💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Amin inşallah.

Bir de şu var ben bu ay ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bugün 26. Gün hiç 26. Günde test yapmazdım ki ben az 30. Gün yapardım. Bu ay benim batın belli olmaması belirsizlik yordu beni ama karar aldım cuma günü 30. Gün oluyor o zamana kadar test yapmıcam asla

Offf bnde klomen kullandm ama iğnesiz dr iğne vermedi bn yaptim negatif bata 5gün var sanrm bu ayda umutlar suya düştü
Defalarca kullandım klomeni rahat 6-7 kere felan daha 5 gün var bence hemen üzme kendini daha varmış çünkü adete inşallah olur

Canım ovulasyon gününü biliyorsan eğer ondan 11-12 gün sonra b-hcg belli olacak kadar yükselmiş oluyormuş

Offf bnde klomen kullandm ama iğnesiz dr iğne vermedi bn yaptim negatif bata 5gün var sanrm bu ayda umutlar suya düştü
BEn de bu ay ilk defa klomen kullandım. Bir de bana yanında Cyclo diye bir ilaç daha verdi. Ancak dediğin gibi iğne filan olmadım ben de. Burada klomen kullananların iğne olduğunu görünce ben de olacağım sanmıştım. Demek gerek görmediler.

Arkadaşlae dr ayşe duman ın videoları çok detaylı çok bilgilendirici bir bakmanızı tavsiye ederim. Çok pozitif, güzel bir enerjisi var. Her degayı anlatıyor. Ovulasyon nedir, döllenme ne zaman nasıl olur, yerleşme nedir nasıldır hepsinin cevabını ayrı ayrı videolarda vermiş

Normalde kaç günde regl oluyorsun kuzum

Ben de bir videosunu izledim çocuk düşündüğümüzü unutun diyor. O öyle konuştu ben de kapadım çünkü düşünmemek elimde değil

Ben de bir videosunu izledim çocuk düşündüğümüzü unutun diyor. O öyle konuştu ben de kapadım çünkü düşünmemek elimde değil
Bugün şeyi düşündüm, her ne kadar hemen bebiş haberi almak istiyor olsam da bu hamile kalma sürecinin de bardağın dolu tarafından bakınca tatlı bir yanı var. Ancak ben bu tatlıya doydum artık ana yemek gelsin

Eşim arayıp soracak kuzum arayıp soracağız yani. Bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…