💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evde kaset test yaptın mı?
Hamilelik olması için baya sebebe sahipsin çünkü
Hayır yapmadım bu ay duygusal olarak dipleride yaşadım belki ondan da olmus olabilir diye düşünüyorum birde tup bebek tedavisi goruyoruz normalde bu ay transfer olacakti ama ben diş cekiminden dolayi erteledim ama hic sancim flanda yok acikcasi umutlanmak istemedim ama 10 gun olunca belki dualarim kabul olmustur diye düşündüm bugun test alacam acilede kan vermek icin gidicem ve hayatimda ilk defa oyle bir akintim oldu

fnd_50 canım günaydın, yaptın mı test

fnd_50 canım test yaptınmı heyecanla bekliyoruz

fnd_50 heyecanla testini bekliyoruz hepimiz

fnd_50 bebısmm gunaydın nerdesın haniiii
Kızlar benden umudunuzu kesin. Çünkü ben kendimden umudumu kestim artık
Dünkü gibi varla yok arası bir şey. Olsa biraz koyulaşma olurdu diye düşünüyorum

Eklentiler

• 31A820B0-A4E0-4AF9-A5F8-60E803B64B93.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 115
  • 19EA96D7-1B0D-4AB4-8C27-14B25D844131.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 112
Dünkü gibi varla yok arası bir şey. Olsa biraz koyulaşma olurdu diye düşünüyorum
Canım umudunu kaybetme gününü bilmiyorsun çünkü inşallah vardır

Dur ya hemen oyle umut kesmek yok. Deger cok kucuk belli ki ikiye katlanmasi 48 saat desek. 2ye de katlansa yine silik cikacakti zaten. Sonucta bisey göründü orda.bence yarin tekrar bir yap

Umudumuzu kesmiyoruz, biliyoruz ki adet olana kadar her zaman bir umut var, Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip etsin inşallah

canım koyulaşmayı görmek için bence erken.hemen umudunu kaybetme.bi kaç gün sonra tekrar yap bence.değer zaten çok küçüktür şimdi dünden bugüne ne kadar koyulaşabilir ki.

Kuzucummm umutsuzluk yok.çarşamba bidaha yaparsın son testinle.ne zaman adet olcagını bılmıyoruz cunku belki testı yapmak ıcın daha erkendır.Güzel düşünelim güzel şeyler olsun bıtanecım

Kız nerde 1 günde koyulaşma olsun ben 20 beta ile öğrendiğim testde sabah varla yok arası bişeydi ertesi gün koyulaşma olur diye test yapmıştım yine birebir dünkünün aynısı çıkmıştı öff yeter artık netleşsin bu konu diyip kan vermiştim beta 20 çıkmıştı eğer sen yine o çizgiyi hemen gördüysen o bebiş bizimle

Canım umudunu kaybetme gününü bilmiyorsun çünkü inşallah vardır

Dur ya hemen oyle umut kesmek yok. Deger cok kucuk belli ki ikiye katlanmasi 48 saat desek. 2ye de katlansa yine silik cikacakti zaten. Sonucta bisey göründü orda.bence yarin tekrar bir yap

Umudumuzu kesmiyoruz, biliyoruz ki adet olana kadar her zaman bir umut var, Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip etsin inşallah

canım koyulaşmayı görmek için bence erken.hemen umudunu kaybetme.bi kaç gün sonra tekrar yap bence.değer zaten çok küçüktür şimdi dünden bugüne ne kadar koyulaşabilir ki.

Kuzucummm umutsuzluk yok.çarşamba bidaha yaparsın son testinle.ne zaman adet olcagını bılmıyoruz cunku belki testı yapmak ıcın daha erkendır.Güzel düşünelim güzel şeyler olsun bıtanecım
Canlarım benim desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz. Bakalım artık test yapmayı düşünmüyorum en azından 4-5 gün geçsin. Normalde 30-33 günlerde oluyordum. Bugün 26. Gün. Kuruyunca yine bir şeyler göründü. Daha önce predictorda hiç görmüyordum ben dümdüz beyaz oluyordu bu kafamı karıştırıyor ama yine de çok umutlanmıcam

Yok canım çizgi görmedim bugün hemen. Kuruyunca çıktı orada bir şeyler. Dün ilk üç dakikada görmüştüm hemen. Ama bugün öyle olmadı o yüzden umudum kalmadı

Yok canım çizgi görmedim bugün hemen. Kuruyunca çıktı orada bir şeyler. Dün ilk üç dakikada görmüştüm hemen. Ama bugün öyle olmadı o yüzden umudum kalmadı
Canım umudu kesme belki daha çok erkendir ben adet oldum bir kaç kişiyi takip için girip bakıyorum gec yumutlama olduysa birkaç gün sonra çıkabilir bende bugün doktora gitmeyi düşünüyorum adetin 3. Günü hormonlar için hakkımızda hayırlısı en doğru zamanda gelsin bebişler

Hemen pat diye koyulaşmıyo zaten kuzucum. Benim bile hala istediğim koyulukta değil. Çarşamba tekrar yap farkı görürsün

Tatlım sen önce test al test yap. 10 gün gecikme de direk çıkar zaten. Kan olayına sonra bakarsın. Önce evde kaset test yap bakalım.
RABBİM ol derse olur. Her zaman umut vardır

Kuzum hemen umudunu kesme. Asırı silik hemen koyulasmazki tabi silik olcak sen çarsamba yap bidaha

Canım acele etme o zaman bekle biraz daha cuma günü yaparsın testini tekrar gününe var nasılsa

Carsamba da ben gitmeyi düşünüyorum canim. Sonuclardan beni de haberdar eder msn? Ne oluyor nelere bakılıyor bir ön fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…