💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar kan testim negatif demek ki görmek istediğimiz için görüyoruz o silik çizgileri:) bikaç saatliğine de olsa ümitlendim ama kısmet :)
Allah her şeyin hayırlısını veriyor. Demekki en doğru ve hayırlı ay bu ay değilmiş sizin için. Kolay değil biliyorum ama üzülme, bu ay kendini rahatlatmaya çalış, stresten uzak kalmaya çalış. Meditasyon filan yap gerekirse. Bebeğin sana hayırla gelecek inşallah.

Kızlar kan testim negatif demek ki görmek istediğimiz için görüyoruz o silik çizgileri:) bikaç saatliğine de olsa ümitlendim ama kısmet :)
Aynı çizgi bana da çıktı dün canım sen kan verdin negatif mi çıktı demek ki benimki de negatif. Demek ki neymiş para döktüğümüz predictor de bir halt etmezmiş

Kuzum sen hangi şehirdesin. Aynı benim doktorum gibi konuşuyorsun

Ovulasyon testi kullanıyor musun canım?

Amin.Siz kaç aydan sonra iğneye başladınız acaba.Biz normal yolla yeni başladık denemeye ama iğne ile olan tedavi yöntemini doktor henüz anlatmadı 5 ay normal deneyin olmazsa öyle yaparız dedi.

Aynı çizgi bana da çıktı dün canım sen kan verdin negatif mi çıktı demek ki benimki de negatif. Demek ki neymiş para döktüğümüz predictor de bir halt etmezmiş
Herkesin kanı kendine

Sen biraz rahatla, biraz uzaklaş, sevdiğin bir şeyler yapıp kafanı boşalt öncelikle. Kendin de dedin biraz önce, erkenden bakmazdım sonuca diye. Hayırlısıyla Cuma gününü bir bekle ve o gün bakalım. Senin durumlar bu ay karışık. Ne zaman yumurtladın belli değil çünkü.

Amin.Siz kaç aydan sonra iğneye başladınız acaba.Biz normal yolla yeni başladık denemeye ama iğne ile olan tedavi yöntemini doktor henüz anlatmadı 5 ay normal deneyin olmazsa öyle yaparız dedi.
Benim işler çok karışık ben zaten yurt dışında oturuyorum burda beni çok oyaladılar bişeyin yok herşey normal ,bişeyin yok bi baktım 4 aylık evliyim ozamanlar kilo aldım 20 kilo birden bi baktım adet olmuyorum felan haydı yak burdan şimdi.. neyse türkiyeye geldim 2 sene önce pko tehşisi koyuldu Hormonlar tavan etmişti adette olamıyodum ilaçsiz kilo ver dedi doktor biraz verebildim adet Düzenim geri geldi ama gebelik olmadı biz ocakta ilk defa iğneli tedaviye başladık ve ondan öncesi defalarca klomen kullandım iğnesiz ama ozman çoook kiloluydum bu etkilemiş olabilir gebeliği.. toplamda 3 sene sonra çok şükür biri tedavi etmeye başladı artık Tüp bebeğe felan gidicem diye tutturmuştum bide.. uzun oldu ama kusura bakma bu şekilde gelişti benim olaylar

Cizgi cıktı ama prodoctor yaptım yanıltma payı varmıs güvenemedim baska marka yapcam yap bence sen de
Ayy varmı foto gönder kız bi bakalım herkesde yanıltmıyo yurt dısşında oturuyorum bende ondan yok burda satılmıyo gittim bitane ucuz aldım daha yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…