💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar salı adet günüm idi olmadım Cuma yaptığım kaset test negatif cumartesi az kahve kanamam oldu bugün de az kahve kanamam oldu hamilelik olabilir mi

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün.Sabah ilk idrarla test yapmayı istiyordum ama eşim benden önce uyandı ve onun test yaptığımı asla bilmesini istemiyorum o yüzden de yapamadım.Gün içinde fırsat bulunca yapsam da yine varsa çıkar mı erken gebelik testinde ?
Bat ne zaman canım

Kızlar soldaki dün pikti epey koyuydu. Bugün biraz silik sizce napalım çok kararsız kaldım. Dün birliktelik oldu. Bugünde olsun mu ? Yarınımı bekleyelim lütfen yazın :KK43: eşimde sperm sorunu var. Bugünü boş geçelim yarınımı değerlendirelim. Yoksa bugünüde değerlendirelim mi ?
Eki Görüntüle 3216463
Geç kaldım mı bilmiyorum ama her gün yapmak zaten sağlıklı değil bugünü es geçin yarın yapın.

Aynı durumdayız desene benim de bu ay Progestan kullandığım için belli değil bat. Normalde akıntımdan çok net biliyordum ne zaman olacağımı. Normalde 5-6 günüm olması gerek. Ama ilaçtan dolayı geç mi erken mi yumurtladım hiç bilmiyorum. Aslında dayanabilsem ben de birkaç gün sonra yapsam iyi olur ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Zor canım ilk testi yaptın gerisi gelir düşünüp durmaktansa yap canım silikte olsa çıkmış zaten dahada koyu çıkacak inşallah

Kızlar testesteron değeriniz kaç sizin.Benim 46. Yazıyor bana yüksek geldi gibi referans aralığına baktım 12 ile 60 arası diyor.Ama kadın olduğumuz için bizde düşük olması Daha iyi bişey olmaz mı.Bilgisi olan varmı.Pko var bu arada bende. fnd_50 fnd_50 canım uzun zamandır takip ediyorum sizleri hepinizi biliyorum artık inşallah gebesindir dualarım seninle ❣️🤲

Misafirlerimiz vardı şimdi okuyabildim. Ve hepsini okudum, beni bilirsiniz ve çooookkkkk mutlu oldum 💃💃💃@fnd_50 Fundamm ben de teste gördüm inşallah sağlıkla ilerler🤲🤲🤲🤲 Komşum adet günü aynı testle öyle silik öğrenmişti. Öğlen öğrenip akşam kan vermişti. 6.7 çıkmıştı.

Kızlar testesteron değeriniz kaç sizin.Benim 46. Yazıyor bana yüksek geldi gibi referans aralığına baktım 12 ile 60 arası diyor.Ama kadın olduğumuz için bizde düşük olması Daha iyi bişey olmaz mı.Bilgisi olan varmı.Pko var bu arada bende. fnd_50 fnd_50 canım uzun zamandır takip ediyorum sizleri hepinizi biliyorum artık inşallah gebesindir dualarım seninle ❣️🤲
Testesteron hakkında bilgim yok kuzum bilgim olsa seve seve aydınlatırdım. Ya bu arada çok ama çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olsun hamile kalalım amin🤲🏻❤️

Zor canım ilk testi yaptın gerisi gelir düşünüp durmaktansa yap canım silikte olsa çıkmış zaten dahada koyu çıkacak inşallah
İnşallah koyulaşır🤲🏻 çok stresliyim hem sabah olsun bir an önce yapayım diyorum hem karşılaşacağım sonuç beni üzerse diye korkuyorum

Misafirlerimiz vardı şimdi okuyabildim. Ve hepsini okudum, beni bilirsiniz ve çooookkkkk mutlu oldum 💃💃💃@fnd_50 Fundamm ben de teste gördüm inşallah sağlıkla ilerler🤲🤲🤲🤲 Komşum adet günü aynı testle öyle silik öğrenmişti. Öğlen öğrenip akşam kan vermişti. 6.7 çıkmıştı.
Yaaa balım gördün mü sen de😍😍😍 inşallah vardır sağlıkla ilerler tutunur doğrudur test inşallah amin🤲🏻

Testereon hormonun yüksek olunca hamile kalmanız biraz zorlaşıyor benim eskiden yüksekti ilaç kullanmıştım öyle kalmıştım uzun yıllar oldu tam hatırlamıyorum ama korkulcak bi durum değil tedavisi olan şey doktora danışmanı tavsiye ederim şuan çok tuhaf şekilde baya düşük benim geçen hafta vermiştim için rahat olsun aksatma doktordan bilgi al canım

İnşallah koyulaşır🤲🏻 çok stresliyim hem sabah olsun bir an önce yapayım diyorum hem karşılaşacağım sonuç beni üzerse diye korkuyorum
Sitres yapma kuzum uzak dur stresten kendini ooyalayack bişey bul yada uyumayı dene uzaklaş biraz unutmaya çalış

Back