💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Nasılsın canım iyi misin?
Çok teşekkür ederim çok umutlanmak istemiyorum ama bir iki güne netleşir inşallah canım benim inşallah senin de gönlüne göre olur

Maşallah vallahi kuzum hayran kaldım ben ne kadar bilirsem bilim yine de yemek istiyorum. Hele de cipsi. Her adet oluşum ağlayarak cips yemeli oluyor bir de nutellaya aşığım

Maşallah vallahi kuzum hayran kaldım ben ne kadar bilirsem bilim yine de yemek istiyorum. Hele de cipsi. Her adet oluşum ağlayarak cips yemeli oluyor bir de nutellaya aşığım
Nutella bana Palm yağından ibaretmiş gibi geliyor, vıcık vıcık :) Abdurrahman tatlıcının kahvaltı çikolatası bir nebze daha iyi diye oğlum için alıyoruz . Eşim de bana uyum sağladı, o da almaz tüketmez mesela:) kıyamam ben sana ya insan adet olunca işte o an bir şeylerle hıncını çıkartmak istiyor seni anlıyorum

Ben de Abdurrahman tatlıcı yı aldım denedim ama Nutella kadar sevemedim. Ben de abur cubur yerim ama onda da seçiciyim abur cubur bile seçerim. Sadece nutellacıyım herhalde o yüzden benim yumoşlar da seçici

Hanımlar bir sorum olacak size. Geçen bir programda gördüm regli dönemi ağrılı olan ilişki sırasında ağrısı olan vs belirtileri saydılar. Bunlar çikolata kistinin belirtileriymiş ve bende belirtiler var. Çikolata kisti hem normal ultrasonda hem de alttan muayenede belli oluyor mu bileniniz var mı? Daha önce doktor bakmıştı bir şey yok dedi ama yine de aklıma takıldı

Regli olma ağrısı dışında belirtin yok canım. Birde akşama doğru halsizlik oluyor 2 gündür. İnşallah canım hayırl haberler gelir

Evet cnm kistle miyomlr cok baska seyler. Evet bazi miyomlarin direk alinmadi gerekigini biliyorum bazisida zarrsiz diyor drlr unarim sizin icin islem gerektirmez ve onensizdir. Aminnnn Rabbim hepimize saglik ve saglikli hayirli evlatlar nasip etsin aminnn

üzüldüm hayırlısı canım en kısa zamanda rabbim nasip rtsin inşallah sağlıkla

Ben de Abdurrahman tatlıcı yı aldım denedim ama Nutella kadar sevemedim. Ben de abur cubur yerim ama onda da seçiciyim abur cubur bile seçerim. Sadece nutellacıyım herhalde o yüzden benim yumoşlar da seçici
İşte mesela şuan ben hayatta Nutella yiyemem sanırım bana şeker fıçısı gibi gelir ağız alışmış bir kere ben de eskiden çayın yanında abur cubur olmadan çay içemezdim ama şimdi aklıma bile gelmez ya o neyse de acaba bebek var mı yok mu yarın ne olacak cok merak ediyorum

İnşallah hayırlısıyla vardr

Bende bu ay gebelik düşünüyorum banada yardımcı olur musunuz adet duzensizligim var ne yapacağımı bilmiyorum ailemde yok kimseye danisabilecegim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…