- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.381
İlaç da içmek istemiyorum çok zaten antidepresan içiyorum bir sürü. Geçmezse giderim mutlaka zatenDamar damara mı bindi zorladın mı acaba kas gevşetici falan ya da zeytin yağı varsa sürsen geçmezse gidersin mutlaka
Ya ne güzel kalplisin ne güzel samimi dilek, dua bu ya Allah razı olsun canımsın iyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız valla ne güzel burası, dizler ne güzelsiniz kalpleriniz ne güzel. Çok çok çok teşekkür ederim Allahım senin de hepinizin gönlüne göre versin inşallahCanım yarın mi başlıyorsun teste çok sevindim inş daha koyu testle karşılaşırsın bu ay emeğinin karşılığı inşallah alacaksın canım senden güzel haber bekliyorum bu gece senin için dua edeceğim
Merakla testini bekliyorum yarın yapınca hemen at lütfenYa ne güzel kalplisin ne güzel samimi dilek, dua bu ya Allah razı olsun canımsın iyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız valla ne güzel burası, dizler ne güzelsiniz kalpleriniz ne güzel. Çok çok çok teşekkür ederim Allahım senin de hepinizin gönlüne göre versin inşallahyarın yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum
Ya ben mart ayında çift dikişliyim aslında 4 mart bat günümdü olmadı bu kez de mart sonuna denk geldi gene bat günü tekrar Mart ayında kaldım..Ha tamam o zaman ben de şaşırdımben senden önce öğreneceğim desene
Tatlım naptinCnm bnde de 2 yumoş vardı
Biri 21
Biri 18
İğne oldum bugun 5. Gunum
İnşallah çatlamış TIR ve hamiş kalırız
Bu işler bellı olmuyor
Kesın çatlıcak yada çatlasada hamiş kalcaz dıye bısey yok
Bunu bilemeyiz
Rabbım in takdırı
Bu mubarek kandil gunu dualarımızı kabul etsın inşallah
Kızlar Meryem süresi okuyun
Ben 3 aydır hergun okuyorum
Çıkan varmış canımKızlar kaset testle erken gebelik öğrenen var mı? 4-5 gün öncesi çıkar mı mesela?
İnşallah beklediğimize değerMerakla testini bekliyorum yarın yapınca hemen at lütfen
Aynen kuzum git mutlaka ihmal etmeİlaç da içmek istemiyorum çok zaten antidepresan içiyorum bir sürü. Geçmezse giderim mutlaka zaten
Korkma canım Allahın izniyle olur herşey içini rahat tut çıkmasada sorun değil zaten kendin dedin bat ne zaman olur ilaç etkiledi mi bilmiyorum diye ümidini kaybetmek korkmak yok güzelce dinlen testini yap bizede güzel haberlerle gel inşallahYa ne güzel kalplisin ne güzel samimi dilek, dua bu ya Allah razı olsun canımsın iyi ki varsın hepiniz iyi ki varsınız valla ne güzel burası, dizler ne güzelsiniz kalpleriniz ne güzel. Çok çok çok teşekkür ederim Allahım senin de hepinizin gönlüne göre versin inşallahyarın yapmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum
Bende 6 Mart'ta yaptım iğneyi ve benimde sağ ve sol taraflarimda sancılar oluyo aşırı gazın var sanırım o iğneden ama çok siskinligim var sonucunu öğrenince bizi de haberdar eder misinCnm bnde 2 martta iğne oldum
Aynı gün olmuşuz
Birbirimizi takip edelim
Bnde şişkinlik yok, göğüs hassasiyeti, hafif kasık agrısı var şuanlık, bıde kasıklarımda Bı ağarlık Bi doluluk var
İnşallh Yumoşum çatlamıştır.
Canım ben belırtı aramıyorum çok çunku
Benim herzaman normalde de kasık agrılarım, şişkınlıgım, gazım, bel agrım bunlar zten hep var bnde
Adetin kaçıncı gunu iğnemi oldun?
İlişkiyi nasıl önerdi doktor cnm?
İnanıyorum değcekİnşallah beklediğimize değer
Bende 6 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum ve o gündür bu gündür içmiyorum ne zaman canım istese kendimi hamile ve çocuğumu zehirliyomus gibi hissediyorum bırakıyorumaynen bende de bu şekilde, hamile kalırsak bırakırız artıkkahve yine bırakılırda bende sigarada var ve ben kendimi sigarasız hayal bile edemiyorum, nasıl yapıcam bilmiyorum, sigaraya karşı hiç dayanmam yok
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki inşallah sağlıkla hayırla gelirKorkma canım Allahın izniyle olur herşey içini rahat tut çıkmasada sorun değil zaten kendin dedin bat ne zaman olur ilaç etkiledi mi bilmiyorum diye ümidini kaybetmek korkmak yok güzelce dinlen testini yap bizede güzel haberlerle gel inşallah
Amin yavrum genelde öyle diyorlar hamile kalanlar ama hayırlısı bakalım. Benim ağrım normal ağrı ya test de yaptım negatif ben elendim sanırımBenimde ağrım oluyr ama iğne batar gibi ağrı giriyor çıkıyor inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
İnşallah canım dualarımız seninle test yaparsan etiketle canımİnşallah ya o kadar çok istiyorum ki inşallah sağlıkla hayırla gelirAllahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ile inşallah balım
Bnm göğüslerimde şiş ve hassas normalde adette olmaz böyle bi geçen ay oldu bide şimdi sen yap testine sana sevinelim sonra bnde yapacamİnşallah ya o kadar çok istiyorum ki inşallah sağlıkla hayırla gelirAllahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ile inşallah balım
Benim de hiç olmazdı bu ay oldu sma bence benim ilaçtan olduBnm göğüslerimde şiş ve hassas normalde adette olmaz böyle bi geçen ay oldu bide şimdi sen yap testine sana sevinelim sonra bnde yapacam
Benimde bat tam belli değil canım kimyasaldan sonra ilk ay uygulama 16 si gösteriyor akıntıya göre erken yumurtladım bu ay tuhaf bnmde normalde bnm göğüs hassasiyeti hiç olmazdı meme küçültme ameliyatı olmuştum his yoktu ilk kez geçen ve bu ay oldu bnde şaşırdım yarını atlatırsam yapayım diyorum testiBenim de hiç olmazdı bu ay oldu sma bence benim ilaçtan olduhiç ihtimal veremiyorum hala hamileliğe bu kadar umutsuzum ama yarın inşallah beklediğimize değer sen ne zaman yapacaksın test
Aynı durumdayız desene benim de bu ay Progestan kullandığım için belli değil bat. Normalde akıntımdan çok net biliyordum ne zaman olacağımı. Normalde 5-6 günüm olması gerek. Ama ilaçtan dolayı geç mi erken mi yumurtladım hiç bilmiyorum. Aslında dayanabilsem ben de birkaç gün sonra yapsam iyi olur ama dayanabilir miyim bilmiyorumBenimde bat tam belli değil canım kimyasaldan sonra ilk ay uygulama 16 si gösteriyor akıntıya göre erken yumurtladım bu ay tuhaf bnmde normalde bnm göğüs hassasiyeti hiç olmazdı meme küçültme ameliyatı olmuştum his yoktu ilk kez geçen ve bu ay oldu bnde şaşırdım yarını atlatırsam yapayım diyorum testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?