💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar benim aşırı derecede karnım ağrıyor normal mi acaba böyle olması karnıma kramplar giriyor resmen soğuk alırsın ağrı yapar ya o şekilde bir ağrı
benimde adetin 2ci günü öyleyim bel bacak ağrım var gözlerim zor açılıyor, en ağır geçirdiğim ve erken olan adet ola bilir

Son 2 gün kaldı kuzum diğer kutuyu içmeyi düşünmüyorum artık hayırlısı olsun çok sağ ol bebeğim
Bende ilk çocuğumda progestan cok kullanmıştım ama allaha şükür hiç yan etkisi olmamıştı ama bir çok kadında yan etki yapıyor maalesef bir de alttan almayı deneseniz? Sonuçta vücuda girsinde nasıl girerse girsin zaten fitille hapı ayrı değil diye biliyorum bende kullandığım dönemde kanamam artınca doktorum fitil halinde kullanın demişti fitili yok dedigimde hapı fitil olarakta kullanabiliyorsun demişti bir de vajinal deneyin derim ondada aynı belirtileri yaşarsanız diğer kutuda günde 1 şeklinde gece yatarken alın sadece benim fikrim..

Pardon altına ekliyim kanamam artınca ilacın dozunu 3 e çıkarmıştı doktor bende işe gidiyorum ağır gelmez mi yan etkilerinde baş dönmesi falan var demiştim oda fitil olarak alırsanız daha az yan etki olur demişti pardon…

Yoksa üzülmem 2. Ay denemenin daha Allaha şükür evlatlarımda var öğrenince insan kötü oluyor kaybedince takmamaya çalışıyorum bu ağrı olunca kötü oldum ya yeni tutunuyor ya da yok
Rabbim varsa sana bağışlasın yoksa da bak ne güzel evlatların var tekrar olur gebe kalabiliyorsun ne güzel. Peşi sıra hemencecik olur belki de Allah mucizeler yaratıyor

Rabbim varsa sana bağışlasın yoksa da bak ne güzel evlatların var tekrar olur gebe kalabiliyorsun ne güzel. Peşi sıra hemencecik olur belki de Allah mucizeler yaratıyor
Amin inşallah canım cümlemizle birlikte onlar mucizeyle oldu bu sefer hiç bi sorunum yok hayırlısı artık bekliyecem

Adetim 2 gün geçti testte çıkmıyor acaba hamile olabilir miyim bu ay çok akıntım vardı enfeksiyon geçikme yapar mı

Benimde başka bir problemim yok çok şükür ama olmuyor nasip diyorum vakti var demek ki

Bnede kaset test yaptim negetifti ama bi arkadas erken yapmissindedi kaset test icin 3 4 gun gecse daha iyi olur dedi ben direk kan vericem daha testle ugrasmak istemiyorum .sende kan ver bnce yarin
Yok kimyasal geçirdim diye korkuyorum varsa da değer yükselsin sonra bir hafta adet olmazsam sonra taparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…