göre versin..
Zaten diğer haftalarda bi isteksizlikValla bn de o moddayım özellikle yumurtlama haftası
Amin canım aminnHarikamasallah saglıkla ilerlesin
Herkesin kanı kendineAynı çizgi bana da çıktı dün canım sen kan verdin negatif mi çıktı demek ki benimki de negatif. Demek ki neymiş para döktüğümüz predictor de bir halt etmezmiş
İzmir canımKuzum sen hangi şehirdesin. Aynı benim doktorum gibi konuşuyorsun
Ben de geçen ay öyle oldum doktor şunu önerdi iyi gibi. Good day mitoby adıZaten diğer haftalarda bi isteksizlikbıkmışlık eskiyi unuttum resmen
Benim işler çok karışık ben zaten yurt dışında oturuyorum burda beni çok oyaladılar bişeyin yok herşey normal ,bişeyin yok bi baktım 4 aylık evliyim ozamanlar kilo aldım 20 kilo birden bi baktım adet olmuyorum felan haydı yak burdan şimdi.. neyse türkiyeye geldim 2 sene önce pko tehşisi koyuldu Hormonlar tavan etmişti adette olamıyodum ilaçsiz kilo ver dedi doktor biraz verebildim adet Düzenim geri geldi ama gebelik olmadı biz ocakta ilk defa iğneli tedaviye başladık ve ondan öncesi defalarca klomen kullandım iğnesiz ama ozman çoook kiloluydum bu etkilemiş olabilir gebeliği.. toplamda 3 sene sonra çok şükür biri tedavi etmeye başladı artık Tüp bebeğe felan gidicem diye tutturmuştum bide.. uzun oldu ama kusura bakma bu şekilde gelişti benim olaylarAmin.Siz kaç aydan sonra iğneye başladınız acaba.Biz normal yolla yeni başladık denemeye ama iğne ile olan tedavi yöntemini doktor henüz anlatmadı 5 ay normal deneyin olmazsa öyle yaparız dedi.
Bi bakayım ben de kuzum teşekkür ederimBen de geçen ay öyle oldum doktor şunu önerdi iyi gibi. Good day mitoby adı
Ayy varmı fotoCizgi cıktıama prodoctor yaptım yanıltma payı varmıs güvenemedim baska marka yapcam yap bence sen de
Hadi sen de yap kuzumAyy varmı fotogönder kız bi bakalım herkesde yanıltmıyo yurt dısşında oturuyorum bende ondan yok burda satılmıyo gittim bitane ucuz aldım daha yapmadım
Valla ben sabah yaptım silik cizgi gördüm ama tekrar baska marka yapıcam canım ümitlenmek istemiyorum hemenAmin canım aminnsen ne durumdasın? Mesajlar çok hızlı akıyor acemiyim takip edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?